מקוויקאנד

mcfly danna

New member
אה... כמה חמוד... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואייזי תעלה לפורום את ההקלטות המדאיגות שלי..

JuSt My LuCk

New member
עונהההה

שיר השבוע של מקפליי: THNL,TCFC,ROTTF,השיר של דאגי שיר השבוע לא של מקפליי: MABY TOMORROW,SWEET DREAMS
,NEVER KNEW להקת / אלבום השבוע: MCFLY קליפ השבוע: MABY TOMORROW, STAR GIRL תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הנסיכה הקסומה
,מת לדייט XD ,על טבעי,מגרש ביתי משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן= ממ...... סתם לא יודעת
שימח= שחברה שלי התחילה לאכול
(מי שזוכר דיברתי על זה שהיא לא אוכלת בכלל וזה...) עיצב= לא יודעת
הייתי עצובה אבל לא יודעת למה ציטוט השבוע: "סליחה יש לך עצמות כבדות?" "כן..." "טוב... מה שעוזר לך לישון בלילה..." ===================================== תמונת השבוע: החזיה שאני הולכת לזרוק על מקפליי בהופעה XDDD

l i t a l 369

New member
אנייי D:::

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania No worries
שיר השבוע לא של מקפליי: Aerosmith-I Dont wanna miss a thing
להקת / אלבום השבוע: מקפלי D:
קליפ השבוע: נמנמנמנ לא יודעת D:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פטיטו כן כן אני יודעת -הפאדיחות- אבל התמכרתי,
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: -עיצבן: קראו לי ולחברות שלי פריקיות, -שונאת סטיגמות- -שימח: השעו ליומיים את מי שקרא לנו פריקיות D:, לא יודעת למה אבל זה הציף אותי באושר חח -העציב: חברה שלי הייתה אמורה להתתף בתחרות ריקוד ארצית ניראלי , אבל שבוע שעבר היא שברה את הרגל
ציטוט השבוע: אוי יש היום טיפה יותר מהרגיל D: - [שיחה שלי ושל המורה שלי למוזיקה] המורה: ליטל לכי להרשמהה! אני: מה עשיתי?!?! המורה: דיברת אני: אבל כולם מדברים פה למה דווקא אני?! המורה: כי אותך תפסתיי אני: יאיייייייי משחקים תופסת? D: - [פאדיחה עצבנית שחברה שלי גרמה לי לעשות :|] אני: היי לך ידידה D: היא: רגע רגע על תזוזי אני : מה קרה מה קרה?!!? היא: רגעעעע ע-ל תזוזי אני: טוב, טוב -הלחץ- היא: שום לחץ סך הכל יש לך ג'וק בגב אני: אעאעעאעאעאעעאעאעעא [והתחלתי לרוץ בכל רחבי הבצפר] [בזמן הריצה]: תורידווו ליי את הג'וק מהגבב!!! כולם: [מסתכלים עלי במבט של 'מה היא רוצה'] היא: תעצרי ליטל תעצריי!!!! [אני עוצרת בשיא הלחץ] היא:עבדתי עליך אין לך שום ג'וק אני : מה OO? כולם: נקרעים להם :| [כולל חברה שלי
] - [שיחה אם אחד שבא לבצפר שלי מהשומר הצעיר] אני: היא לך, מי אתה ? D: הוא: מהשומר הצעיר מי את ? אני: תלמידהה D:: , אני נראת לך מורה או משו? OO הוא: כן אני חשבתי שאת מורה ממורמרת גרושה 8+ אני : אוי אני באמת ניראת ככהה? :(( הוא: כן, בטח את נראת הרבה יותר זקנה מהגיל שלך אני : OO הוא: [מת מצחוק] אני : מה.. למה אתה צוחק ? :[[ (חח עדין בהלם מזה שאני נראת כמו זקנה) הוא: כי עבדתי עליך [עדיין צוחק] אני: [מתחילה לרוץ אחריו ולתת לו מכות אם הידיים] הוא: [בורח כל עוד נפשו בו] D:::
תמונת השבוע:
עיצוב של דאגי ודני שעשיתי D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo12.gif

השעו אותם רק כי קראו לכם פריקיות? O: בצפר קשוח

l i t a l 369

New member
לוקחים אצלינו בבצפר קשה את עניין ה'סטיגמות':|

אבל גם ככה ילד בעייתי D:

Shir Girl XD

New member
חח השבוע היית בעיניין של ריצה XD

מגיע לילדים שהישעו בגלל שהם קראו לכם פריקיות

einav0sh

New member
אני =]

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance Nothing Ultraviolet Star Girl The Guy Who Turned Her Down
שיר השבוע לא של מקפליי: happy ending- mika Busted - That Thing You Do My Chemical Romance-Helena paramore-crushcrushcrush Take That - Rule The World Simple Plan-Perfect
להקת / אלבום השבוע: פראמור, מקפליי :]
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הטקס של ניק' טקס EMA
משהו שעיצבן- לא היה :]
שימח- עשיתי פס בשיער, וגם מנוי לTOTP
ציטוט השבוע: היה מלאא, אבל אין לי כוח לכתוב
תמונת השבוע:
ס'חמודד דניייייי

Bleed for Me

New member
Cut out the top to let some light shine in

To remind me of what I've done and where I've been When it all comes crashing...
שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי:נו כרגיל..לא שמעתי משהו מיוחד..AM,TAI ופראמור להקת / אלבום השבוע:ראה שאלה קודמת^ קליפ השבוע:לא היה משהו מיוחד תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:הירוס
למרות שהפרקים לא משהו ופיירט מאסטר (בן
)
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:הEMA שיעמם ברמות ולא היה משהו בכלל ציטוט השבוע:^ תמונת השבוע:ג'ארד (30STM) וג'רארד (MCR) היישר מהAEMA

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוי התמונה../images/Emo99.gif

ראיתי אותה קודם והתמוגגתיXD

Yu vi

New member
ג'ארד וג'רארד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

~
~ זה אומר הכל. ^^

Sharon Kez

New member
חח בלי המקוויקנד, בחיים לא הייתי מנחשת ש..

שהיום יום שישי. עם השביתה הזאת אני מרגישה שכל יום הוא סופשבוע...XD טוב תאמת הייתי שמה לב יותר מאוחר. יש קידוש בערב.
שיר השבוע של מקפליי: Ignorance, The way you make me feel שיר השבוע לא של מקפליי: היה לי מן שבוע מקפליי-באסטד שכזה
אז לא עולה לי שום שיר. טוב בעצם גם sorry blame it on me. להקת / אלבום השבוע: מקפליי, באסטד. קליפ השבוע: זה לא קליפ אבל שיהיה- http://www.youtube.com/watch?v=U1F-ePUyZSw&NR=1 נתקלתי בסרטון הזה ועלו בי כ"כ הרבה נוסטלגיות מהפעם הראשונה שראיתי אותו! תראו לי מעריצת מקפליי א-ח-ת שלא ראתה את זה. גאד, כמה חייכתי. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכניות- פיירט מאסטר- כמו תמיד!, הישרדות, החיים הפשוטים (אלוהים כמה פוסטמות אפשר להיות!!), סאות'פארק (
), חברים (נוסטלגיות XD), היפה והמרובע חחחחח משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח- שיניתי סוף סוף כינוי בפורום, יאיי חחח אממ היה שבוע כייף. הייתי הרבה בעזריאלי, קניתי הרבה
עצבן- ריב עם חברה מפגרת שלי =\ ציטוט השבוע: היו הרבה XD אממ אני וחברה שלי בטלפון- אני אומרת לה שאנלא יוצאת היום כי אני הולכת לבר מצווה, והיא כזה- 'מה? בר מצווה? משהו רציני? עם מקומות ישיבה והכל?' ואני ברגע של שנינות 'מה פתאום! כולם הולכים לעמוד בחוץ עם מעילי גשם ולשיר it's raining man!' 'לא נו, התכוונתי ש...' ואז היא קלטה מה אמרתי והתחילה לצחוק עליי XDDD אין לי מושג מה הקטע שלי. תמונת השבוע: מזה צחקתי XDDDD

O0NoNi0O

New member
חחחא ני לא ראיתי את הסרטון הזהXDD

חחח לא ראיתי אותו עד הסוף הייתי נבוכה בשבילהם
הם כאלה טמבליםXDDD;

Sharon Kez

New member
חחחח רציני?? XDDD

הייתי בטוחה שהוא ממש ממש חפור... זה כ"כ מצחיק! איזה חתיך דני כשהוא עושה תצמו DJ חחח
ואיך הם רוקדים....נקרעתי חחח

למעלה