יחס לשמנים- ההבדל העגום בינינו ל

Fairywitch

New member
../images/Emo10.gifיחס לשמנים- ההבדל העגום בינינו ל

בין האמריקאים
תראו כמה מקומם- בארה"ב סקוט לא מוכשר- ומקבל קולות- כנראה sympathy-votes רק בגלל המשקל שלו. ואצלנו- איילה אליגולא- לטעמי אחת מהכי מוכשרות בתכנית השנה, אם לא הכי מוכשרת- עפה כבר היום. על כמה מתערבים שאם היא הייתה כוסית היא הייתה עוברת
ככה זה- שם אם אתה "כבד"- אתה יכול להיות לא מוכשר ולהישאר, ופה- אם אתה "כבד"- אתה יכול להיות הכי מוכשר ולא להישאר. פשוט עצוב. שלא לדבר על ביזיון
ואגב-חחח... אני תוהה אם זה יתפתח לדיון, או שהייתי צריכה לנצל"ש...

Kryptonite

New member
אם כבר-../images/Emo168.gif

נוכל לנצל את זה לכמה שכוכב נולד היום היה העתקה מוחלטת של איידול, כולל נושא ראשי - חוות דעת השופטית וכל (טוב, שליש מהם) המתמודדים באותה תוכנית. איך הם לא תובעים אותם עדיין?
יש לציין שהשופטים היו מזוויעים פשוט, הם מחמיאים יותר מידי! מה עם קצת "it was just Okey for me, not your best מרונדד קצת, I'm a fan of your voice מצד ריקי ואיזו אנאלוגיה מרושעת מצד פיקי צביקי. הם כולם היו משעממים ומחמיאים /-:

Fairywitch

New member
נכון../images/Emo45.gif

מרונדד...
אהבתי! ומה עם איזה "הרגשתי כמו בבאר קריוקי בעיר התחתית" לקבוצת המבוגרים המגוחכת הזו?

נועה167

New member
ואי נכון

זה כל כך העתקה של איידול שזה חירפן אותי!! מפעם לפעם שאני רואה את זה זה נעשה יותר דומה (אבל כמובן לא יתקרב לזה אף פעם ממש) זה מעצבן! קצת מקוריות!

Sweet Misery

New member
לא מסכימה.

גם נינט ועדי כהן לא היו דקיקות ותראו לאן הן הגיעו. איילה פשוט נתנה ביצוע צורם הערב. אין מה לעשות, ככה זה בחיים.

Fairywitch

New member
אם היא הייתה רזה- היו סולחים לה על

זה, לדעתי. כי ככה זה פה בארץ. כאילו, היו עושים לה הנחות. היו יותר גרועים ממנה היום

Kryptonite

New member
היא זייפה והמון,../images/Emo168.gif

הייתה לה הופעה פיצ'ית לגמרי.

Fairywitch

New member
אני פשוט נתקלת בזה כל הזמן-

בגלל עודף משקל אני צריכה להוכיח את עצמי יותר מאחרים- לא עושים לי הנחות. אני חושבת שהיו יותר גרועים ממנה היום, ושיש לה יותר פוטנציאל. מצד שני- לא הייתי רוצה שיצביעו לה רק בגלל סימפטיה (ע"ע סקוט)

MEYTALUG

New member
הייתי בהלם היא שרה בסדר

לא מדהים אבל בסדר מריאור לאומת זאת היתה חוטפת מסיימון שחבל על הזמן ילדותית, בלי טיפת איכות קולית שניתן לעבוד איתה,היא היתה צריכה לחזור עוד שנתיים לא הבנתי איך היא עלתה לשלב הזה מלחתחילה , הכי טובה בעיני בשלב הזה זו נעמה לוי. בכל מקרה ניראה מה יוליד יום כמו שהייתי בהלם ספויילר ספויילר ספוילר ספוילר הייתי בהלם שסקוט לא עזב השבוע כי הוא שר ממש רע וקונסטנטין עלה עליו נכון שהוא לא היה במיטבו אבל הוא שר הרבה יותר טוב . וזה נכון שהאמריקאים בדרך כלל מצביעים למי שטוב וכישרוני ולא לפי מראה דוגמת רובן בכל מקרה מקווה לטוב בשני המיקרים אני מצביע לקרי ובו בייס המהולל אוהבת ונישתמע מיטל

ששוניקו

New member
אוי תעשו לי טובה

זה בכלל לא קשור אצלה למשקל, הביצוע שלה היה מלא בזיופים והיא לא פייבוריטית, הרבה מתלוננים על זה שהיא עפה אבל רובם גם לא הצביעו לה אז למה הם מצפים? ומריאור הכי טובה בתחרות הזאת, לדעתי היא היתה משתלבת טוב באמריקן איידול כי שם (להבדיל מכאן) לא מסתכלים על עוצמות, מסתכלים על כ-ל הביצוע.

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

אנשים כל כך מתעקשים לא להצביע מסיבה עקרונית, והם לא תומכים בפייבוריטים שלהם, אז באמת למה הם מצפים. וכן, מריאור עם המניירות שלה מתאימה יותר לאמריקן איידול.

Fairywitch

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

גם בקשר לאיידול, וגם בקשר לכוכב נולד. וולקאם טו דה קלאב של ההמומים
מסכימה לגבי מריאור- היא לא הייתה עוברת אפילו להוליווד באיידול עם קול הציפציף הזה

skyriz

New member
צביקה אמר להפטר מהחמידות

צביקה פיק אמר למריאור שהיא צריכה לעדן את החמידות שבה.. בהתחלה הרמתי גבה, אח"כ הבנתי.. היא ממש מתחילה לעצבן . היא שרה וההבעות פנים שלה מתאימות ל"בלי סודות", או ערץ ילדים.. כל ההבעות פנים שלה יותר מדי חמודות! תפסיקי!!!

roirosenthal2

New member
גם אני נתקל בזה כל הזמן

בגלל שאני בן אני צריך להתאמץ יותר כדי להגיע לדברים ולא עושים לי הנחות בעוד להרבה בנות מסביבי אנשים פותח דלתות הרבה יותר בקלות ראבק, כמה אפשר לבכות על דברים כאלו? יש הבדלים בין אנשים ואם מדברים על זמר לכוכב נולד או אמריקן אידול חשובה מאוד ההופעה שלו מאחר והוא עומד להופיע בקליפים ותכלס שמן לרוב זה לא יפה, ורזה ובינוני כן ולכן בוחרים מי שיתן קליפ טוב יותר. שימי לב איך ניראים רוב הקליפים בMTV, זמרת שמענטזת לאורך כל הקליפ. אם מה שמוכר את השירים שלה הוא ההופעה הסקסית שלה, אז זה מה שגם יחפשו באמריקן אידול וכוכב נולד. היום הרבה מהמוזיקה שאנשים שומעים תלוייה באיך ניראה הקליפ יותר מאיך נישמעת המוזיקה. ולכן בתור חובב מוזיקה מושבע אני לא רואה MTV ואת המוזיקה שלי אני שומע מהמחשב ומהרדיו (לרוב רדיו אינטרנט) מי שרוצה להתלונן על כוכב נולד ואמריקן אידול שיתלונן על הקליפים ועל MTV הם מה שגרם לתופעה הזאת או יותר נכון הציבור ה****** שצופה בהם ומחליט אילו קליפים הוא אוהב במקום איזו מוזיקה הוא אוהב.

Sweet Misery

New member
לא חושבת שזה נכון.

תסתכלי על העונה הקודמת. שירה חן ושירלי לילו הדקיקות פינו את הדרך לטובת עדי כהן המלאה והמאסיבית, להרבה "כוסיות" לא עשו הנחות והן עפו מהר מאוד (מיכל רשף, חגית נדרי, וכו' וכו'). שירי מימון החטובה הפסידה לנינט טייב המלאה. זה לא הכל עניין של עודף משקל ואיך מתייחסים אליו. וכן, היו גרועים ממנה היום, אבל מה לעשות שמריאור "מקסימה" ושאוהד אלישע הוא פנטזית הנוער החדשה.

Sweet Misery

New member
תתפלאי,

ואפשר לראות את זה בפורומים וגם בקהל של התוכנית עצמה (כמה צרחות, אלוהים אדירים).

moran500

New member
חח כן הבנתי שהוא אהוב..

אבל אני לא מבינה למה.. זתומרת "על טעם ועל ריח" אבל השנה לא ראיתי אף אחד ששווה להתלהב ממנו, אלא אם מתלהבים מעוד איזה חתיך חדש (על טעם ועל ריח כבר אמרתי?)

Sweet Misery

New member
גם אני לא מבינה למה.

הוא נראה טוב והכל, אבל הוא לא יודע לשיר. למרות שאני דווקא כן מצאתי מספר מתמודדים ממש לא רעים ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אני עם אסף אברבוך והדר עוזרי.

למעלה