יחס לשמנים- ההבדל העגום בינינו ל

whatever4

New member
אפרופו כוכב נולד....

זה רק אני או שכולם היו היום ממש גרועים? אולי נפתח דיון בנושא- מה אתם חושבים על כוכב נולד לעומת אמריקן איידול? לפי דעתי כשמשווים את כוכב נולד לאמריקן איידול רואים כמה הרמה בכוכב נולד נמוכה לעומת אמריקן איידול
, מכל בחינה- גם מבחינת המתמודדים וגם מבחינת השופטים. יש לנו עוד הרבה מה ללמוד....

Fairywitch

New member
בהחלט נושא לדיון א-ר-ו-ך../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה- יש לנו ה-מ-ו-ן ללמוד. כמו שאמרת- רמת המתמודדים והשופטים פה פשוט מביכה. ואני כבר לא מדברת על הפורמט המגוחך. עכשיו מאוחר- אשמח לפרט מחר
(אני כ"כ אוהבת את נושא הדיון הזה
)

ששוניקו

New member
אני חושב שההפקה ברמה ירודה

שידעו לעשות סידרה כמו שצריך. שיודיעו לי, אני אבוא ואצפה. והשופטים מלוקקים מדי.

moran500

New member
לדעתי הבעיה היא..

שקשת התקמצנו מדי ולא קנו את הפורמט המקורי של פופ איידול, כפי שעשו בכל העולם (אמריקן איידול היו חכמים ו"קנו" את סיימון ביחד עם התכנית
), ולכן הם מנסים להמציא כל מיני שלבים ולנסות לעשות דומה לאמריקה, אבל לא בדיוק כדי שלא יצטרכו לשלם.. קומבינות בקיצור.. ובגלל זה האודישנים נראים ככה, והמתמודדים נראים ככה וכל ההפקה נראית לא מקצועית... תגידו מה שתגידו על אמריקה הצבועה/מתחסדת/גזענית/מטומטמת/השלימו את החסר, אבל לפחות שם הרעיון נכון, מצביעים אחרי ששומעים את השיר, לא מחלקים את המתמודדים בצורה אקראית ולא הוגנת, מההתחלה יודעים כמה עולים לגמר ולשופטים יש גבולות ולא "בואו נבחר כמה-נראה שיצא מספר שמתחלק ל3 ונחלק אותם לקבוצות באופן אקראי כי זה פייר"... בקיצור ישראלים קמצנים

רבקהrc

New member
עוד בעיה..

פה בארץ פשוט לא שמים על השופטים..... אין להם שום תפקיד .. באיידול אני כל פעם מחכה לשמוע מה יש להם להגיד - גם כי זה מצחיק- כל היציאות של סיימון והDOG של רנדי והמריבות בין סיימון לפולה וגם כי אני לוקחת אותם ברצינות (במיוחד את סיימון) פה ממש לא מעניין אותי מה יש לצביקה פיק להגיד על המתמודדים - הם צריכים פה בארץ לקחת שופטים עם יותר צבע ויציאות יותר מעניינות מה"ליד" של צדי צרפתי....

whatever4

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

במיוחד על החלוקה לקבוצות- מה ההיגיון בחלוקה הדבילית הזאת??? כל הקטע זה לשפוט את המתמודדים אחד-אחד, לפי היכולות שלהם ביחס לכ-ל המתמודדים. השיטה בארץ יוצרת מצב ממש לא הוגן שבעצם הכל תלוי באיזה קבוצה המתמודד יהיה (לפי מה הם קובעים את הקבוצות- זה מעבר להבנתי....). עוד דבר ששונה בארץ זה החשיבות של קריטריונים מסוימים. בארץ לא ממש מתייחסים להופעה שלך כמכלול. לא מתייחסים לאיך המתמודדים מופיעים- מתייחסים רק לקול, ולפי דעתי זה פחות טוב. בארץ כל המתמודדים פשוט עומדים על הבמה עם מיקרופון ושרים. זהו. בלי שום אלמנט של הופעה. לכן, זה פחות מעניין והופך את העניין לפחות מקצועי. באמריקן איידול המתמודדים עולים על הבמה ונותנים ה-ו-פ-ע-ה. זזים, נותנים מבטים למצלמה (אהמ...קונסטנטין...אהמ) מנהלים איזשהו קשר עם הקהל. בארץ? סתם עומדים על הבמה ושרים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל מילה זהב../images/Emo106.gif

כל אחד ששר בסדר בטקס סיום בי"ס יכול להתקבל אצלנו לתכנית...

Fairywitch

New member
גם אני שרתי בטקסים... אבל השאלה

היא אם לי ולך יש איכויות של כוכב? וגם אם כן- בטוח שיש כשרון שמספיק לטקסי בי"ס, וכדי להיות כוכב צריך יותר מזה... אלה ב"כוכב נולד" יכולים מקסימום לעמוד ולשיר בטקסים, לא יותר... וגם זה במקרה הטוב...

Sweet Misery

New member
זה לא במקום להכליל.

אמנם יש מתמודדים (אוהב אלישע, למשל) שהם לא יותר מאייקון להערצה ולא זמרים, אבל אני לא חושבת שזה נכון להגיד שלמתמודדים אין כישרון. מיכאל עינב, הדר עוזרי שאמנם היא צעירה אבל יש לה קול מטריף, נעמה לוי, אסף אברבוך, רועי חיים זינר, אלו רק כמה מהכשרונות שיש בתוכנית הזו. אולי לא לכולם יש את ה"סטאר קואליטי", אבל לבטל את הכשרון שלהם מראש זה שגוי. ובנוגע אלי, אני לא הייתי מגיעה לכוכב נולד כי אין לי קול מספיק טוב. אני חושבת שבהופעה האחד שניתנה לי בה ההזדמנות להופיע כעצמי לבד הופעתי לא רע (ואשמח להראות לכם את ההופעה הזו, אני די גאה בה
), אבל לא יקבלו אותי לתוכנית כזו. גם להם יש כלשהם גבולות, אבל הם יודעים איך הם ישיגו רייטינג.

נועה167

New member
נכון!

יש לנו באמת עוד הרבה מאוד ללמוד! אבל נתחיל מזה שלמה לעזאזל זה ממש מועתק מאמריקן איידול?? לא מדברת על הרעיון של התוכנית כמובן אבל על הדרך שהם עושים אותה.. זה ממש מגוחך!

darklighter

New member
כוכב נולד SUCKS!!!../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif

אין מה להשוות בכלל אני לא טורחת לראות בפעמיים שראיתי השופטים היו מלוקקים מדי המתמודדים לא משהו הפורמט בכלל משעמם שונאת את הקטע של השעשועון... וגם כמו שאמרו פה הקטע של הפתיחת קווים לפני השירים זה ממש ממש דפוק...זה לא פייר בכלל...

Sweet Misery

New member
אבל בפורמט הנוכחי של התוכנית,

אין זמן להצביע. למרות שאני מסכימה, את הקווים צריך לפתוח רק לאחר הביצועים.

14מתן

New member
אם כבר פתחת שרשור כוכב נולד...../images/Emo5.gif

משום מה ראיתי את זה כשיש לי מגן בצרפתית מחרתיים ואני לא כל כך התחלתי ללמוד נורמלי..... בקיצור זה היה נורא ואיום וכל כך חובבני איזה 10 דקות בהתחלה צביקה הדר עומד על הבמה עושה לי מופע סטנד-אפ...למה ? למה ? אחר כך זה הוא מציג אותם והם עולים לבמה כאילו זה איזה מופע סוף שנה של יסודי אחרי זה המתמודדים שרים שיר ביחד, נהדר ! רק למה צביקה הדר צריך להצטרף אליהם ?? בעעעעעעע עזבו שגם הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לחפש איזה ביצוע טוב
עכשיו סוגיה שמאוד מטרידה אותי והיא מריאור --> ל-מ-ה ????? אוי ואבוי ילדה מעצבנת את לא יודעת לשיררר אני בטוח שאם היא לא הייתה הילדה החמודה היא הייתה עפה ולא איילה עגלגולה
זכרתי את איילה ממש טובה מהאודישן שלה, נכון היא לא הייתה כזאת טובה היום אבל לא היו חסרים מבין הגרועים שהופיעו שהיו פחות טובים ממנה אז כן אני מסכים שהיא עפה *גם* בגלל המראה שלה

Fairywitch

New member
מקבלת את ה*גם*../images/Emo45.gif

לא הייתי מנסחת את כל מה שאמרת טוב יותר.

MEYTALUG

New member
עוד דבר שמאד מתריד אותי ולא הגיוני

ההצבעה בארץ מתחילה לפני ששומעים את הביצוע באיידול הקווים ניפתחים אחרי ששמעו את השירים מה שהרבה יותר הגיוני אנשים זוכים פה לפי כמות הצבעות ולפי למי שיש יותר משפחה חברים ואנשים שיושבים ומצביעים בשבילם זה ניראה לי תמוה להצביע למישהו רק כי הוא מהעיר שלי למשל ,,,,,,, אני חטאתי בזה היום אבל כי אני שמעתי אותה והיא מדהימה , נעמה היא מטבעון כמוני .....בכל מקרה זה הרי ויכוח שלא יגמר מי טוב ומי לא מי מצביע ומתי אני אוהבת לשמוע להעביר ביקורת וגם לפרגן למי שצריך ימים יגידו וראש בראש יגיע ..... (ומרי -אור לא תראה את אור הזרקורים לעוד הרבה זמן )

למעלה