שרשור UFC 144 - יואפסי ביפן !!

swelli

New member
כמה דעות לגבי 144

שילדס - שאפו על הלוחם. יש לו קצת יותר מאפס טכניקה של איגרוף, ת'כלס אם היתה לי טכניקת איגרוף כמו שלו הייתי מפחד לעלות מולי בקרב עמידה.. אממה, הבחור קודם כל עקשן בטירוף - כמו רובוט שכיוונו למטרה, הוא פשוט לא מפסיק ללכת קדימה, וזו תכונה שאני אוהב אצל לוחם, תכונה נוספת - ביצי שור, הוא לא פוחד מכלום למרות שיש לו עמידה "מהוססת" ו"פחדנית". מוריד ת'כובע. הוא כמובן לא לוחם טופ אבל הוא קנה אותי כמעריץ היום. חוץ מזה שהוא דומה קצת לשוונצנגר ...
. קונגו - נו איזה גולם של לוחם זה.. מעניין מי יותר טיפש, הוא או האחים דיאז. ראמפייג' - סופה של אגדה, הלוחם שהכי אהבתי, הפך לבזיון. כל התקפה שלו אני מחכה שיוציא איזה קומבינציה מהגיהנום, כלום. אין לרמפייג' את זה יותר, עדיף שיפרוש לפני שיתחיל להפסיד ב KO..מבאס אותי לראות אותו מרקד בזירה ולא עושה כלום 3 סיבובים. והריין ביידר הזה, גם כן חש את עצמו, צריך לקבל מישהו עם קצת יותר תיאבון להילחם בשביל לחזור לקרקע ..

LORSIN

New member
מבאס

אדגר פשוט קטן מדי בשביל בן הנדרסון, וטיפה לא הכין את עצמו טוב.

אחלה בלוג יש לך

נראה טוב וגם כתוב טוב. אם אפשר לתת איזו הצעת יעול, לי קצת קשה לקרוא את הכתב הצהוב על הרקע השחור, זה ממש מאמץ לי את העיניים ומבאס את הקריאה. אם תשנה את סגנון הכתב למשהו נעים יותר לעין אני בטוח שזה יתרום. בכל מקרה נהנתי לקרוא

fatnoam

Active member
דיעות

לוזון - פטיס ידעתי שאסור להמר על הקרב הזה. ידעתי שהקרב לא יגיע לשופטים, פשוט היה בלתי אפשרי לצפות מי ינצח. הימרתי על לוזון כי אני אוהב אותו, והוא פשוט אכל הטעיה יפהפיה מפטיס שהכינה אותו לבעיטה הזו. ביצוע נהדר של פטיס. לוזון היה צריך לדחוף לקרקע איך שהקרב התחיל. לא נורא, נוקאאוט הערב לפחות. האנט - קונגו ידעתי מראש שככה זה ייגמר, לקונגו אין סנטר ואין קרקע, אז אין לו מה למכור מול ברולר כמו האנט. הקרב הבא עם רוי נלסון אולי? מכוניות מתנגשות? האנט יכל לחטוף גם 500 אגרופים לראש ועדיין היה מוצא את הסנטר של קונגו בשלב כלשהו. ביידר - ראמפייג' ראמפייג' בקרב פרישה לפי מה שנראה. חשבתי שהוא יבוא להרשים את היפנים, אבל הוא בא שמן, לא בכושר. מהרגע שביידר הצליח להוריד אותו ולהצמיד לגדר ידעתי שזה ילך לטובתו. ביידר צריך לשפר את ה-GNP שלו ואת המעברים, וללמוד הכנעה או שתיים, אחרת אין לו מה לחפש בטופ. כמה שהוא שולט ביריב עם היאבקות עילאית, הוא לא יודע איך להשתמש בשליטה ביריב בשביל לסיים את הקרב. שילדס - אקיאמה ההטלות ג'ודו יפהפיות, אבל אם הוא לא מסוגל להצמיד את היריב למזרון לאחריהן הן לא שוות כלום. שילדס כרגיל הציג מימד עמידה עלוב, ומימד קרקע עילאי. אם שילדס לא מצליח להוריד לקרקע הוא לא שווה כלום, ולדעתי הוא לא ניסה מספיק.

fatnoam

Active member
אדגר - לב גדול, כשרון אפס. אוברייטד.

נתחיל מזה שמעולם לא אהבתי את אדגר, אז עכשיו זה הזמן שלי לשמוח לאיד. אדגר - הנדרסון פרנקי אדגר נראה כמו ילד קטן אוטיסט. כל הניצחונות שלו הקודמים היו מקריים, לוחם עלוב שבא בשביל ניקוד. בראיון אחרי הקרב הוא אמר "חשבתי שניצחתי, כי פגעתי בו יותר ועשיתי יותר טייקדאונס". חביבי, זה לא כדורסל, זה קרב, לא משחקים פה על נקודות. זה קנה לו שני קרבות מול הגופה של בי ג'יי פן ותיקו מול מיינארד, וכנראה שהנוקאאוט האחרון היה פוקס ותו לא. הכי מצחיק שרוגן אומר בשידור "אני מת לראות אותו נגד חוזה אלדו". כל הבעיטות של הנדרסון נכנסו, תארו לכם מה הבעיטות של אלדו היו עושות. אדגר לא הוציא מכה אחת משמעותית, לא היה לו טייקדאון אחד שהמטרה שלו היתה לקחת את הקרב לקרקע, כזה לוחם דוחה, נלחם בשביל להיראות טוב בפייטמטריק. זה אלוף זה? זה מדורג גבוה P4P? לוחם חד מימדי וחסר כשרון. קבוע בעשר שניות האחרונות הוא נכנס עושה טייקדאון בשביל לנצח בסיבוב, בשאר הסיבוב הוא עומד ושולח מכות לא משמעותיות. זה לא "לוחם". הנדרסון מצידו כרגיל הביא את החבילה השלמה, אבל לאדגר יש אחלה סנטר ולב גדול אז קשה לסיים אותו. נראה כאילו אדגר לא סיכן אותו פעם אחת במהלך הקרב.

judoboxer

New member
מסכים עם כל מילה

אדגר לוחם , ריצות מרתון ו/או טריאטלון. אין לו כל תכונה של לוחם מושחז שמסיים קרבות או טכניקה עדיפה מלבד סנטר רציני תזוזתיות מעצבנת ובלתי מופסקת.

LORSIN

New member
מזה לא מסכים

1. לאדגר היה קרב רע - נכון, אבל להמון לוחמים היה קרב רע, קורה, אנחנו אוהבים להכתיר מלכים או לרוצץ את ראשם אחרי קרב אחד.. 2. אדגר נלחם מול לוחמים שמשמעותית גדולים ממנו 3. מבחינה טכנית הוא בין הגדולים בMMA - בסטרייקינג ובהאבקות. 4. BJ PENN הגופה - קרע את כל הLW בקרבות לפני, ואחרי זה ניצח את מאט היוז, השיג תיקו עם ג'ון פיטץ', ושלט בסיבוב וחצי בניק דיאז.. את זה הוא לא עשה מול אדגר. 5. לא מבין למה לוחמים אוהבים את הלוחמים שהולך להם בקלות.. ואין להם סימפטיה לאלו שעובדים קשה בשביל זה. לא, פרנקי אדגר הוא לא הבחור הכי אתלטי, הכי גדול, הכי חזק, או הכי כשרוני במחלקה, ובכל זאת הוא הצליח להרשם כאחד הLW הכי גדולים בהיסטוריה, עם המון עבודה קשה, לב ומעט חוכמת קרב, אם אתם לא מצליחים להעריך את זה...

BT24

New member
,
, ועוד פעם
.

לוחם עם לב ענק שנלחם באנשים גדולים ממנו פיזית ומנצח. ניצח את הגופה של פן? בזמנו פן נחשב ל-LW הטוב בהיסטוריה והיה ברצף ניצחונות מרשים. ואם אתה רוצה להתחיל לדבר על מכות משמעותיות ופוקסים, אומר את זה כך: הנדרסון הוציא בדיוק מכה משמעותית אחת בכל הקרב, האפקיק. וכדרכן של אפקיקס, גם זו נכנסה בפוקס. ובעניין ה"נלחם כדי להיראות טוב בפייטמטריק" - הנדרסון עושה אותו הדבר, רק שהוא גם עושה הצגות לקהל. הוא עושה תנועות מוגזמות וראוותניות ב-GNP שלו, וכולם מריעים, אפילו שהאיש לא באמת עושה נזק רציני. אין לו KO פאוור או סטרייקינג טכני מאוד, אבל הוא מצוין בלתת שואו. גם הוא לא באמת בא כדי לסיים קרבות, רק כדי לנצח בנקודות, הוא פשוט יודע לגרום לזה להיראות יפה בצורה מזויפת לחלוטין. במובן הזה הנדרסון הוא פשוט גרסה יותר מוצלחת של לאונרד גרסיה. אם הוא לא מצליח לסיים עם הגיליוטינה שלו, הוא הולך להחלטה.

welterweight

New member
לא רוצה להישמע גס אבל להגיד שלאדגר אין

כישרון זה,בלשון מאד עדינה,קישקוש. אז נכון שהוא לא הצליח לשלוט בהנדרסון בקרקע,אבל תראה לי מי עוד הצליח לקחת אותו לשם ככה? לבי ג'יי פן,"גופה" להגדרתך,היו חמישה נצחונות רצופים ב LW,כולם בעצירה,לפני שהוא פגש את אדגר.הייתה לו גם יכולת הגנה אדירה בפני TD שלא ממש הספיקה מול אדגר. העמידה של אדגר היא אחת הטכניות והטובות שיש בארגון עם קומבינציות מהירות וטובות מהרבה זויות ואת הקרקע הוא שרד מול פן ועוד יצא מגיליוטינה הדוקה של הנדרסון,משהו שאני לא חושב שיש יותר מדי לוחמים במחלקה שיכולים לעשות. בסך הכל מדובר באחד הלוחמים השלמים יותר שיש בארגון ואחד המרשימים שבהם.לא יודע מאיפה זה התפרץ אצלך ככה,אבל גם אם הסגנון לא מוצא חן בעיניך,הזלזול הזה ביכולות שלו הוא ממש לא במקום.

מרקו בי

New member
הלוואי ורוב הלוחמים היו נלחמים כמו אדגר

לא שאני אוהב אותו, אבל הוא אחד הבודדים שעושה תנועת רגליים נהדרת, משלב (משמע mma) איגרוף, בעיטות לג קיקס מידל היי, עושה טייקדאונים לגדולים ממנו. בניגוד ללוחם כמו קונגו שעומד כמו בול עץ וזורק אגרוף. זה שהוא קטן פיזית ממי שעומד מולו גורם לכך שקשה לו לסיים קרבות מפני שאין לא מספיק עוצמה לסיים. בקיצור צרכים ללמוד ממנו מה זה לוחם mma אחד שמשלב הכל מהכל.

אני יכול להבין את הביקורת על הסגנון

זה עניין של טעם אישי ולגיטימי שלא תתחבר לסנגון קרב שלו. יחד עם זאת איך אפשר לומר שהבחור לא כישרוני? יש לו קומבינציות אגרוף פשוט מעולות וההאבקות שלו ברמה פשוט מעולה! תוסיף לזה את האימונים עם הנזו ואת הטכניקה הנכונה והטובה שהוא השתמש בשביל להמנע מהגליוטינה וכמובן שאת ההשיגים שלו ותקבל לוחם מהשורה הראשונה בעולם, עם החגורה או בלי.

AmitNHB

New member
כן... לא הגזמת בכלל

אתה בהחלט שמח לאיד והעובדה שאדגר חושב שניצח (כמובן שהוא לא...) כנראה גורמת לך לרצות ל"היכנס בו". צ'מע, אתה לא מגיע ל 14-2-1 (9-2-1 ב UFC), שלא לדבר על אליפות, בדיויזיה הכי כישרונית בעולם אם אתה אפס, חסר כישרון, מזליסט ותו לא. יתכן שהוא לא הלוחם הכי כישרוני בעולם אבל פן לא ניהיה "גופה" בדיוק ב 2 הקרבות נגדו בין הריצה שלו ב LW לתיקו מול פיטץ'. הוא היה הטוב מהשניים בסדרת 12 הסיבובים שלו נגד מיינארד, אחד הלוחמים היותר מוכשרים ב UFC ומעבר לכך יש לו גם ניצחונות על שמות גדולים נוספים. אפס חסר כישרון הוא לא. הוא אולי סוג של נוגרה כזה - אחד שלב ענק מקפיץ את רמת ההיישגים שלו מטובה למדהימה וזה עניין של זמן עד שמישהו תופס אותו אבל צ'מע... מה זה הגזמת...

elvis18

New member
הרגת את אדגר ....שחטת אותו בכותרת ..

הוא לא אנדרסון סילבה ..הוא לא ווירטואוז על , בסדר .. אבל האיש הזה כישרון גדול מאוד ,טוב בהרבה תחומים של הקרב(להיות אלוף יואפסי לא הולך ברגל ,צריך יכולות כלשהן בלשון המעטה)והמון המון לב ...

למעלה