מירי בהופעות יום העצמאות

דאיזה יום עצמאות מהממם- גם קרן וגם מירי

ואפילו הן היו קרוב אחת לשניה. לא כ"כ הרבה ללכת. הגענו עוד שאוהד חיטמן הופיע. היה ממש קצבי וטוב. סדר השירים (לפי הסדר):באה אליכם,שלום לאמונות, עכשיו אתה חוזר בחזרה, אף אחת, אם זו האהבה שלך, נובמבר, ממי ולשם. אני אהבתי שיצא לי באותו יום לשמוע את לשם גם בביצוע של קרן וגם של מירי.עוד לא החלטתי את מי יותר אוהבת. המקום לא היה הומה אדם אבל בגלל שאני נמוכה ובשורה הראשונה היה דוחק וצפוף מדי לטעמי האישי הלכתי טיפה אחורה ועמדתי על כיסא. ממש משימה להשרדות כי נתפס לי שריר
אבל זה לא מנע ממני לרקוד, להנות ולהשתולל. את לשם היא שרה שברקע יש זיקוקי דינור ומירי התלהבה ונהנתה כמו ילדה קטנה וגם אחר כך שהקהל בא להגיד לה שלום היה מצחיק לראות שהקהל מבקש ממנה יחס אבל היא בשלה,מישירה מבט לשמיים כדי לראות את הזיקוקי דינור המרהיבים. רק לאחר שהסתיימו, קיבלתי את החיבוק ונשיקה ממנה, ואז הלכתי לי לדרכי

כמה זמן לקחה ההופעה? 7 שירים נשמע קצרצר.

כיף לכם, עשיתם לי חשק להופעה. אני נאלצתי להסתפק ב.... ריטה. טוב זה קרוב יחסית [:

pRimaVeriTaVIV

New member
בערך 45-50 דקות אאל"ט

אוי, ריטה, ריטה... אז גם אצלכם היו לה בעיות בחיווט?

שמחה שכולכם נהניתם!../images/Emo42.gif

למזלי הרב מירי הייתה ממש בהתחלת הטקס אז בול לפני שיצאתי מהבית לבמות אצלנו בגן יבנה היא עלתה והספקתי לראות אותה! היה מדהים!!! הביצוע פשוט הרס אותי!!!! זה היה כל כך יפה! כל כך עוצמתי! בייחוד עם שמות הנופלים! אי אפשר לתאר, בעיניי אחד הביצועים הטובים ביותר ל"שיר תקווה"!! ואני נאלצתי להיות עם מרגול
אבל גם זה לא להרבה זמן כי פרשנו לבית של חברה שלי מאוד מהר...

למעלה