מירי בהופעות יום העצמאות

veredmp

New member
../images/Emo104.gif מירי בהופעות יום העצמאות ../images/Emo104.gif

השנה יש לנו תענוג כפול - מירי גם תופיע בטלויזיה וגם בבמות, כך שגם מי שהיא לא מגיעה לעיר שלו יכול להנות ממנה
אז איפה אפשר לתפוס את מירי?
בשעה 20:00 בטקס הדלקת המשואות בהר הרצל, ישודר בכל הערוצים. מירי תשיר את "שיר תקווה"
בשעה 22:00 (בערך) בכיכר העצמאות בנתניה
בשעה 23:30 (בערך) בשכונת רמת חן ברמת גן כל מי שהולך, תהנו המון ותחזרו לספר לנו חוויות
ספרו גם את דעתכם על "שיר תקווה" בטקס

באתר של הופעות יום העצמאות ברמת גן

רשום שהיא מופיעה מ-21:00 ברמת חן. אז אני לא יודעת מתי להגיע... :-\ יהיו שם בטח מלא אנשים... אני אגיע בכל זאת מוקדם.

veredmp

New member
השעות שרשמתי הן השעות שהיא אמורה להגיע

לכל במה, פלוס-מינוס עיכובים שודאי יהיו. השעה שאת מדברת עליה היא השעה שהבמה ברמת חן "נפתחת"

veredmp

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה עם קצת פרטים? למשל, דבר בסיסי כמו השם שלך

תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני מיטל, בת 21.5 מרחובות. קצינה בקבע. אממ, מה עוד? את האמת, אני לא מכירה כאן אף אחד, ואתמול בהופעה ברמת חן ממש עניין אותי לדעת אם הפורום היה ביחד, או שכל אחד בא עם החבר'ה שלו... יש מפגשים?

veredmp

New member
לא הייתי ברמת חן אבל אני מניחה שכל אחד

בא עם החבר'ה שלו. היה לנו מפגש בפסח האחרון, האמת שגם מירי עצמה השתתפה. היה ממש נחמד. ומלבד זאת, נפגשים בהופעות

אני הייתי ברמת חן

לא היינו בתור קבוצה היינו שם כל אחד עםהח'ברה שלו אבל לידיעה שאם היה מישהו מענין מהפורום שאני מעריכה ומכבדת הייתי באה להגיד להם שלום

אז אני באמצע.../images/Emo8.gif

לא שמתי לב בכלל שהפורום מנוהל על-ידי שני אנשים.
נחמד... טוב אני הולכת לישון, מחר צבא. מקווה להמשיך לכתוב בפורום ולהכיר את כולם. לילה טוב.

viko222

New member
ביצעה את שיר התקווה בביצוע מדהים כהרגלו!!!

היא הייתה נראת ממש ממש טוב

"שיר תקווה" בטקס- מדהים!!

הייתי המומה, היה מעלף. היא היתה במרכז רחבה ענקית , שעליה עוברים כל השמות של הנופלים. וביצוע מעולה [: יותר טוב מהאירוע בת"א, אותו במאי אגב- רן צחור

איריס מ

New member
ביצוע מרגש ../images/Emo9.gif

בכל פעם שאני שומעת את הביצוע של מירי לשיר תקווה אני נדהמת מחדש מאיך אפשר לבצע את השיר יותר יפה ומרגש מפעמים קודמות ואין ספק שלמירי יש את היכולת לכך, היא מתעלה על עצמה בכל פעם מחדש, פשוט מדהימה.

למעלה