מקוויקאנד

My McWeekEnd

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: Busted- what igo to school for להקת / אלבום השבוע: --- קליפ השבוע: --- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים (עד המוות) משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: אבא הזמין לי את הדיסק ציטוט השבוע: --- תמונת השבוע: --->

Yu vi

New member
McWeekend ^_______^'../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: five colours in her hair the way you make me feel not alone don't know why nothing she falls asleep please please שיר השבוע לא של מקפליי: when i'm gone- simple plan hate- plain white t's ticket outta loservile- son of dork [ישמצב שכתבתי עם שגיאות, פשוט אין לי כוח לבדוקXD] you know what they do to guys like us in prison- MCR cancer- MCR cemetery drive- MCR Thank you for the venom- MCR kill all your friends- MCR בקיצור, חרישות ענקיות על MCR ;; להקת / אלבום השבוע: My Chemical Romance ומקפליי3> / ROTTF, Three cheers for sweet revenge [MCR], The Black Parade[MCR] קליפ השבוע: Year 3000- Busted היה אותו היום בהיטס! בסתם תוכנית של 'רק להיטים'!
The heart never lies איך אפשר שלא :] Friday night Helena- MCR תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: טקס ניקולודיאון, EMA, ורוניקה מארס / נרדמתי מול כל הסרטים שרציתי לראות השבוע XD משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן- חרא של ציונים בכמה מקצועות, MCR לא זכו בשום דבר בEMA! זה לא אנושי!!! שימח- הצפייה בMCR מושלמים מתמיד בטקס EMA
! ההופעה שהם נתנו הייתה מדהימה! , 100 בבוחן באזרחות!! לשם שינוי ציון אחד טוב
העציב- לאדעת ;; ציטוט השבוע: שכחתי הכל XD תמונת השבוע: יש שתיים. אם אפשר לקרוא לזה שתיים XD ניסיתי לבחור תמונה של MCR מהEMA ולא הצלחתי. הם כלכך מושלמים שם!!
אז חיברתי את כל התמונות וזה התגלגל לרקע ו... תראו בעצמכם
ועוד תמונה של הארי, שבזמן האחרון האהבה שלי אליו מתחזקת
~חפרתי
~

Yu vi

New member
תמונה שנייה../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

אני לא עומדת בשלמות הזאת.

HiLa0mcfly

New member
אהעהאהעהאה

הרקע שעשית מדהיםם פרנקי כל כך חמודדד היה לו יומולדת לפני כמה ימים ^________________^ שושקוש

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"...I'll be there when you heart

stops beating I'll be there when your last breath's taken away In the dark when there's no one listening In the times when we both get carried away..."
שיר השבוע של מקפליי:
Ignorance. Surfer Babe. Friday Night. The Heart Never Lies. The Way You Make Me Feel ~חרישה~.
שיר השבוע לא של מקפליי:
+44 - Chapter 13. +44 - Weatherman (Acoustic). +44 - Little Death. +44 - Make You Smile. Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own. Amy Winehouse - Back To Black. Angels & Airwaves - Good Day. Paramore - Crushcrushcrush Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). Plain White T's - Making A Memory. Simple Plan - Shut Up!
אלבום/להקת השבוע:
: +44 - When Your Heart Stops Beating.
: מק. בלינק. +44. אנג'לס&איירווייבס.
קליפ השבוע:
Fergie - Clumsy. Justice - D.A.N.C.E. Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back). XDDD Foo Fighters - Long Road To Ruin.
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: חברים 4. ורוניקה מארס 3. פרוייקט מסלול 3. שנות ה-70 (4). האי (><"). EMA '07. רגליים קרות. UK NKCA '07 + מאחורי הקלעים.
: טנישיוס די ומפרט הגורל (XDDD). השטן לובשת פראדה. אמריקן פאי 2. ג'ון טאקר חייב למות.
משהו שעצבן/שימח/העציב השבוע:
: ביוטופ ושיעורים.
: לא העיפו אותי במשמרת השנייה של העבודה (><"). על האש עם חברים.
: מצלמתי מתה.
ציטוט השבוע:
*על האש עם חברים* אני: יואו ראית את הפרסומת בMTV על החיות שעושות את זה, עם ה-Let's do it like they do it on the discovery channel? חברה: כן, שהאריה מ*יין את הלביאה והיא מפהקת להנאה? אני: כן, היא בטח כזה ~פיהוק~ ענג אותי פרא אציל שכמותך חברה: ואת, תגישי לי את הכבב ופטמי אותי, פרה מסוקסת שכמותך. אני: פעם אחת צפיתי בדסקברי והתחרמנתי מזה. חברה:
. ~~~~~~~~~ *החלטנו לזרוק מטבעות למזרקה ולבקש משאלה* חברה 1: אבל לי יש רק גרעינים. אני: טוב, אז תזרקי 2 במקום כסף כי זה שווה 10 אג'. חברה 2: ~כאילו ממשיכה בקול את מה שהיא בקשה~ ...וג'יפ וברבי ורודה כזאת שמדברת אני: ושלום עולמי חברה 3: ושאני תמיד אשאר פאקצה בליבי אבל אף אחד לא ידע מזה! ~~~~~~~~~ *חברה ניגנה את פינוקיו הזוועתי ואלתרנו שיר משלנו
* ~במנגינה של פינוקיו~ "בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יוצא מהארון אני כבר גיי אמיתי כמו כל ההומואים.. כמה טוב לחיות ולהיות אחד שמקבל בת*ת ולא צריך יותר לעשות את עצמי סטרייט...". ~~~~~~~~~ *עבודה בביולוגיה, צריך להתאים את הבע"ח למחלקה, משפחה וכו'* אני: אוף אני לא מוצאת לאיזה משפחה הוא שייך חברה: אין לו משפחה! הוא אלמן!
תמונת השבוע:
טרביס מקוי מג'ים קלאס הירוס
סופ"ש נעים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDD

את יכולה להעלות בבקשה את Hate של Plain W

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה י'מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

tzuf jones

New member
עוננננננננננה . ( :

שיר השבוע של מקפליי: , Ignorance , The Heart Never Lies , Walk In The Sun , Don't Know Why , , Room On The 3rd Floor Acoustic שיר השבוע לא של מקפליי: scream- tokio hotel להקת / אלבום השבוע: mcfffffffffffffffffffffffffffffflyyyyyyyyyy :) קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אאין משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימחח : קנו לי פלאפוןןן חדש סוף סוף :) .. וטלללללל ההכוסיתת באה לנהרררררריה היוםם ציטוט השבוע: אני וטל בת דודה שלי (גם מהפורום) דיברנו באייסיקיו .. ורציתי לשאול אותה אם דני ואוליביה עוד יחד .. ושחכתי איך קוראים לאוליביה וזכרתי רק משהו שקשור לגבינה .. אז שאלתי אותה : "דני והגבינה הזאת עוד ביחד ? " והיא נישפכה מצחוקקקק !! באותו רגע זה היה כ"כ מפגר שזה הצצחיקק.. למי שלא מבינה את הקשר בין אוליביה לגבינה.. אוליביה זה שם של מרגרינה / חמאה.. מהפירסומת "אוליביה שלי.." XD .. ואת זה איכשהו המוח העקום שלי קישר לגבינה XDDDDDDD אוחח איזה מפגר זה הייה^^ תמונת השבוע: טלווששה הששקססע ששלי ( : אהבתי ת'תמוננננננה כ"כ (= 3> .

talosh1234

New member
צוףףףףףףףף ?!!

חחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלנית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ---תמונה מכוערתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת XDDDDDDDD

tzuf jones

New member
למה ? ממש אהבתי אותה .. !!!

חעחעחעחעח וססטלנית זזהו ששמי ההשני XD :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של מקפליי: פייב קולורס, הארט נבר ליי. שיר השבוע לא של מקפליי: וואי לא זוכרת.. האמת יצא לי כלכך הרבה מקפליי השבוע XD להקת / אלבום השבוע: מקפלי.. קליפ השבוע: וואן לאסט קיס - מדינה לייק. הארט נבר ליי - מקפליי. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אמא הביאה אתמול ג'אסט מיי לאק
היא לא ידעה שיש מקפליי ואחרי שבבוקר היא אמרה שהיא לא מוכנה שנלך להופעה שלהם אז היא בטעות הביאה אחרכך את הסרט בלי לדעת שהם שם XD איך שיגעתי אותה כל הסרט ~,~ משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: אמאבא לא מסכימים לי הופעה של מקפליי וזאת פעם שנייה שאני אהיה בלונדון שהם מופיעים
וזאת פעם אחרונה ל5 שנים הקרובות שאני אהיה שם. ציטוט השבוע: קוראסון וטוסט בשק"ם זה שולט. (האמת שאמא שלי אמרה לי שבכלל שינו את זה לשק"ל אבל אני כל החיים רגילה לשק"ם..) תמונת השבוע: אין לי כוח ^^

מיי מקוויקנד ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של מקפליי: Danny Jones - Bras & Knickers Harry Judd - Drum Solo Friday Night Home Is Where The Heart Is Ignorance She Falls Asleep (Part 2) Silence Is A Scary Sound Surf Medley The Ballad Of Paul K The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: Amy Winehouse - Rehab Angels And Airwaves - Everything's Magic
Blink 182 - Online Songs Blink 182 - Violence
Bowling For Soup - High School Never Ends Bowling For Soup - Punk Rock 101 Boys Like Girls - Broken Man Eminem Feat. Dido - Stan
Good Charlotte - I Just Wanna Live Good Charlotte - Beautiful Place Gym Class Heroes - The Queen And I Maroon 5 - Won't Go Home Without You Mika - Happy Ending Mika - Lollipop Mika - Stuck In The Middle Sugababes - About You Now Timbaland Feat. One Republic - Apologize להקת / אלבום השבוע: Mika - Life In Cartoon Motion McFly - Wonderland, שוב.
קליפ השבוע: נראה לי THNL חח ^__^ תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קני נגד ספניXDDDD וכל התוכניות על מקפליי
שהיו בהיטסD; / ''אשת החלומות'' XD משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן: שיט וכאלה.
שימח: המ, משהו שאני מחכה לוD:: העציב: שומדבר.
ציטוט השבוע: אין לי כוח ><" מתנגן בראש / פלייליסט: McFly - Pinball Wizard
תמונת השבוע: הווו

OneStepCloser

New member
Eminem Feat. Dido - Stan זה השיר הזה

על מעריץ של אמינם שמת?
אם כן, את יכולה לעלות את זה להורדה? D:

למעלה