מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

etti101

New member
וואלה אני מכירה את כלללל השירים של המזרחית-

בגלל הילדים במושב שלי! אז אצלכם זה בסופו של דבר יגמר..ואצלי זה ישאר עד שאני אעזוב את המושב!!!!!!!!!!!1111111111111111 יש פה רק ילדים ערסים

יאללה! מפגש פורום הבא יהיה בספורטק, נעשה

קבוצות וזה
ספיר תהיה הקפטנית! הבנתי היא כבר יודעת להקפיץ, בלאגנים. בעצם, אם זה יהיה מפגש פורום- בסוף ייצא לנו משחק של 2 על 2

billi bob

New member
גם ככה אין שחקנים...../images/Emo122.gif

תני לגיל כדור ו.. פשוט אל תתני לה כדור!
[גיל
]

וואי וואי, אם היינו מקבלים על כל הודעה בשרשור

הזה שקל, היינו מליונרים ! ! חפרנו ת'חיים.

billi bob

New member
חופשי...

אבל משעמם לי טילים!!! אני צריכה שמישהו ישעשע אותי
את עושה עבודה טובה

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifקברתם! ../images/Emo6.gif

גםכן המחשב שלי.. מצא מתי להתפגר

The Kinslayer

New member
2 על 2?

את אופטימית! זה יהיה משחק פנדלים, שאני מניח שאני ואת בלבד נשתתף בו!

billi bob

New member
../images/Emo41.gifולמה את יודעת את המספר פורום של הפועל?!

[רוצה לספר לנו משהו?
]

etti101

New member
עונה -

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): מתנות של אביתר - אלבום השבוע: פחד מוות. תמיד תמיד! - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי הגדולה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: בגדים! - מאכל השבוע: ממממ. שניצל - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה במודיעין - משהו שהרס את השבוע: שחוזרים לבצפר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בצפר זה כ"כ לא חשוב :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נמ. כלום! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהייה שביתה. חחח סתם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: hold on של גוד שארלוט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנתיים אף אחד :) סתם: - תמונה (תתפרעו!):

שבוע טוב!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אבות ובנים - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הארי פוטר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "משרד הקסמים נפל, סקרימג'ר מת, הם באים." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "משפחת דנינו מבקשת לקרוא תהילים לרפואת גדליה חיים הדג..." - דבר שהשגתם השבוע: שבת בבית - מאכל השבוע: ספגטי ברוטב עגבניות - משהו שעשה לכם את השבוע: תומר בא שבת - משהו שהרס את השבוע: הקרבתי טרמפ הביתה לטובת איסןף שתי חניכות שנשכחו באלונית של כביש 6... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תספרו חניכות לפני שאוטובוס נוסע... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המיונים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן... שמבריזה באופן סידרתי מכל מקום...

אדם ק

New member
i am out of excuses

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): אהבה קצרה \ מאיר בנאי וfeeling good - muse - אלבום השבוע: doors - האדם שעשה לכם את השבוע: אסנת - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם זהו יין השיגעון, אל תפסיקי... הכי בי בידיות מגרפה הטביעי אותי באלבומי גזירים האביסי אותי בטבלאותצ ובגרפים הראי לי את הרימים האלו קשרי אותי בחוט תיל, זרקי לי עצם, אבל מה שלא תעשי, בבקשה - אל תלכי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: שקט, ראיתי את אוסי.. - מאכל השבוע: חלבונים - משהו שעשה לכם את השבוע: כנס ניצנה - משהו שהרס את השבוע: לוידע... לא היה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נצלו כל הזדמנות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר כי הוא הולך להיות מתיש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור ירפ"א ב' ו... שיהיה מעניין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המממ.... אהבת נעורי, לשם הנוסטלגיה... המבין יבין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא השקעתי בזה הרבה מחשבה... סתם: - תמונה (תתפרעו!):

למעלה