חמישי S51 MIX

Psy4Ever

New member
מיקס נדחה ל 22:50 ../images/Emo41.gif

בעקבות עיכובים במיקס השני

section51 co il

New member
ואיך בדיוק הוא יכול לדעת מי שיחק מי לא../images/Emo4.gif

אם שחקן א' שיחק לדוגמה במיקס שלי ופונה אליו ואומר לו שהוא לא שיחק איך הוא בדיוק יכול לדעת?.. הוא לא והעבודה שזה חברים שלו אלה שקיבלו את הפריבילגיה בכלל לא מוסיפה אור חיובי לנושא ...

Apoca Lypse

New member
כולנו היינו עדים ואנחנו סומכים אחד על השני

לא?! וחוץ מזה כולם הסכימו בוונט ככה שאני לא רואה בעיה

Psy4Ever

New member
מתן גרייזיס ודור שאני מכיר אותם

רק מ CS .... אל תשאל חברי ילדות שלי אני מסדר להם קומבינות שלומי חלאס לחפש בקטנות והם לא שיחקו במיקס הקודם (השני) וזה למה הם קיבלו סיסמא לפני כולם ואם תטרח לענות לפלאפון אני יודה לך

Psy4Ever

New member
מה הסרט 3 שחקנים לא שיחקו במיקס הקודם

נתנו להם עדיפות גם זה לא בסדר?

orRRA

New member
שלומי מי שאיכזב פה זה אתה

אתה הולך פה על נקמנות ולא על טובת הקהילה... אוהד סיפר לי שאתה עצבני עליו ועל שאר האדמינים בפרט ויש לי תהרגשה שאתה רק מחפש עכשיו אותם ... אם האדמינים יגידו שחור , אתה תגיד לבן בוונטרילו היו כ-15 אנשים ... אוהד בא ואמר פנו אלי מספר שחקנים שלא שיחקו במיקס הקודם ורוצים ולכן יש להם עדיפות במיקס הזה. בהתחלה הוא חשב לעשות שכולם יכנסו מתי שהסיסמא תפורסם ואז הוא יתחיל לתת קיקים חוץ מלאלה שלא שיחקו בסרבר הקודם אבל כדי להבטיח את מקומם הוא החליט לתת לפני את הסיסמא וחברי הקהילה שהיו בוונט גיבו את ההחלטה למרות שזה פוגע בסיכויים שלהם להיות חלק מה-10.

razaR2

New member
נכון מאוד

ההחלטה הזאת באה מתוך רצון שמי שלא שיחק ישחק והשאר יתחרו, תמיד מבאס לפספס את המקום, אבל פעם מצליחים ופעם לא, בשלב הזה שהקהילה בנויה רק מאנשים שיש להם קשר כמה מספר שנים (כולם פה שחקני גינדיס לשעבר ועדין), בהחלט אפשרי לעשות כזה דבר, בעתיד שהקהילה תורכב מאנשים שונים, ברור שזה לא יקרה בצורה כזאת. קיצור, ההחלטה הזאת באה לתת לכולם לשחק והכי חשוב, אוהד לא לקח אותה לבד, יש לי חלק בהחלטה הזאת לא פחות מאוהד.

למעלה