אוקי אז חנה מצד אחד את צודקת ומצד
שני לא.. מהצד שאת צודקת זה שקיבלו רק אחת ששמנה ולא יותר לא כל כך קשור בדרך כלל לזה אלא לקול אבל חלק מזה נכון שאם היא הייתה כוסית אז היא הייתה נשארת לפחות עוש שבוע.. ולמשל אוהד אלישע הזה אולי המתמודד הכי גרוע שראיתי בחיים שלי..צרוד יותר מאחד שמעשן ביום 100 סיגריות ביום.. והוא נשאר..והשופטים חושבים שהוא טוב..אני לא אתפלא אם הוא יזכה השנה ורק בגלל שהוא כמו הראל "חביב הבנות" סקעת..זה יהיה כל כך ברור..למרות שסקעת לא זכה עדיין הייתה שערורייה בגלל שהוא לא זכה.. וזה שאת לא צודקת זה שנינט ועדי הגיעו והן די מלאות אבל שרות בחביבות ייתרה..אבל מה שאני מנסה להגיד זה שכוכב נולד זה העתקה גמורה והיום בזמן שנסעתי לבצפר בנות משכבה מעליי אומרות לי שכוכב נולד זה לפני איידול ושאיידול העתיקו מכוכב נולד!!איזה דפוקות..כלומר למה שאמריקאים יסתכלו על טלוויזיה ישראלית אם יש להם תוכניות הרבה יותר טובות!!בלי להעליב אותי או אף אחד אחר אני מנסה להסביר משהו לגבי האמריקאים ולא להעליב..סליחה לכל מי שהעלבתי אותו.. הקיצור שומן לא קובע..לעיתים רחוקות..ולגבי השופטים KRYPTONITE צודק כי הם לא אומרים את האמת הם רק אומרים את הדברים שאולי טובים..אני לא אתפלא אם ריקי הייתה על קוק בזמן שהיא שפטה וצביקה חיכה לחזור הביתה כדי לשגל את שירל'ה שלו וצדי הלך הביתה לכלב לבכות שאין לו שום דבר חוץ מכוכב נולד והארוויזיון וכל הריאלטי המפגרים.. והשופטים האמריקאים לפעמים צודקים ולפעמים לא אבל הם אומרים את הפאקינג אמת..סליחה על מילת הF..וזהו אני סיימתי את טענתיי..