The Silent Weekend

אזירפאל

New member
אני באמת לא מצליח לראות מה אותו הדבר פה

מה, אם אני אגיד שהאלבום גרוע את תהני פחות כשתשמעי אותו?

אזירפאל

New member
לא מדוייק

אנט היא אחת מהסיבות לכך שהוא מאכזב וגרוע.
אבל הבעיות העיקריות הן ללא ספק אמפו, התזמורת, המקהלה ו... השירים עצמם.

דווקא אנט לדעתי מתאימה יופי לשירים ../images/Emo9.gif

הבעיה שהשירים סתם מעאפנים לדעתי (אולי זה בעצם אומר משהו על אנט
).. וזה לא שהאלבום ממוסחר או משהו, פשוט השירים בינוניים לגמרי...

A t a s h i

New member
../images/Emo45.gif DPP בהחלט מאכזב, אבל את אנט דווקא אהבתי.

יש שם כמה שירים שאהבתי, אפילו כמה שאהבתי ממש, אבל באופן כללי, האלבום איכזב אותי... :/ ומבחינתי אין לזה שום קשר למיסחור, וגם ממש לא לאנט, כי את אנט דווקא אהבתי, לדעתי זה שינוי מרענן, ואין בזה שום דבר רע, עם כל כמה שאהבתי גם את טאריה... אבל האלבום עצמו, השירים, לפחות ברובם... לאדעת, פשוט לא מה שהייתי מצפה מנייטוויש. :X

באמרנת' לדעתי זה הפוך

(פשוט שמעתי עד עכשיו רק את אמרנת' ואווה :X) לדעתי אמרנת' יפה אבל הקול של אנט ממש לא מתאים לו |:

ZuLi90

New member
אני מציף?! ../images/Emo12.gif

XD מגניב אני משתפר.... :):) שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Farewell המצעד בהחלט עשה לי חשק. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tokio Hotel- Through the monsoon Evanescence- Away from me, imaginary(origin) אלבום השבוע: The Dresden Dolls מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Dresden Dolls - Coin Operated Boy דבר טוב שקרה השבוע: אני חושב--------->משמע אני חי (רנה דקארט) --> המתנה הכי טובה :) דבר רע שקרה השבוע: פסיכומטרי זה פויה.... 3400 מילים ללמוד :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חבר שלי מתקבל לעבודה ואז תהיה לי חברה :):) אתר השבוע: אנונימוס. :) מאכל השבוע: ווווווווווווווווווווווואי חיכיתי לשאלה הזאת!!! פיתה דרוזית עם לבנה זה שולטטטטטטט XD ספר השבוע: ~נאט~ סרט/סדרת השבוע: כנ"ל. תמונת השבוע: אני לא עד כדי כך משומעם ><... , סתם נו אין לי :(

PerfectSP

New member
גוד.ט"ה../images/Emo99.gifאוונסנס../images/Emo99.gifXמאה! ../images/Emo190.gif

וואי!!!D: אני במחשב של אמא שלי,שהוא בקומה השלישית[כי נהרס לי המחשב..אני עוברת בין מחשבים
],ופתאום אני שומעת מהרדיו בקומה הראשונה את ההתחלה של מיי אימורטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני דפקתי ספרינט ללמטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ררררררר.........מיי אימורטל
אוונסנס
וזו עוד הגרסא עם התופים[בנד ורסיין],הטובה יותר

PerfectSP

New member
משהו שלא הבנתי...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

איך אתה יודע מהם הפורומים המועדפים על האנשים פה?

PerfectSP

New member
אבל גם צ'חר יודעת...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

זה כנראה רשום במשהו של המנהל...אבל איך הוא רואה?איך המחשב גם יודע?P: Our Farewell
הו גוד...איזה שיר...

ATWA

New member
הם העלימו לו את הפופיק../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי וויתין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: U2 - Stuck in a Moment Eurythmics - Sweet Dreams Muse - Plug In Baby Alice in chaince - Theme Bones Nightwish - Sahara אלבום השבוע: נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - TPATP דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד... וקנו לי את התמונה של הסוסימוש!!11 דבר רע שקרה השבוע: אני עדיין חולה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להבריא?
מאכל השבוע: אוכל סיני רוּלֵז ספר השבוע: אני קוראת עכשיו את חמש ילדות יפות ואור סמוי... קנו לי השבוע את הבטיחי לי, אני מתה כבר להתחיל אותו סרט/סדרת השבוע: קייל XY... ולא ראיתי השבוע שום סרט
חטא תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
וואו קייל XY זה ממש טוב!

מה שהכי אהבתי זה שהמחשבות הבסיסיות שלו בתור יצור תמים על האנושות ממש נכונות

taroboy

New member
זמנים מוזרים

שיר/י השבוע של ווית'ין:mother earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין:זמנים מוזרים-המכשפות אלבום השבוע: ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:אני יודע באיזו כיתה אני,ובערך עם מי. דבר רע שקרה השבוע:ריב מפגר עם אמא משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתחיל לקנות דברים לבי"ס (זה תמיד כיף לקנות עטים ודברים כאלה XP) אתר השבוע:אין מאכל השבוע:בראוניז ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: גיבורים פרק אחרון ): תמונת השבוע:

PerfectSP

New member
למה אתה מזכיר שיש בית ספר?למה לבאס?../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif

גם ככה אין לי קלמר
יש לי...אבל אני לא משתמשת בו...בזבוז של מקום...אם בא לי ואני זוכרת אני שמה כמה עטים בתיק...בדר"כ את העטים שאני כותבת איתם במחברת שירים.שירים של להקותP: אחרת זה לא היה בא איתי לבית ספר:) זה מעביר אחלה את הזמן....וגם משפר את הכתב המחובר שלי,שמישומה אנשים טוענים שהוא יפה
וספרים אין לי את הרשימת ספרים כי חברה שלי זרקה לי אותה
למרות שמהסתקלות ראשונית לפני שחברה שלי זרקה לי אותה,יש לי הכל חוץ מאיזה ספר אחד.ככה זה עם אחים גדולים

למעלה