חמישי S51 MIX

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

אני לא יודע מה נהוג בסטנדרטים בעולם ואני לא רואה שום סיבה "שקוף יעשה אחרי בן אדם" אני חושב שמגיע הזדמנות שווה לכל קבוצה בכל צד ולא רואה שום סיבה שבעולם רק בגלל שקבוצה הפסידה בסכינים יהיה לה יתרון על הקבוצה השניה אם תצבור פער בניקוד. אין לי שום בעיה מתי שאותו אדמין רוצה צורה אחרת של חישוב נקודות שיעשה מתי שהוא אחראי "מיקס" ודיי פשוט לבדוק למי הרמקולים תקינים שחקן אשר הרמקולים שלא לא תקינים לא יוכל לעשות את מה שיתבקש ממנו במהלך המשחק...

PinKy The KiNg

New member
שלומי אוהד צודק ...

תיראה.. לא תיראה אצלינו אף אחד משחק מהמקורי סתם. שמביאיםן אנשים מהמקורי ואנשים שמשחקים לא מעט במשחק .. הם רואים שיש חוקים דפוקים .. של מותר סניפר אוטומתי מותר שילד .. טורנירים במפת ה VIP במקום במפות על רמה כמו DEdust וכל השאר.. במקרה כזה אנשים חדש לא הצטרפו ... רק ממש כאלה שמש עכשיו התחילו לשחק .. וכל מי ששיחק בעבר ... יעבור לשחק במקומות אחרים כי הרמה תישאר אותו דבר . וצודק אוןלי אני יחסית חדש ... אבל אני רואה לאן זה הולך. ותאמין לי מיקס שעבר נתנו לי קיקים פעמים מיקס חאריי מיקס .. אני באתי לבכות לך ? איזה ילדים קטנים.. יש לכם בעיה אם אדמין פנו אליו למה ללכת אל מישהו שיעני מעליו ..

GeneratioNa

New member
פינקי שתבין de_dust2 זה גם לא מי יודע מה רמה

FCM רציניים זה סדרה של משחקים במפות שונות ובדרך כלל הן: de_dust2 de_inferno de_nuke de_train ויש עוד אחת בעעעעעע איך ברח לי השם אני לא מאמין קיצור, רק בפרוץ טוחנים את de_dust2 מה שכן ואני חושב שאתם צודקים לפחות חוקים נורמאליים 15 סיבובים מפה נורמלית ופקודות נורמליות, ולא להתחיל עם 16 אלף, שזה ממש ממש מגוחך אבל שלומי אמר, כל אדמין יכול לבחור דרך שלו לעשות מיקס בקשר לטורניר, מה לעשות

razaR2

New member
cpl_mill

והצעתי לשלומי את הרעיון של יותר ממפה אחת, הוא אהב את הרעיון, אבל קשה לי להאמין שמפות כמו TRAIN ו MILL יכנסו, אגב גם השאר בסדר.

GeneratioNa

New member
כההההההההה פייי איך הזכרת לי ../images/Emo47.gif

ולאוהד- הטורניר של הזוגות, 16 אלף התחלה אליו התכוונתי

dorrrrrrr

New member
../images/Emo45.gif

מה עד 10
זה קצר מדי ולא כיפי
וזה באמת מבלבל ובקשר לוונט, זה הרבה יותר מועיל מאשר לדבר במשחק ו/או לרשום בצ'אט
. זה יותר נוח, ויש איכות יותר גבוהה לפי דעתי אתה ססתם עושה בכוונה בגלל המיקס שהיה אתמול ובגלל שאתה עצבני על האדמינים ששיחקו אתמול.. נ.ב בקצב הזה כל מה שתכננת יהיה הפוך ובמקום שנתקדם ברמה רק נרד בה
אה ושכחתי עוד אחד כזה :

razaR2

New member
כמה שאלות

1. בקשר לספירת נצחונות, נניח ניצחתי עם הקבוצה שלי 10-5, מחליפים צדדים והפסדנו 10-4, זאת אומרת שאם מחברים את שתי התוצאות זה יוצא 15-14 לקבוצה השנייה (לא הקבוצה שלי), זה אומר שהם ניצחו או שיש תיקו, מחליפים צדדים ועושים "גול הזהב"? 2. אם אני רוצה היום גם לעשות מיקס? אני לא אוכל? תראה, לא אכפת לי שתעשה מיקס ראשון, אבל זה לא יהיה בסדר מצדך אם את המיקס השני לא תתן לנו לעשות ואני מציע שתשאל את הקהילה מה הם יותר אוהבים, איך שאתה עושה את זה או איך שאני, אוהד ויוסי עושים את זה (בלי קשר למיקס הספונטנטי, אלא בכלל). 3. אם כל הבית שלי ישן אז אני משחק בלי סאונד כדי לא להעיר אותם (יש לי רמקולים), אז אני לא יכול לשחק? למה שלא תכתבו לי בצ'אט מה לעשות?

section51 co il

New member
הסבר...

אז אני יתחיל בשאלות הרצינות שלך: 1: התוצאות מופרדות ולא מחוברות נוסח טורנירים וכן אם יש "תיקו" יש סיבוב זהב. 2:בנוגע ללא בסדר איתך אם לא תיתן לנו לעשות את המיקס השני המילה "בסדר " קצת מתגמדת אחרי הצורה הנוכחית שנהגתם אתמול כלפי הקהילה ולא אני לא הנוכחי מתי שאני יסיים , אתם מוזמנים להמשיך עד השעה 00:00 לעשות מיקיסים... 3:בנוגע לשאלה המתחכמת של "הרמקולים עושים רעש יש תחליף זה נקרא אוזניות " ואם אין לך יכולת להשיג אחד מ 2 אז כמו שאוהד אמר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1857&msgid=107854095 יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי ב MSN או מסרים...

razaR2

New member
יש לי אוזניות אבל אני עם voice_enable

ואתה לא יכול לחייב אותי להוריד את הפקודה כי שמתי אותה כדי שלא יפריעו לי במשחק. לעומת זאת כדי להכנס לוונטרילו צריך רק להתקין, לא צריך מיקרופון, מספיק שאתה שומע את הטקטיקות שמשחקים כמו שעשינו אתמול עם אביתר שלא היה לו מיקרופון אבל הוא היה בוונט. בקשר לצורה בה נהגנו אתמול, אני לא יודע מה איתך, אבל לדעתי הרוב דווקא מרוצים, כל הזמן מבקשים מאיתנו לעשות מיקסים, גם לא בימים שמוגדרים לכך, ככה שזה בא מהקהילה ולא מאיתנו, אז אנחנו לקהילה, לא עשינו שום דבר כמו שאתה אומר, אנחנו בתור האדמינים רק עושים מה שהקהילה מבקשת מאיתנו.

dorrrrrrr

New member
../images/Emo45.gif שלומי אתה לא נמצא כשכל הזמן-

-מבקשים לעשות מיקסים או דברים דומים, אתה מנסה ללכת ראש בקיר בגלל שלא עשו את המיקס ביום שלישי/חמישי. ובנושא אחר...אתה צריך לנסות ולהקשיב לאנשים בקהילה.. ללמוד מהאנשים המנוסים יותר, אלה הם שמבינים.. הם משחקים הרבה יותר זמן ממך ויודעים יותר טוב ממך איך דברים פועלים. אם לא תקשיב לאנשים האלה, הקהילה תגמור כמו המשחק של ערן..[רמז.. זה לא טוב] מקווה שהפנמת..

למעלה