שרשור UFC 144 - יואפסי ביפן !!

זקס11

New member
שכחת שמדובר ברוגן?

הוא מקבל כסף כדי להגיד שכל קרב הוא הכי ייחודי במשהו. אני לא זוכר ארוע אחד שהוא לא אומר "וואו, זו הפעם הראשונה שאני רואה כזה דבר מדהים". ודרך אגב, הוא הילל ושיבח את אוקאמי במשך שני הסיבובים הראשונים, כך שהוא באמת הפתיע את עצמו.

BeniTaz

New member

רוגן הופך להיות פתטי.. במיוחד עם התלהבות יתר של ילדה בת 14. חבל, אין הרבה אנשים מבריקים כמוהו..

ranzz

New member
כמו שאמרו פה הוא חזר בו ואמר שסתם התלהב

כלומר שההתלהבות דיברה מפיו. אבל קאמבק מטורף לכל הדיעות

udi102

New member
אני מעדיף מתלהבים על שדרים שיושנים

כמו רמי וויץ ,חוץ מזה היה קאמבק ענק ,יותר מברי קונגו באופן כללי

זקס11

New member
מסכים איתך שהיה אחלה קאמבק

והעיקר שהוא חיסל את אוקמי הבלתי נסבל.

fatut7

New member
דיעות על השדרנים -

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני רואה בבית ושומע את גולברג ורוגן. שמעו כנראה שאני לא אובייקטיבי מסיבות מובנות אבל אני אומר לכם פה את האמת , הם הביאו לי את הקריזה. גולדברג הרג אותי , הוא יותר גרוע מרמי וייץ, עם הסטטיסטיקות והנתונים כל שנייה, הוא יורה קלישאות בקצב של 100 לדקה שבא לך למות והוא גם לא מבין מהחיים שלו. רוגן גם לא יותר טוב , לדעתי הוא על ספידים או MDMA , כל מהלך הוא הכי מדהים בהסטוריה של הUFC , הוא חופר וחופר וצורח כל הזמן, יאללה תנוח קצת. אני מעדיף פי מליון אבל פי מליון את החדש ואת קנפלו. אין מה להשוות בכלל.

REL YESAYA

New member
תגובה ודעה לא אובייקטיבית בכלל על רוגן

דבר ראשון אני הרבה יותר סובל מגולדברג ומעדיף אותך ואת עידו עליהם אבל... אני חייב להודות שיש משהו בשידור "ממלכתי " שכזה ויותר אמריקאי .. הוא מושלם לחברים שלי שלא מכירים את הספורט כמוני והפרשנות שלך ושל עידו נראתה להם בדיחה ... אתה מבין למה אני מתכוון ? ובנוגע לרוגן . קודם כל אני אוהב אותו מאד בלי קשר ליו אפ סי . הוא אחד הסטנדאפיסטים האהובים עליי ובקשר לסמים. אני חייב להודות שזה קצת מוזר כי הוא מחזיק ברישיון למריחואנה רפואית ומדבר בכל הזדמנות שיש לו בעד הצמח . כך שספידים הוא בטוח לא עושה לפני שידור. שיהיה יום טוב ומתגעגעים אליך אלון ... כבר התרגלתי לקולך באופן קבוע ..

BeniTaz

New member
אבל זה עניין טבעי

תמיד השידור המקורי עם הקולות באנגלית ישמע לאנשים שלא מבינים ב-MMA ואפילו לחלק מהאנשים שמבינים, הרבה יותר טוב מהפרשנות בעברית. גם אם רוגן וגולדברג כל השידור ידברו שטויות ויהיו לא מקצועיים (שזה בערך מה שקורה גם ככה) לעומת פרשנים טובים בעברית. אין לצופים החדשים מספיק מדד כדי לקבוע את איכות הפרשנות ואת האובייקטיביות. וגם הותיקים יותר יעדיפו מין ההרגל. עצוב אבל זה מה שקורה.. להסביר לאנשים שרוגן וגולדברג הם חרא של שידור בגלל שהם לא אובייקטיבים ופועלים כמו רובוטים שיווקיים מפני שהם משדרים את האירגון בו הם עובדים (שהדבר הכי חשוב בפרשנות זה האמת והסובייקטיביות), זה כמעט בדיוק להסביר לאנשים שבושידו לא היה אמיתי.

fatut7

New member
בלי קשר לזה, קנפלו והחדש שהביאו /

פי אלף יותר טובים וגם הם עובדים בשביל הUFC. גולדברג גרוע כי הוא גרוע ורוגן כבר נראה לי שחוק. מה שהם לא מבינים זה שהם כבר במיינסטרים, לא צריך כל רגע לשווק כאילו זה עכשיו מתחיל. קצת פאסון לא יזיק.

iAsaf1

New member
לא מסכים אלון!...

לגבי גולדברג בסדר הוא כמו רובוט רוב הזמן אבל הוא רק כינור שני אז זה לא נורא... רוגן פשוט מדהים ההתלהבות שלו לפעמים קצת מוגזמת בעיקר שהוא עם דיינה לקראת התחלת הפיי פר ויו אבל זה חרטא קולטים עליו שהוא ברוב הזמן באמת באמת מאוד אוהב את מה שהוא עושה!!! וזה מעביר לך כצופה חוויה מיוחדת (באופן אישי האחד והיחיד!) אני נדהמתי לשמוע אותו צורח שהייל הוק האחורי פגע בבחור מליברפול (טרי אתים - לרגע חשבתי שברח לי השם) בכל מקרה קנפלו בסדר גמור אבל הוא משמש כפריינטה בזמן שהשני (מי אניק? הוא השמן הקרח רק עם השפם?) בת'כלס שניהם סתם לדעתי לא משהו ואם להשוות את זה אלייך אז עדיף שתבקש רילוקיישן דחוף כי אתה זוכה במשרה!
צריך סם חדש! MDMMA איך לקחתם לנו את ה UFC איך יאללה איך איך???

fatnoam

Active member
קורה בעוד ענפים

כדורגל לדוגמא - למי שלא מבין בספורט שגיא כהן יכול להישמע כפרשן שמבין ולוקח את ההבנה הזו למחוזות יפהפיים, למרות שאין לו מושג בכדורגל. גם בכדורסל, משבחים מאוד את עופר שלח כפרשן, כי יכולת הביטוי שלו היא אחת במינה. שלח גם מצטיין בניתוח מהלכים אחרי המשחק, תופעות, הלך רוח של מאמנים וקבוצות וכו'. בפועל במהלך משחק הוא פרשן מאוד חלש ונכשל לראות דברים בסיסיים (בניגוד לדוגמא ארז אדלשטיין שהוא הפרשן תוך כדי משחק הישראלי הטוב ביותר ששמעתי). מעבר לזה, מה שאמרת על המיינסטרים פוגע בול במטרה. הפרשנות במשחקי NBA לדוגמא היא אולטרה-מגה-מקצוענית, כי זה ספורט מיין סטרים והרשת שמשדרת את המשחקים (TNT) יוצאת מנקודת הנחה שלצופה הממוצע יש הבנה כלשהי בספורט. מצד שני, ה-UFC עוד לא הגיע למימדים האלה, זה ספורט שלא חרוט בתודעה של כל אוהד, והרשת שמשדרת יוצאת מנקודת הנחה שלבנאדם שרואה את האירוע אין מושג בספורט. לאנשים כאלה ההתלהבות של רוגן נהדרת, ותוך כדי הוא עוצר להסביר על נעילות וכו', ככה שאני אישית חושב שהוא עושה עבודה טובה בקטע הזה.

גיא ע

New member
קצת דעות

אדגר-בנסון מודה שריחמתי על אדגר, ההבדל הגדול בין בנסון למיינארד ופן, זה שהוא לא שופך לאגר, ופה הופך עניין הגודל למשמעותי, כל טייקדאון של אדגר, בנסון פשוט קם... אני מקווה לראות בקרוב אגדר-אלדו קאמבאק מטורף של בוטש ואוקאמי יצא טמבל, אבל בוטש לא יגיע רחוק מדי, סוג של גייטקיפר. יופי של KO לפטיס חשבתי שראמפייג' ייקח - טעיתי אקייאמה בכלל ניצח מישהו ב-UFC או שהוא רק מפסיד? וכמעט כל היפנים הפסידו...

BT24

New member
אקיאמה ניצח את בלצ'ר בהחלטה מפוצלת...

חוץ מזה - ארבעה הפסדים רצופים. אם לא ישחררו אותו כבר עכשיו אני מנחש שזה כי הוא יפני ופופולארי שם, אחרת הנאדם היה נזרק כבר.

למעלה