מירי בהופעות יום העצמאות

veredmp

New member
ואחרי שכמעט הרגה אותו נתנה לו וואחד נשיקה

מהחיוך שהיה לו על הפרצוף, אני חושבת שהוא לא ממש התלונן

viko222

New member
היתה הופעה מעולה בנתניה../images/Emo3.gif

פעם אחרונה שהייתי בהופעה קצבית של מירי זה היה במאי 08 לאחר מכן זה היה רק הופעות אקוסטיות ככה שמאד התגעגתי למופע הקיצבי . מירי עלתה לבמה וישר אמרה לקהל שהיא עם עקבים וזה לא מסתדר לה עם הבמה ככה שהיא מורידה תנעלים
היא היתה מאד אנרגטית ורקדה כמו שרק מירי יודעת לרקוד
הקהל מאד אהב אותה ואיזה בחור עלה לבמה להביא לה פרח,רק שמירי לא שמה לב ובטעות הביאה לו דחיפה אבל לבסוף היא שמה לב אליו והיא לקחה ממנו תפרח רק ששניה אחרי שהיא לקחה היא תלשה את הפרח מהגבעול
בסה"כ מאד מאד מאד נהנתי !!!

ההופעה ברמת חן../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני לא יכולה לתאר את ההרגשה... התרגשות כזו לא הייתה לי כבר הרבה זמן. כל-כך הרבה שנים אני רק מחכה לשמוע את הקול של מירי מסיקה ב-LIVE אף פעם לא יצא לי להיות בהופעה שלה, כי תמיד (תמיד!) הייתי בצבא בתאריכי ההופעות (סמב"צית ואז קמב"צית ועוד... אז סגרתי הרבה מאוד שבתות בבסיס) בכל מקרה, ידעתי מראש שאני לא אוכל לזוז מרוב ריכוז, התרגשות ומתח. מירי מדהימה!
מקווה להגיע לרגע שאני אצליח להגיע להופעה שלה, ולדעת שאוכל להזמין מראש כרטיסים, מבלי להתבסס על האופציה שאולי אני אסגור בדיוק בתאריך שהיא מופיעה.

I מ י ר ב I

New member
היתה אחלה הופעה בנתניה!!

ממש ממש נהנתי,היינו ממש בשורה הראשונה וראינו את מירי ממש מקרוב. מסכימה עם ורד,גם אני מתגעגעת להופעות הקצביות. הסאונד היה קצת צורם,אבל מירי היתה מהממת וזה לא הפריע לה. הביצוע בטקס הדלקת המשואות היה ממש טוב,היה לדעתי גם עיבוד טיפה שונה מתמיד.

yafit1305

New member
שמחה שנהניתם - אני סובלת מהשן בינה../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif

veredmp

New member
אל תדאגי, זה יעבור בקרוב

בינתיים מציעה לך לקחת כדור שינה ופשוט לישון.

למעלה