יחס לשמנים- ההבדל העגום בינינו ל

shalehet

New member
זה לא נכון

אם כל חיבתי לאיילה, היא ממש זייפה אתמול, היא היתה לצערי הרב, הכי פחות טובה, יש שם כמה שהייתי רוצה שיעופו לפניה, אבל מה לעשות, ההופעה שלה היתה ממש לא טובה

Fairywitch

New member
אבל שכחו לה בקלות את היתרון על פני

אחרים- אני חושבת שלמישהי צנומה יותר היו עושים את ההנחה הזאת

shalehet

New member
אני לא מסכימה איתך

כי אני כן הייתי מאוד בעד איילה, אבל היא היתה הכי פחות טובה, אני לא אוהבת את אוהד אלישע ובטח שלא הגיע לו חסינות... הוא מזכיר להם חיצונית את סקעת לדעתי זאת הסיבה היחידה לחסינות, בכל מקרה עדיין הייתי מעדיפה שהוא ילך, אבל זה לא שינה את העובדה שלאיילה היתה הופעה הכי פחות טובה ולא נכון להפוך את עניין השמנה לאישיו פה, כי גם אני שמנה וכמה כיף היה לי לראות מישהי שמנה בתחרות, אבל כשלא מגיעה להשאר, להשאר בגלל שאת שמנה זה אפילו מעליב בעיניי, מה לעשות, היא מודעת לכך שהיתה לה הופעה לא טובה וזה מה שקובע.. חוץ מזה נראה לי שטעינו בפורום...

Fairywitch

New member
וואללה טעינו בפורום...בעצם לא לגמרי

כי ההשוואה בין איידול לכוכב נולד מרתקת בכל פעם מחדש (וגם נורא מביכה
...)

shalehet

New member
גם לזה אני התכוונתי...

שמביך שצופים בזה בגלל הרמה...

Hodjen

New member
כל כך נכון שזה עושה בחילה...

איילה הייתה אתמול ממש סבבה, היו לה קצת זיופים אבל לא רציניים. היו גרועים ממנה בהרבה יותר- למשל, מריאור. פשוט...שירה דוחה. קול תינוקי ואפילו לא קצת עמוק. שירה שטוחה ופשוט לא מעניינת. רק בגלל שעשו אותה יפה בחרו בה.רק בגלל שהיא חמודה כזאת... איכס. פשוט הופעה גרועה. אפילו פאולה לא הייתה סובלת הופעה שכזאת, וסיימון.... אוי סיימון... כל כך חסר לי בכל התוכנית אתמול... היו אתמול מספר הופעות פשוט גרועות והשופטים היו פשוט נחמדים להפליא ולא אמרו כלום, רק בעקיפין וגם את זה, רק אם מי שהיה מקשיב טוב טוב היה שם לב אליהם...אני צריכה את סיימון!! אני צריכה מישהו שיעיר למריאור על הקול הדוחה ויסביר לה ולקהל טוב טוב שבתוכנית הזאת צריכים להיות זמרים טובים, עם קול טוב. כמו למשל נעמה לוי או הדר עוזרי... מה זה?! וגם---החסינות שרצו צביקה וריקי לתת לאוהד אלישע?! מה נסגר?! אוהד אלישע נתן אתמול הופעה בינונית למדי וממש לא "כובשת" "מקסימה" וכו'. לא אהבתי. ועוד דבר שהפריע לי... הקטע של פתיחת הקווים עוד לפני ששמענו את כל המתמודדים. זה פשוט דפוק ביותר. אין, אין על איידול... יומטוב, Hodjen

כאב לי שהעיפו אותה

מיסכנה איך היא בחתה ועם ראיתם באודישנים איך היא תמחה במיתמודדת שהעיפו אותה נכון זה שהיא שמנה זה היה בתך אחד הגורמים להעפתה היה לה קול יפה ואת האמת היא ניראת בסדר ומה שזה שהיה לידה ב גם הוא לא היה דוגמן עוד דעה זה שקימעת קיבל חסינות הדתי הוא ניראה חתית סוף אבל שני האנשים שהיו מועומדים לניפוי שרים יותר טוב מימנו הוא נישמע כאילו הוא עישן פקט סיגריות

s h a y 1 2 3

New member
כוסוני 17

אני חושבת שכדאי שתחזור לכיתה א' ותלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב

boyboy03

New member
לא הזכרתם את הדבר הכי גרוע בתוכנית

דבר שרק בגללו אפשר לומר שאיילה עפה רק על פי איך שהיא נראית ולא האיכות הקולית שלה. הדבר הוא שניתן להצביע למתמודדים ממש בהתחלה, עוד לפני שהם נותנים את הביצוע!! אתם קולטים?? זה לא טיפשי ברמות?

כי הם רוצים כסף

אתם יודעים שההצבעות מהאינטרנט גם עולים כסף כלבים חשבתי זה בחינם הצבעתי פיצוץ פעמים

ברור אחי

כי יש לזה רייטיג גבוה ושמשדרים שמה פירסומות אז כל החברות משלמות מלא כסף למשל סלקום או שטראוס רגע ליפני שאמרו את התוצאות של הגמר של כוכב נולד 1ו2 אז הם שילמו 100.000 שקל כי לשדר פירסומת אחת וכל החברות הממנות כמו קוקה קולה בקיצור כוכב נולד זה מיזמן לא תחרות שירה זה עסק כלכלי מרוויח

14מתן

New member
מה הקשר רייטינג להצבעות

אם אתה מצביע באינטרנט הם לא יכולים לחייב אותך על מה הם יחיבו אותך ? מאיפה להם לדעת את הכרטיס אשראי שלך ?

כי אתה נירשם לאתר קודם

ושאתה נירשם אתה צריך לתת מיספר פלפון ומישמה הם מייבים אותך מבין אחי גם אני לא ידעתי והיצבעתי מלא

למעלה