אנייי D:::
שיר השבוע של מקפליי: Transylvania No worries
שיר השבוע לא של מקפליי: Aerosmith-I Dont wanna miss a thing
להקת / אלבום השבוע: מקפלי D:
קליפ השבוע: נמנמנמנ לא יודעת D:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פטיטו כן כן אני יודעת -הפאדיחות- אבל התמכרתי,
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: -עיצבן: קראו לי ולחברות שלי פריקיות, -שונאת סטיגמות- -שימח: השעו ליומיים את מי שקרא לנו פריקיות D:, לא יודעת למה אבל זה הציף אותי באושר חח -העציב: חברה שלי הייתה אמורה להתתף בתחרות ריקוד ארצית ניראלי , אבל שבוע שעבר היא שברה את הרגל
ציטוט השבוע: אוי יש היום טיפה יותר מהרגיל D: - [שיחה שלי ושל המורה שלי למוזיקה] המורה: ליטל לכי להרשמהה! אני: מה עשיתי?!?! המורה: דיברת אני: אבל כולם מדברים פה למה דווקא אני?! המורה: כי אותך תפסתיי אני: יאיייייייי משחקים תופסת? D: - [פאדיחה עצבנית שחברה שלי גרמה לי לעשות :|] אני: היי לך ידידה D: היא: רגע רגע על תזוזי אני : מה קרה מה קרה?!!? היא: רגעעעע ע-ל תזוזי אני: טוב, טוב -הלחץ- היא: שום לחץ סך הכל יש לך ג'וק בגב אני: אעאעעאעאעאעעאעאעעא [והתחלתי לרוץ בכל רחבי הבצפר] [בזמן הריצה]: תורידווו ליי את הג'וק מהגבב!!! כולם: [מסתכלים עלי במבט של 'מה היא רוצה'] היא: תעצרי ליטל תעצריי!!!! [אני עוצרת בשיא הלחץ] היא:עבדתי עליך אין לך שום ג'וק אני : מה OO? כולם: נקרעים להם :| [כולל חברה שלי
] - [שיחה אם אחד שבא לבצפר שלי מהשומר הצעיר] אני: היא לך, מי אתה ? D: הוא: מהשומר הצעיר מי את ? אני: תלמידהה D:: , אני נראת לך מורה או משו? OO הוא: כן אני חשבתי שאת מורה ממורמרת גרושה 8+ אני : אוי אני באמת ניראת ככהה?

( הוא: כן, בטח את נראת הרבה יותר זקנה מהגיל שלך אני : OO הוא: [מת מצחוק] אני : מה.. למה אתה צוחק ? :[[ (חח עדין בהלם מזה שאני נראת כמו זקנה) הוא: כי עבדתי עליך [עדיין צוחק] אני: [מתחילה לרוץ אחריו ולתת לו מכות אם הידיים] הוא: [בורח כל עוד נפשו בו] D:::
תמונת השבוע:
עיצוב של דאגי ודני שעשיתי D: