חמישי S51 MIX

section51 co il

New member
אלה שלא זכו להזדמנות הוגנת להשתתף../images/Emo41.gif

חושבים אחרת על הכיף שהיה אתמול...

מור תור

New member
../images/Emo45.gif

אני בכל מקרה לא אוהב לשחק מאוחר בלילה אבל פשוט זה היה לא יפה ><

PinKy The KiNg

New member
איזה בכיינים=\

סתכל שלומי העברנו מסנג'ררים .. לא היו אנשים .. אפילו מרוב שלא היו אנשים הבאתי את חבר שלי .. היו 3 מיקסים אם אף אחד לא היה זמין אז מה הם בוכים .. הרי אנחנו הודענו לכולם במסנג'ר וגם בפורום ...

dorrrrrrr

New member
שלומי מה הבעיה עם מה שהיה אתמול?

גם ככה היו 10 אנשים אז עשו מיקס

KillerA

New member
שלומי ../images/Emo201.gif

לפעמים זה יהיה נחמד אם תקשיב לאדמינים שלך

orRRA

New member
../images/Emo41.gifשלומי אתה לא צודק בקטע הזה

חיפשנו אנשים במסנג'ר ואף אחד לא היה זמין הגענו למצב שבמיקס האחרון היה 4 נגד 4 כי לא היו אנשים אלה שעות מאוחרות שיחקנו גם ב3 בלילה ולא היה אף אחד זמין

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

אף אחד לא ידע על המיקיסים בגלל זה לא היו אנשים זמינים , אתה מוזמן לראות כמה אנשים זמינים משום מה יהיו היום אחרי שיש הודעה מראש...

razaR2

New member
צ'רניק הוא אחד האנשים שלא שיחק במיקס הראשון

שהיה אתמול בערב, סתם שתדע

Psy4Ever

New member
כמה דברים לא מובנים....

מאיפה בא הרעיון של כל סיבוב עד 10? זה לא נהוג בשום מקום וגם לא הבנתי את זה שואפים לקדם את הקהילה אז צריך לעמוד בסטנדרטים בכל העולם משחק הוא עד 15 בכל צד (15 מצטבר) פעם היה עד 12 תחשוב על זה זה גם סתם יותר בלבול שפעם משחקים עד 10 ופעם עד 15 "אין חובה בתוכנת הוונטרילו כן חייב רמקולים תקינים" איך תבדוק שהרמקולים תקינים
מי שלא יעבור בדיקת שמיעה יקבל קיק?

BoRiSGz

New member
חחחח ../images/Emo45.gif

ואולי הבן אדם סתם חירש והרמקולים בסדר גמור XD וונטרילו הרבה יותר נוח מהדיבור במשחק.

orRRA

New member
../images/Emo45.gif

אני גם לא מבין שלומי... אתה בעצמך שיחקת איתנו במיקסים שהשתמשנו בוונטרילו ושימוש בווינטרילו מגדיל בהרבה את הסיכויים לניצחון. אתה רוצה לקדם את הקהילה וחלק ממנה זה לדרוש שימוש בתוכתנ וונטרילו שזה דבר בסיסי וחובה בכל הקלאנים בעולם. אף אחד לא ביקש שאנשים יקנו מיקרופון וישלמו כסף כי חובה.. סך הכל תוכנה קטנה שלא שוקלת כמעט, ומובססת על אותו עיקרון של הteam speake ו skipe

section51 co il

New member
הסבר../images/Emo41.gif

אני לא נגד השימוש בתוכנת וונטרילו אבל בטח שאני לא יכפה על אף אחד מה להתקין על מחשבו האישי אלה אם יש בה צורך לדוגמה{ למניעת דבר אשר פוגע באופן ישיר בקהילה},אם אתה אוהב את התוכנה זכותך להתקין ולבחור להשתמש בה אבל אני בטח שלא יחייב אנשים רק כי אחרים עושים זאת...

GeneratioNa

New member
צ'רניק, שלומי צודק

אומנם וונטרילו היא אחת מהתכונות היותר טובות לשימוש והמומלצות יותר אי אפשר להגיד למי להתקין ומה להתקין

razaR2

New member
לא שזה יזיז לך משהו

אבל בגאטרים בכל מקום, חובה שימוש בוונט בטורנירים הכי יוקרתיים בארץ ובעולם, חובה שימוש בוונט למה (לדעתי) מחייבים להשתמש בתוכנה? כי אתה משחק עם קבוצה, אם לא משחקים עם תוכנת דיבור, אי אפשר לנהל את המשחק כמו שצריך (תזכור שבדר"כ שחקנים משחקים עם voice_enable 0), אז אנשים נכנסים לוונט, אבל אז אם שחקן אחד אפילו לא נכנס כי הוא לא חייב, הוא דופק את כל הקבוצה שלו כי הם לא יכולים לתאם איתו טקטיקות

למעלה