ואגב, כי לא הזדמן לי לומר את זה במקום אחר, את מציירת ממש יפה. רעות
W West Doll New member 21/2/12 #187 כן, שמתי לב שבכלל אין לי כוח להוסיף אייקונים (שיש פה או אין פה). אחחח העצלנות! מזל שאת פה
S symptoms New member 19/2/12 #38 היא באמת טיפשה, אני לא מבינה, היא לא חשבה שמן הסתם את נמצאת בדף הזה ותדעי שזה שלך? מה שמעניין זה איך זה הגיע אליה בכלל. רעות
היא באמת טיפשה, אני לא מבינה, היא לא חשבה שמן הסתם את נמצאת בדף הזה ותדעי שזה שלך? מה שמעניין זה איך זה הגיע אליה בכלל. רעות
LeAnnDylan Well-known member 19/2/12 #48 כנראה שלא חשבה על זה לעומק? בעיקרון האלבום של הציורים שלי הוא לא פרטי (האלבום היחיד אצלי) לכן הייתה לה כביכול גישה אליו. איך היא ידעה שפירסמתי את הציור באותו זמן זה קצת מחשיד ובגלל זה אני חושדת באורית
כנראה שלא חשבה על זה לעומק? בעיקרון האלבום של הציורים שלי הוא לא פרטי (האלבום היחיד אצלי) לכן הייתה לה כביכול גישה אליו. איך היא ידעה שפירסמתי את הציור באותו זמן זה קצת מחשיד ובגלל זה אני חושדת באורית
S symptoms New member 19/2/12 #74 מה שאנחנו חושבות הוא לא רלוונטי השאלה היא מה אנחנו יכולות להוכיח רעות
LeAnnDylan Well-known member 20/2/12 #83 זה צוחק כפול גם על התגובת תיקון שלך מלמטה. לא מעזה להגיב פעמים על אותו הצחוק. שלא יאשימו אותי במרמה