יחס לשמנים- ההבדל העגום בינינו ל

Sweet Misery

New member
אתה משלם פעם אחת,

כשאתה שולח הודעה כדי לקבל קוד. חוץ מזה, לא נעשה חיוב.

moran500

New member
זה לא חוקי..

לחייב אותך על משהו בלי להודיע לך בהסכם בהרשמה לא כתוב על תשלום.. והם לא יסתכנו בעבירה על החוק כדי להרוויח כסף, שבמילא הם יאבדו ברגע שיתבעו אותם..

Deanb

New member
את צודקת! איילה מדהימה וכ"כ עצוב

לי שהיא לא עלתה.

Fairywitch

New member
הדיון הזה הביא אותנו לשער הפורומים!

לא הראשי- אלא ב"עכשיו בפורומים"

Sweet Misery

New member
אתם יודעים מה?

כמו ב"אמריקן איידול", גם ב"כוכב נולד" הולך זה שקיבל הכי פחות הצבעות. כלומר, איילה הלכה כי הכי פחות הצביעו לה ולא כי הצביעו נגדה. יש לה המון מעריצים, באמת המון, אבל כל אלו הנרעמים אולי היו צריכים לחשוב על זה קודם ולתת לה תמיכה. מי שראה אותה מופיעה וחשב שהיא טובה הצביע, או לפחות היה צריך להצביע. אני אישית לא הייתי מצביעה לה אחרי אתמול, ולא בגלל איך שהיא נראית, אלא מכיוון שהיו הופעות טובות יותר. נכון, גם אני חושבת שמריאור נשמעת כמו בת 6, אבל היא לא זייפה והפגינה יכולות קוליות לא רעות. אוהד אלישע היה צריך לעוף אבל הצביעו לו כי הוא כוסון. איילה היא לא כזו. איילה היא זמרת מוכשרת, יפהפיה, אבל לא הכי טובה שם. לכן היא קיבלה פחות קולות מאלו הכוסונים/המוכשרים יותר/שנתנו ביצוע טוב. בלי שום קשר למשקל. היא יפהפיה, היא עוברת מסך, ולא חסרות שמנות אחרות שהגיעו רחוק מאוד בתחרות. אז די עם זה.

MADLIKA1

New member
כוכב נולד

האמת אין מה להשוות בין כוכב נולד שלנו לאמריקן אידול מי שעף אצלם על ההתחלה היה בטוח כוכב נולד שלנו ולא קשור משקל הקהל קובע גם אם התוצאות מכאיבות והפייבוריט שלנו עף אני בכיתי עם פולה כשקונסטנטין עף הוא שר 10 נראה 10 ובכל זאת העיפו אותו הרי בסופו של דבר רק אחד מנצח..גם אם הוא לא זה שאתם מעריצים עונה שעברה היתי בטוחה שסקעת הכוכב והיה מהפך אז אל תקחו את זה קשה זו תחרות וזה רק ספורט וההימור שלי העונה אוהד אלישע מקווה שאני צודקת...

eiad

New member
אם אנשים כבר בוחרים את הכוכבים שלהם

הם רוצים לראות מישהו שמושך אותם כי אם זה היה מבוס אך ורק על שירה זה היה משודר ברדיו ולא בטלויזיה מה לעשות אנשים אוהבים לראות אנשים יפים

ענת309

New member
../images/Emo7.gifכוכב נולד שלנו

לא יודעת מה קרה השנה, ולא פלא שכבר יש דיבורים שזאת התוכנית האחרונה ושלא יהיה יותר כוכב נולד, קראתי את זה בעיתון אולי בגלל שטמירה מטדי הפקות חולה בסרטן אולי לא. בכל אופן אם לעשות השוואות גם לי שראיתי את התוכנית היתה הרגשה של ראינו את זה כבר במיוחד שהושיבו את ריקי צביקי וצידי בתוך הקהל. השנה הם כם כל כך עדינים כאילו ביקשו מהם לא להגיד יותר מדי דברים מעליבים, זה מוציא את העוקץ מכל התוכנית, ישבתי עם האחיות שלי לראות ואחות שלי אמרה מה זה, זה נראה כמו תחרות של כשרונות צעירים ולא כמו כוכב נולד, אין אין על העונה השנייה, שהיתה מוצלחת מכל הבחינות, את העונה הראשונה לא כך כך הבנו מה רוצים מאיתנו וזה עבר בלי שכל כך נרגיש ונפנים, אנחנו לא בדיוק זוכרים מה היההההההההההה העונה השנייה היתה חלום (בסוף בלהות בגלל שסקעת לא זכה) והעונה הזאת ממש חלום רעעעעעעעעעעעעע. וועוד איך יש משקל למשקל של איילה, היא מאד יפה בעיני ושרה מאד יפה ועשו לה עווללללללללללללל.

Fairywitch

New member
ומי אתה שתגיד לי שאני לא יפה כי אני

שמנה
איזה גועל נפש
זה מה שעצוב- ששמן=מכוער. פשוט בושה.

eiad

New member
אני לא אומר שאת לא יפה או משהו כזה

להיפך פספסת את הרעיון לחלוטין אני אומר שאנשים פשוט בוחרים במי שמושך אותם בתכנית הזו אני לא יודע מי זו המועמדת הזו בחיים לא ראיתי את התכנית אבל כנראה שאת הקהל מבחינה פיזית היא לא מושכת גם ככה חינכו אותנו ואת הילדים של היום לצערי את יודעת למה אדון חרדון פחד מאד מגברת חרדונה? חוץ מזה אני בטוח שאת יפיפיה

skyriz

New member
צודקת מאה %%%

לפי דעתי באמת היא היתה צריכה לפחות לעבור עוד שלב.. וכן! אני חושבת שהיא ירדה בגלל המשקל שלה.( דרך אגב, לא כזה נוראי!!) היא שרה טוב!!! מקווה בשבילה שהיא תתגלה עוד במקום אחר.

האמת מנצחת-הופעה חיה חשובה

האמת מנצחת חשוב לשמוע ולראות את המתמודדים בהופעה חיה , כך אפשר להתרשם באמת מהיכולת שלהם הראל סקעת ועדי כהן לא היו עוברים את מבחן ההופעה החיה , כי הם פוזה ולא יותר זכרו את הבצוע הרדוד של סקעת להתקווה במשחק נגד צרפת לעומת הבצוע המלוטש של שירי מימון במשחק נגד ארלנד-כל זה בהופעה חיה

ענת309

New member
../images/Emo67.gifאתה לא יודע

מה אתה מדבר, ראית את הראל סקעת בכל ההופעות החיות שלו והיו הרבה???????. הוא סטאר...............

varditbbb

New member
מצטערת לומר לך אבל את לא צודקת

היא מוכשרת והיא ענקית והיא גדולה והיא באמת שרה יפה אבל ביחס לאחרים זה לא היה זה. האחרים היו הרבה יותר מוכשרים ממנה. ולפעמים האמת לא תמיד נחמדה.

ענת309

New member
את לא צודקת

היא שרה לא פחות יפה מאחרים, ומזה המריאור הזאת יש לה קול של מסטולה, לקחה שיר של שלום חנוך ופשוט הרסה אותו , משיר רוקנרול גדול זה נהפך ליללת חתולים סליחהההההההההההההההה????????????????

למעלה