It's Friday I'm In Love

symptoms

New member
אני ממש מוכשרת?

סתם, אמנם אי אפשר לגלות הרבה כי הפרופיל שלה חסום, מצד שני, יש לה רק פוסט אחד על הוול. ואנשים שחוסמים את הפרופיל שלהם ככה לא ילכו ויכתבו כזה דבר על קיר ציבורי. אבל זו בעיקר תחושה רעות

LeAnnDylan

Well-known member
זה רק מוכיח לי שזו אורית! |הא|

אחרי דראנקן ליאןדילן אני לא סומכת לא עליה ולא על דרורית! האמינות של שתיכן ירדה לטימיון
במיוחד אחרי הקטע עם דראנקן שאורית העקומה שפתחה את הניק הזה מתקשרת אליי עם צחוק היסטרי ואומרת לי "אומייגאד את חייבת להיכנס לפורום!!! אני על הרצפה
אין לי מושג מי עשה את זה" וזה אותו טלפון ואותה תגובה שקיבלתי הפעם שוב אחרי הפרסום של הציור הזה

symptoms

New member
הו, היה טלפון?

לא סיפרת לי את פריט המידע הזה! את מסתירה פרטים, איך אני אמורה לחקור?
רעות

blah blah story

New member
חוצפנית!

אז התקשרתי אליך בשביל שתראי את ההודעות. אבל אין לי מושג מי פתח את הדרנקן ליאןדילן השני ואת זה אמרתי לך שאני לא יודעת (לפחות נדמה לי שזה היה ככה. אני לא זוכרת וזה לא ממש מעניין אותי) בכל מקרה, אין לי בעיה שתחשבו שאני פתחתי את העמוד בפייסבוק. אם זה מה שעושה לכן את זה - תהנו. העיקר שאני יודעת את האמת

symptoms

New member
אייקונים כאלה לא תורמים לקייס שלך

פעם הבאה שאת רוצה ליצור דף אנונימי תדאגי להסתיר ראיות טוב יותר. לא שאני רומזת שאת מאחורי זה, אני רק נותנת טיפים אם אי פעם תרצי לעשות משהו דומה
רעות

symptoms

New member
זה קיר ציבורי

כל אחד יכול להגיע לשם עם קצת מאמץ. זה לא בעיה לכתוב "קרן פלס" בפייסבוק. אבל אם עשיתי משהו לא בסדר אז אני מתנצלת. רעות

blah blah story

New member
אי אפשר לשים את זה על גבי הפורום

דילן צריכה להחליט אם היא רוצה לעשות את זה או לא...

LeAnnDylan

Well-known member
הכינוי השני לא נפתח באותו יום עד כמה שזכור לי

כשאת התקשרת היו רק ההודעות שאת ודרורה אחראיות עליהן! אבל את הנוסח המטופש שלך והצחוק המסגיר אני לא אשכח|הא| אני יודעת שזו את וזהו! |הא|

יו אני על הרצפה בעצמי. חחחחחחחחחחחח אורית. טוב, אני חייבת לציין שבזמן שכל זה קרה אני שרתי לי פיית' היל מעל הכלים בכיור. ומאיפה אני אפליץ תמונת פרופיל כמו שבפרופיל המומצא היה, מן הסתם אני אשים מישהי יותר יפה

למעלה