../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"...I'll be there when you heart
stops beating I'll be there when your last breath's taken away In the dark when there's no one listening In the times when we both get carried away..."
שיר השבוע של מקפליי:
Ignorance. Surfer Babe. Friday Night. The Heart Never Lies. The Way You Make Me Feel ~חרישה~.
שיר השבוע לא של מקפליי:
+44 - Chapter 13. +44 - Weatherman (Acoustic). +44 - Little Death. +44 - Make You Smile. Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own. Amy Winehouse - Back To Black. Angels & Airwaves - Good Day. Paramore - Crushcrushcrush Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). Plain White T's - Making A Memory. Simple Plan - Shut Up!
אלבום/להקת השבוע:
: +44 - When Your Heart Stops Beating.
: מק. בלינק. +44. אנג'לס&איירווייבס.
קליפ השבוע:
Fergie - Clumsy.
Justice - D.A.N.C.E. Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back). XDDD Foo Fighters - Long Road To Ruin.
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
: חברים 4. ורוניקה מארס 3. פרוייקט מסלול 3. שנות ה-70 (4). האי (><"). EMA '07. רגליים קרות. UK NKCA '07 + מאחורי הקלעים.
: טנישיוס די ומפרט הגורל (XDDD). השטן לובשת פראדה. אמריקן פאי 2. ג'ון טאקר חייב למות.
משהו שעצבן/שימח/העציב השבוע:
: ביוטופ ושיעורים.
: לא העיפו אותי במשמרת השנייה של העבודה (><"). על האש עם חברים.
: מצלמתי מתה.
ציטוט השבוע:
*על האש עם חברים* אני: יואו ראית את הפרסומת בMTV על החיות שעושות את זה, עם ה-Let's do it like they do it on the discovery channel? חברה: כן, שהאריה מ*יין את הלביאה והיא מפהקת להנאה? אני: כן, היא בטח כזה ~פיהוק~ ענג אותי פרא אציל שכמותך חברה: ואת, תגישי לי את הכבב ופטמי אותי, פרה מסוקסת שכמותך. אני: פעם אחת צפיתי בדסקברי והתחרמנתי מזה. חברה:
. ~~~~~~~~~ *החלטנו לזרוק מטבעות למזרקה ולבקש משאלה* חברה 1: אבל לי יש רק גרעינים. אני: טוב, אז תזרקי 2 במקום כסף כי זה שווה 10 אג'. חברה 2: ~כאילו ממשיכה בקול את מה שהיא בקשה~ ...וג'יפ וברבי ורודה כזאת שמדברת אני: ושלום עולמי חברה 3: ושאני תמיד אשאר פאקצה בליבי אבל אף אחד לא ידע מזה! ~~~~~~~~~ *חברה ניגנה את פינוקיו הזוועתי ואלתרנו שיר משלנו
* ~במנגינה של פינוקיו~ "בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יוצא מהארון אני כבר גיי אמיתי כמו כל ההומואים.. כמה טוב לחיות ולהיות אחד שמקבל בת*ת ולא צריך יותר לעשות את עצמי סטרייט...". ~~~~~~~~~ *עבודה בביולוגיה, צריך להתאים את הבע"ח למחלקה, משפחה וכו'* אני: אוף אני לא מוצאת לאיזה משפחה הוא שייך חברה: אין לו משפחה! הוא אלמן!
תמונת השבוע:
טרביס מקוי מג'ים קלאס הירוס
סופ"ש נעים.