שרשור UFC 144 - יואפסי ביפן !!

fatnoam

Active member
תגובות לכולם

"קומבינציות יפהפיות" - מזה נותן אם אין מאחוריהן שום כוח? "עבודת רגליים מדהימה" - מזה נותן אם הנדרסון פגע בו בכל בעיטה ובכל אגרוף כמעט? ספרתי איזה 15 מידלים שאדגר תפס אחרי שהם פגעו לו בצלעות. ואם זה היה אלדו? הוא היה מקופל מזמן. "האבקות מדהימה", "טייקדאונס אדירים" - מזה נותן להפיל מישהו אם אתה לא מסוגל להשאיר אותו על הרצפה ולקחת טופ פוזישן? אקיאמה עשה טייקדאונס הרבה יותר מדהימים ממנו על שילדס, מזה עזר? ויותר מזה, התזמון של הטייקדאונס - 10 שניות לסיום כל סיבוב, מראה על לוחם שבא לנקד, ולא לסיים. מגעיל. --> אין לי בעיה עם אלופים שסופגים הרבה מכות במהלך הניצחון - לדוגמא נוגיירה. אבל אדגר חוטף וחוטף ולא בשביל להביא את עצמו למשהו. ואגב, גם בלי האפקיק הנדרסון היה מנצח הוא היה טוב מאדגר בכל פרמטר בקרב הזה.

אתה לא רציני

בן אדם הכי קטן בקטגוריה נלחם נגד לוחם שיכול ליהיות בשקט מחלקת משקל יותר גבוהה וליהיות בטופ שם ואתה עוד מצפה שהוא ידרוס אותו? אולי בגלל שראיתה את אדגר דורס את מינארד? אל תשקח שמהקובינציות שאתה כל כך מזלזל בהם הוא הביא נוקדאון לאנדרסון, מה שווה ההטלות שלו? מספיק שהוא מצליח להטיל את אנדרסון זה מראה עד כמה היכולות שלו גבוהות ולזלזל בעבודת רגליים שלו? כשיעמוד מולך מישהו עם ריצ' כל כך גדול משלך נראה איך תזלזל בעבודת רגליים! חוצמזה מה אתה גנוב להגיד שכל הניצחונות שלו עד עכשיו היו במיקרה תתעורר בן אדם!

בחיים לא ראיתי אוברייטד כזה אנדרייטד!

אדגר אוברייטד?! פן אולי גופה אבל הגופה הזו קרעה את כל מתחריה עד אשר נגמר לה האוויר בקרב מול אדגר מהתחלה לפן לא היה שום יתרון מי ניצח את פן? מיינארד? ג'ים מילר? שון שרק? טייסון גריפין? והרשימה ארוכה כמו שאני זוכר הנדרסון דרס את כל מתחריו,את פרנקי הוא לא דרס הוא ניצח במלוא מובן המילה הנדרסון הצליח בסיבוב הראשון לסגור לו את העין באגרוף וזה השפיע עליו עם כל הכבוד אני חושב שהבעיטות של אלדו חלשות משל הנדרסון ותאמין לי שאם פרנקי היה תופס את הרגל של אלדו הוא מריד אותו בקלות פרנקי הוא לא פייבר ומנדז איך אוברייטד?

fatnoam

Active member
למה אוברייטד?

כי אנשים מגדירים אותו כמישהו שהיה במרחק ניצחון אחד מתואר אלוף ה-LW הגדול בכל הזמנים. בפועל הוא נדרס ונרמס בשלושת הקרבות האחרונים שלו. לטעמי התוצאות משקרות כאן, ובפרייד (שיטת ניקוד אחרת) הוא היה מפסיד בשני קרבות ולא מסיים במאזן 1-1-1, שגם הוא מעיד על אלוף "לא משהו". זה למה אוברייטד.

fatut7

New member
אחי עלה לך טריפ רע???

כזו ערימה של שטויות לא קראתי מאז ימי אינדיגו. לקחת את התופעה הכי עלובה בmma של ״בואו ניקח קריירה שלמה של מי שהרגע הפסיד פעם ראשונה ונגרום לה פתאום להראות לא משהו ונגיד שהוא בעצם סתם לוחם״ לשיא חדש. לא היה חסר הרבה שפרנקי היה מקבל מהשופטים את הניצחון, ואז הוא היה מוגדר הלייטוייט הכי גדול בהסטוריה חד משמעית. חסר כישרון? פחחחח.

iAsaf1

New member
איפה אינדיגו איפה?!?
תגובה כזו יותר תתאים

מאיפה ניתן להשיג את הטריפ שלקחת טרם פרסמת פוסט זה?

elad547

New member
מה נסגר איתך?

בלי קשר, מצפייה ראשונית אני נתתי 48-47 לאדגר. בנסון גדול ממנו(פיזית) בהרבה וכך גם מיינרד ובאמצעות כישרון ולב גדול אדגר התמודד מולם בהצלחה, איך אפשר לקרוא לזה פוקסיונר חסר כישרון??? זאת ללא ספק ההודעה הכי הזויה שראיתי כאן בפורום מאז שאני כאן...

fatnoam

Active member
תגובה על הגודל של אדגר

אני לא מבין מה אתם מתלהבים מזה שהוא קטן, הוא בחר להילחם ב-LW, ואני לא יכול להדגיש את זה יותר. בחר. לא הוכרח. בחר. מהרגע שאתה בוחר להילחם במחלקה כלשהי, אתה שייך לקבוצת המחלקה הזו. זה שבנסון או מיינארד היו נראים הרבה יותר גדולים ממנו, זה כתוצאה ישירה מהבחירה של פרנקי להילחם במחלקה שכנראה לא מתאימה לו. מדובר בלוחם שנדרס בשלושת הקרבות האחרונים, וזה שהוא יצא תיקו וניצח באחד מהם, לא משנה את העובדה הזו. האלוף הכי דומיננטי בתולדות המחלקה? הצחקתם אותי. בקשר לקרבות האחרונים. לדעתי הקרב הראשון מול פן נגמר בהחלטת שופטים שערורייתית. וכאן אני בטוח לא לבד. לקרב השני בי ג'יי כבר לא עלה טוב, והפסיד וזה באשמתו. גם אם כן, אפשר לזקוף כאן זכות לאדגר. בקרב הראשון מול מיינארד הוא נדרס וחילץ תיקו. בקרב השני הוא נדרס וניצח בזכות לאקי פאנץ' (כן זה לאקי. בעשרה קרבות האחרונים יש לו KO אחד. אם זה לא לאקי אז מה כן?), ובקרב השלישי הוא הפסיד אחרי שנדרס שוב. ושוב, אני ממש לא מבין מה הזוי בזה. בנאדם בחר להילחם במחלקת משקל לו לא, כתוצאה מכך דורסים אותו פעם אחר פעם, כאשר הלב הענק שלו והסנטר שלו גורמים לו להמשיך. זה האלוף הכי גדול בתולדות הלייטווייט? ואני הזוי? אני מבין את הרצון לעודד את האנדרדוג, אבל בחייאת דינאק, השגעתם.

רגע אני רוצה להבין משהו

אם שבלוש הקרבות האחרונות שלו הוא "נדרס" זא"ת היה גרוע ובכל זאת הפסיד רק בנקודות ! חילץ תיקו ! ניצח בנוקאוט! אז זה אומר שהוא לא מוכשר? כאילו מה ציפיתה שאם הוא ינצח בקלות יריבים לא טובים! אז נגיד שהוא מוכשר? שאם הוא נלחם מבחירה במחלקה הכי קשה ביו אפ סי אז הוא לא מראה אופי?

fatnoam

Active member
תשובה

הגדירו פה את אדגר כמי שהיה במרחק ניצחון מתואר אלוף ה-LW הגדול ביותר שהיה. איך זה מסתדר עם כך שבשלושה קרבות האחרונים הוא: הפסיד רק בנקודות ! חילץ תיקו ! ניצח בנוקאוט! לא בדיוק תוצאות של אלוף דומיננטי. תוסיף לזה את העובדה שהוא נדרס ונרמס בכל הקרבות האלה? בקשר לאופי - יש לו וציינתי את זה בכל פעם. בקשר לכשרון - אני מקביל את זה לתחום שאני יותר מבין בו - כדורסל. אני מבטיח לך שיש לי קליעה הרבה יותר יפה משל כל שחקן במכבי ת"א. מזה שווה אם אני לא קולע טוב כמוהם? זו האנלוגיה שלי לקומבינציות של אדגר. גם אם הן יפות ומעידות על טכניקה גבוהה, הן חסרות כל עוצמה מאחוריהן. הוא זורק יפה, אבל הוא לא קולע. כנ"ל הטייקדאונס - גם אם יפים וקשים לביצוע, הם לא מביאים אותו לטופ פוזישן, או לשליטה כלשהי ביריב. כלי להשגת נקודות ותו לא.

Vizmo

New member
סוף סוף

באמת שהגיע הזמן שמישהו יגיד את זה. נועם אני לגמריי איתך ! מצד אחד אנשים מודים שהוא מצליח להינצל בשיניים כל פעם מצד שני קוראים לו הLW הכי טוב איי פעם (או לפחות קרוב לזה כי ניצח פעמיים את פן). מבחינתי העניין פה נורא פשוט: א. אם האלוף מגיע כאנדרדוג - כנראה שהוא לא כ-זה מרשים. ב. אם נותנים 2 קרבות חוזרים מיד כשהוא לוקח ת'תואר, כנראה שלא כ-זה מגיע לו להיות האלוף. אלוף אמיתי (בטח שגדול כמו שאנשים מתארים פה) אמור להעיף יריב ולהמשיך הלאה... כמו שנועם אמר, הבחור בוחר להלחם במשקל הזה אז הוא חוטף... זה לא מרשים ולא כלום... הוא בורך בנתונים פיזים מרשימים שמאפשרים לו להמשיך הלאה (נכון שיש פה גם נחישות וכח רצון ובאמת כל הכבוד לו על זה), אבל לא ראיתי ממנו שום הברקה או משהו מרשים מאז שהוא אלוף (אני מדבר מבחינת כשרון. אולי יש לו, אבל הוא כנראה לא עושה איתו הרבה).

Vizmo

New member
לא אמרתי שהוא משעמם

וגם לא אמרתי שהוא בהכרח לא כשרוני. מה שכן, הסכמתי עם נועם ואמרתי שאם מתלהבים מהאגרוף שלו שהוא אמור להיות כל כך מרשים, אז בואו נראה איך הוא מפרק את היריבים שלו (בנסון יצא בלי שריטה אחת). אם יש לו היאבקות כזו עילאית, אז שיוריד מישהו לקרקע וישאיר אותו שם (שוב, בנסון קם תוך שניה מכל אחת מההפלות שלו). ולהגיד "הוא חלש יותר פיזית כי הוא קטן יותר אז הוא לא יכול להוריד למטה/לתת KO" זה תירוץ טפשי כי הוא בוחר להלחלם בקטגוריה הזו. ואני כן חושב שהוא לוחם מלהיב ואני דווקא אוהב לצפות בו. פשוט כי מה שאני אוהב לראות זה את הקצב, הכושר, וכן, גם את הסנטר. אבל כל אלא הם נתונים פיזיים ולא בהכרח כשרון גדול.

רק לפני חודשיים דרגת את אגדר 3 P4P.

לפני ג'ון ג'ונס! להזכירך: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1908&messageid=157967552 באותו דיון אני דרגתי את אדגר 5 בטענה שהוא השיג תוצאות טובות אבל נראה פגיע: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1908&MessageId=157998625 תראה, אני יכול להבין את התלונות שלך לגבי ההופעה שלו כאלוף שאשכרה הגיע לקרב בשביל לנצח בנקודות! לא רק זה, הוא גם נראה כמו דייסה בסוף הקרב ועוד אומר שלדעתו הוא עשה "מספיק" משביל לנצח. גם אותי זה 2 העבדות האילו עיצבנו. אז הוא לא הכי טוב בLW, בטח שלא הכי טוב בכל הזמנים ובכלל הוא עלה עם אסטרטגיה שגויה מאוד לקרב האליפות האחרון. כל הנתונים האילו לא מקטינים את היכולות הטכניות שלו, את הלב הענק שלו או את הכישרון העצום שלו.

fatnoam

Active member
מסכים ומסביר

הבחירה של אדגר להילחם במחלקה גדולה מדי בשבילו לא נותנת לו נקודות זכות כלל במחלקה עצמה, אבל נותנת לו המון נקודות זכות בדירוג כמו P4P. אי אפשר שלא לחשוב, אם הוא מנצח אנשים גדולים ממנו בהרבה, מה הוא היה עושה להם אם הם היו בגודל שלו. שיקול שלדעתי מאוד רלוונטי למדד P4P, וכלל לא רלוונטי למדד מי הטוב במחלקה. ופייר, נסחפתי מאוד אחרי ההייפ שעשו לאדגר בפורום. לדעתי זה גם מה שקורה לרוב האנשים שהגיבו פה :)

AmitNHB

New member
מה ניסגר עם רוגן בקרב של אוקמי\בוטש

זהו אכן היה קאמבאק ענק אבל הכי גדול בכל הזמנים
אני יכול לחשוב לפחות על 5 יותר גדולים מבלי להתאמץ (רק לנוגרה היו איזה 3) ואחד היה לא מזמן - בארי\קונגו. לא מבין את פשר הקליימט הזה שרוגן חווה בשידור חי... כנראה שהוא ובוטש חברים טובים והצד ה"אובייקטיבי" שבו שוב קפץ להגיד שלום.

elvis18

New member
יצא מכליו ..

וחזר לכליו דקה אחריי כשהוא אמר שהוא ממש ממש הגזים והוא מתנצל ...חחחחחח רוגן הענק!!

closus2002

New member
הוא חזר בו..התלהב מהקרב המדהים

האמת שגם אני. אני חולה על המהפכים האלו.

למעלה