מירי בהופעות יום העצמאות

מדהים!!!../images/Emo103.gif

אמא שלי הפכה לממטרה ברגע שמירי פתחה את הפה. השמות שהוקרנו מתחתיה.. זה היה מצמרר! מדהימה, המירי הזאת

הביצוע לשיר תקווה בטקס הדלקת המשואות

היה מעולה ומרגש ואהבתי גם את הקטע של השמות שרצו על הרצפה. עושה רושם שהטקס הזה הולך ונהיה יותר ויותר מרשים משנה לשנה

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo47.gifהופעה מדהימה של מירי ברמת חן../images/Emo47.gif

שנה שלמה, מיום עצמאות שעבר עד יום עצמאות זה, לא ראיתי את מירי, ורק כשראיתי ושמעתי אותו שוב, הבנתי עד כמה זה היה חסר לי מירי מקסימה כמו תמיד, מדברת, מתחבקת ומצטלמת עם מעריצים לפני ואחרי ההופעה (גם עם אוהד, אמיר ואיתי) היא שרה מדהיםםםם. אני יודע, זה גם לא חדש, מירי הזמרת הכי טובה בארץ, ובכל זאת היה כיף לשמוע את הקול המרנין שלה שוב מחדש
היא התחילה עם "באה אליכם", סיימה כמו תמיד עם "לשם". באמצע שרה את כל הלהיטים, כולל ביצוע חדש עבורי ומקסים של "אף אחת" וגם שרה לשמחתי את "אם זאת האהבה שלך" אחרי הערב הבלתי נשכח הזה, אני חוזר להופעות ולפורום

ady18

Well-known member
../images/Emo47.gif

הביצוע בטקס המשוואות היה מצמרר ומרגש ביצוע מושלם ההופעה ברמת גן מקסימה ומרגשת... למרות שהייתי בטוחה שזאת ההופעה האחרונה שלה היא תהיה עייפה ולא תתן את כולה כמובן שהתברר לי שטעיתי ונתתה את כולה כול ביצוע היה מדהים... וממש נהנתי:) מירי את מקסימה ומרגשת...

איזו מלכההההההה !!! ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איזה כייף , ערב שכולו מירי! התחיל מהופעה מושלמת בטקס המשואה, היה באמת מצמרר ומדהים , גם דרך הטלוויזיה עברה אליי כל הסערת רגשות של הטקס, עם שמות הנופלים ושיר תקווה המקסים. המשיך מההופעה בנתניה שהיתה מצוינת , מירי תירצה את הבמה בנתניה שהיא "עם חורים" בשביל להוריד נעליים
המשיך להופעה ברמת גן , הגענו בזמן ואפילו לפני מירי והלהקה, היתה הופעה גם מדהימה , ואפילו בונוס - אם זאת האהבה שלך שלא היה בנתניה.. אין על מירי בעולם..

pRimaVeriTaVIV

New member
ההופעה בנתניה הייתה פצצה ../images/Emo13.gif

בגלל החורים בבמה, מירי כמובן הורידה נעליים.... לאחר שהתלהבה מהזיקוקים
היו 7 שירים (אף עיבוד אקוסטי), פתחו עם "באה אליכם" והמשיכו (לא בסדר הזה) עם "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "נובמבר", "אף אחת", "מאמי", "שלום לאמונות", וסיימו עם "לשם", כמה נחמד לראות שוב את לוקי גבאי
ההופעה דווקא לא התאחרה יותר מדי, אבל כשמירי הייתה אמורה לעלות החליטו שזה הרגע המתאים לשים את הזיקוקים
ואז הזמינו לבמה את מירי. פיירברג, ראש העיר של נתניה, לשאת דברים ולהקרין שקופיות

veredmp

New member
כפי שהיה רשום בפלייר של נתניה -

3 במות ומרים אחת. כמובן שמבחינתי היו 2 מרים, אבל נעזוב את זה כרגע
היה באמת כיף לראות את לוקי. והיה גם נגן גיטרה חדש שאני לא חושבת שהיא הציגה...... חייבת לציין שכשראינו אותם מתארגנים בהתחלה היינו בטוחים שזה עפר
מישהו מכיר?

IMLost

New member
היה הופעה ענקית!!!!!!!!

כ"כ התגעגעתי לראותה... והקטע עם האיש והפרח...חחחח איזה חמודה :)

veredmp

New member
איך שהתגעגעתי להופעות ה"רגילות"../images/Emo70.gif

כמה שאני אוהבת את הסיבוב האקוסטי, אין כמו ה"מיני הופעה" הזו להזכיר לי כמה שמירי מדהימה בהופעה קצבית. היא שרה (לא לפי הסדר) את "באה אליכם", "שלום לאמונות", "נובמבר", "מאמי", "חוזר בחזרה", "אף אחת" וכמובן את "לשם". באמצע "חוזר בחזרה" מישהו בקהל עלה להביא לה פרח אבל היא היתה כ"כ בתוך השיר שהיא לא שמה לב אליו וכמעט העיפה אותו ואת הפרח מהבמה
אני שמה פה 3 תמונות, השאר מחר. אני חייבת לישון קצת
אה, ולגבי הטקס, ביצוע ממש יפה. ואהבתי שהיא היתה ממש בהתחלה כך שלא פספסתי אותה

למעלה