It's Friday I'm In Love

לפני שבועיים ניסיתי לשמוע את האלבום הראשון שלה, היתי בטוחה שהוא מה זה מוצלח בגלל ששבוע לפני היתי מכורה לגמרי לI WONDER. אבל התאכזבתי מאוד. הם איטיים נורא. רד היי הילס אבל היה נחמד למדי, ואולי גם סמול טאון גירל.. האחרים לא עשו עלי כזה רושם.

symptoms

New member
סטייק |ריר| בא לי גם

ואיזה כיף זה לסיים את הצעת המחקר, ברכות. רעות

blah blah story

New member
אני לא מאמינה שמשעמם לי במוצ"ש

שיר חרישה בקאנטרי- לא ממש קאנטרי אבל בכל זאת שאניה endless love אוחח...איזו גירסה מדהימה. אהה, וגם every girl like me שיר חרישה לא קאנטרי- שוב משהו של אדל. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- לא קניתי כלום השבוע!! גאה בעצמי. אבל מה, החלטתי לקנות רדיו USB לאוטו. נמאס לי להסתפק ב 120 שירים (ממש לפני שלחצתי על "שלח" נזכרתי שקניתי כרטיס להופעה של קרן פלס. אז כבר לא כ"כ גאה בעצמי
) ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- בתדודה שלי הביאה לי את הספר "הכלב היהודי" אבל למי היה זמן לקרוא
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אמריקן איידול היה מעניין..בטח עוד פרק או שניים אתייאש. גם פרנטהוד היה מעולה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- ככה ככה.. משהו טוב שאכלתם השבוע- אתמול עשיתי לעצמי ארוחת בוקר עם ביצה, אבוקדו עגבניה וגזר (וטחינה מלאה בשום). זה היה מ-עולה |יאמי| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נראה לי שכן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוי, היו הרבה דברים מצחיקים. אבל הנה שניים: הראשון -השבוע היינו רק 3 אנשים במשרד (במקום 8) באחד הימים שמענו כל היום רדיוס ובצהריים אמרתי לחברה שלי שאני חייבת לשמוע קצת קאנטרי כי מתפוצץ לי הראש. אז היא סגרה את הרדיו ושמתי את המוזיקה שלי. אז הבחור שאיתנו אמר שזה לא פייר כי הוא לא מכיר את השירים שלי ואמר שאני אשים guns n roses ואני כמובן סירבתי. אחרי כמה ד' הוא יצא מהחדר לאנשהו אז שמתי את הקישור שהוא שלח לי ביוטיוב אבל על ה 20 שניות האחרונות. כשהוא נכנס לחדר הפעלתי את הקישור ואמרתי לו "אוי, זה בדיוק נגמר" והוא ממש התעצבן
הדבר השני - כל מה שקרה היום בעמוד פייסבוק של קרן פלס. אני עדיין לא מפסיקה לצחוק
קטע מעצבן שקרה השבוע- אממ. אתמול הייתי אצל סבתא שלי וחכינו שדודה שלי תבוא. בנתיים הסתכלתי על אלבום תמונות של המשפחה שלי ופשוט התחלתי לבכות. אבל ממש לבכות
ואח"כ הייתה לי מיגרנה מזה. איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- איריס המדהימה שבזכותה שרדתי את השבועיים האלו בעבודה. מסר לאומה- אין לי תמונת השבוע שלכם- אין לי המלצת השבוע- אין לי ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
ברור שתחשבי שזאת אני.

זה שמשעמם לי במוצ"ש זה לא אומר שמשעמם לי בחיים... (למרות האובססיה שיש לי אלייך
)

LeAnnDylan

Well-known member
חחח זה לא כזה מענין האמת

אתמול בבוקר החלטתי לחנוך את העפרונות החדשים שקניתי ומה יש לי לצייר חוץ מאת קרן פלס? קיצר ציירתי והעליתי לפייסבוק שלי. אחרי חצי שעה אני רואה הודעה על הקיר של העמוד הרשמי של קרן וכתוב שם משהו בסגנון של ״היי קרן אני מתעליך בלהבלה ציירתי לך ציור״ (אני בעבודה אז אין לי כוח לבדוק את הניסוח המדויק) קיצר כפי שכבר ניתן להבין היא שמה את הציור שאני ציירתי באותו בוקר!! הזויה...
כתבתי לה שתנוח ושאני ציירתי אתזה |הא| ואז אורית, רווית וחן החליטו להסתלבט גם וכתבו שזה בכלל הן ציירו אותו

האמת שאורית דאגה לעדכן אותי

אז ראיתי את התגובות המלאות. אני חייבת לציין שחוץ מהשוק והכעס על הסתומה שפרסמה את הציור, אני לא יכלתי להפסיק לצחוק

LeAnnDylan

Well-known member
אותי משום מה זה לא הכעיס

אולי בגלל שאני עדין משוכנעת שלאורית יש קשר לזה

LeAnnDylan

Well-known member
אני בחרתי לקחת את זה בתור מחמאה

גם ההיא שטענה שזו אפליקציה :| אחרי הכעס הראשוני על חוסר הפרגון בשעה וחצי שהשקעתי בציור של זה החלטתי שזה דווקא די מחמיא לי ואומר שזה די דומה

symptoms

New member
יאללה יאללה, אנשים מטומטמים

שלא יודעים להעריך. רעות

blah blah story

New member
אני התחלתי לחשוד בך.

בטח נכנסת עם חשבון פייסבוק אחר ומשונה שיש לך והוספת את התמונה. אבל לא רצית שאנשים ידעו שיש לך עוד חשבון פייסבוק אז האשמת את הבחורה התמימה שהיא גנבה לך את הציור כאשר בעצם לא יכלה לגנוב דבר כי היא באמת ציירה את הציור. |גששבלשבפעולה|

symptoms

New member
טוב לאחר מחשבה עמוקה

וחקירה יסודית (שערכה שלוש דקות) הגעתי למסקנה שזה פרופיל ממוצא ולכן זה חייב להיות מישהו שדילן מכירה וניסה לשגע אותה. את המסקנות לגבי מי זה בדיוק אני משאירה לכן. רעות

למעלה