מירי בהופעות יום העצמאות

איריס מ

New member
../images/Emo116.gif שמחה שכולם נהנו../images/Emo166.gif

על השיתוף כיף לקרוא תודה על והתמונות המקסימות
חג שמח

bnhadar

New member
מירי ברמת גן!!!

היי מה קורה... הרבה זמן לא נכנסתי לפה... אני קצת לא מעודכנת XD בכל מקרה אתמול הייתי ברמת גן נסעתי 3 שעות מערד בשביל ההופעה ותאמינו לי זה היה שווה!!!! אני לא מצטערת אל אף דקה!!! וחוץ מזה מלבד ההופעה של מירי היו עוד מלא הופעות מדהימות של המקום וגם אוהד חיטמן היה שם...

אל תשאלו מה קרה לי...

נסעתי לרמת גן מרחובות, ואחת החברות שלי אמרה שהיא יודעת איפה מירי מופיעה, אז נסענו לשם, בלי יותר מדי לברר. הגענו לאיזו במה שהופיע בה עברי לידר. אז התחלנו לראות את ההופעה... היו שם מלא אנשים, וילדים קטנים... ואחד על השני מרוב צפיפות. פתאום נופל לי האסימון ואני אומרת לחבר'ה - "אין מצב שמירי מסיקה תופיע כאן אחרי עברי לידר, במקום הזה. זה רמת חן כאן?" והבנו שלא. נכנסתי ללחץ מטורף, כי באתי רק בשביל מירי... התחלנו ללכת לכיוון הכביש הראשי לתפוס נהג מונית שיקח אותנו לרמת חן בלי הסתבכויות (כי אנחנו לא מכירים את רמת גן) מסתבר שהנהג מונית לא מקומי
, איזה עצבים!!!
לא ידעתי מה לעשות... הוא עשה לנו סיבובים בכל רמת גן. ולא רציתי לפספס אפילו את הרגע שמירי תעלה על הבמה, כי זה הדבר שידעתי שהכי ירגש אותי - לראות אותה בפעם הראשונה בהופעה! אז הוא הוריד אותנו בפארק הלאומי... ושמעתי את משה פרץ משמאלי, ואת קרן פלס (המדהימה!
, שאם לא הייתי בלחץ היסטרי להגיע להופעה של מירי בזמן... הייתי עוד עוברת לראות גם אותה.) המשכנו ללכת, שאלנו כל בנ'אדם אפשרי ברחוב איפה זה רמת חן, ואיפה מירי מסיקה מופיעה... החבר'ה שלי, שנשארו מאחור לא הפסיקו לצחוק עליי. מצאתי חבורה של ילדות בנות 14 שהובילו אותי לשכונה הזו, רק ב-23:40 , ואז... נרגעתי! מצאתי לי מקום. ישבתי. ראיתי את השירים האחרונים של אוהד חיטמן. הערתי לכל בנ'אדם שניסה לעמוד על הגדר שהוא מסתיר לי!!! וכשהיא עלתה על הבמה - הייתי הבן-אדם הכי מאושר בעולם באותו הרגע.
זה היה שווה את הכל!

viko222

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שונאא קטעים כאלה.! העיקר שבסוף ראית את מירי ונהנת.הכי חשוב בתכלס

הלוואי עליי.../images/Emo98.gif

נראה לי שפעם הבאה אני נצמדת למישהו/מישהי מהפורום, שככה אני אהיה בטוחה ובקיאה יותר בפרטים.

הילה 201

New member
../images/Emo6.gifהסתלבטו עלייך. .רמת גני יודע איפה בליך../images/Emo70.gif

אין מצב שלא

למעלה