חמישי S51 MIX

אממ תגובה שלי

עם הוונטרילו והכל סבבה,כמו שאמרת האדמין שעושה את המיקס זכותו להחליט מכבד את זה באמת זכותך
לגבי ספירת הניצחונות אחרי הסכינים עושים ריסטרט ככה שאם התכוונת שיש היתרון בנקודה ,אין אם התכוונת שזו מפה של CT או טרור ואתה נכנס לצד הזה ראשון,זה ההיתרון אז זה לא ממש נכון כי אתה תהיה באותו צד בדיוק אחר כך',אז איפה ההיתרון אחי? אם לא הבנתי נכון תקן אותי.

smooty

New member
שלומי לדעתי דרך הנקודות לא נכונה

מכיוון שלT יש יתרון הם כנראה ינצחו סיבוב ראשון סיבוב שני הקבוצה השניה תנצח אז יהיה שוב חילוף והקבוצה שהייתה בהתחלה בT רוב הסיכויים תנצח שוב ולכן זה לא יהיה הוגן

section51 co il

New member
תשובה.

זה יוצא אותו דבר בנושא הזה ,המטרה היא פשוט לא לתת לך לשחק בסיבוב השני תחת הרגשה של אין סיכוי , רק בגלל שהקבוצה יצרה פער עצום בגלל שהיה לה יתרון שהיא התחילה בצד מסויים..

razaR2

New member
../images/Emo41.gifאין שום קשר לאיפה יותר קשה או קל

זה תלוי בקבוצה בסופו של דבר. ב D2 זאת הדוגמה הכי טובה, יש אנשים שטוענים שבסיטי יותר קל ויש כאלה שטוענים שבטרור, אבל תזכרו שלטרור יש AK שיותר קשה לכוון איתו ושהסיטי מגיעים ראשונים לבומב סייט ומצד שני, לסיטי אין ברירה אלא להתפצל לשני צדדים של המפה מה שמקשה ברגע שאחד הצדדים נפרץ, ככה שזה לגמרי תלוי בקבוצה. יש מפות כמו as_oilrig שהיתרון הברור הוא לטרור והיתרון הזה הוא עצום מאוד. ברוב המפות המשוחקות, היתרון לאחד הצדדים הוא קטן מאוד ומה שיקבע בסוף הוא הקבוצה ולא איפה היא התחילה את המשחק. אבל עדין אני מסכים איתך ששיטת הספירה הזאת לא נכונה, רק לא מהסיבה הזאת

PinKy The KiNg

New member
../images/Emo31.gif ואני יסביר

בהתחלה ... מתחילים עם 800 דולר . ולVIP יש 200 מגן ו100 HP כלומר שלהרוג את הVIP זו משימה ממש קשה ! ובמיוחד במיוחד שחוץ מה VIP יש עוד 4 שחקים .. אז תתאר לך רק ... שסיבוב ראשון CT מנצחים. אחר כך. הטרוריסטים קונים נשק מעפן...ואז הCT יכולים לשלוט בלי בעיות כמעט.. בגלל זה גם אין טעם לשילד כי סניפר זה בזבוז כסף ...

razaR2

New member
שלומי, שים לב שהוא התייחס רק ל OILRIG

אז זה לא נחשב
פינקי, במפה הזאת הטרור מתקמפרים, אין להם שום בעיה לנצח את הסיטי ואם הם לא עושים את זה, סימן שהסיטי יותר טובים מהם, ככה שהם בכל מקרה היו מפסידים במשחק..

section51 co il

New member
אני דווקא מסכים עם פינקי...

לא פשוט להוריד את VIP בשימוש אקדחים בלבד...

section51 co il

New member
סיסמה תפורסם ב 20:20 ../images/Emo13.gif

חוקים ל MIX : הMIX יהיה במפת ה dust 2 חישוב הניקוד יהיה לפי הקבוצה הראשונה שמגיע ל 10 ניצחונות , דוגמה: יש 9-1 לקבוצת ה CT עד שקבוצת הCT לא מגיע ל 10-1 לא נגמר המערכה , כמובן אחרי זה מחליפים צד כרגיל.

MarcoCohen

New member
אה כי ראיתי פשוט כינוי אחר בשרת

שהעיף את כולנות לא הבנתי ואז ראיתי ששינית

R O Y I 1

New member
נו שלומי .. מה הולך עם הסיסמא ?

גם ככה השרת הראשון לא עובד ...

למעלה