לא שמישהו יקרא את זה..
אז אני אחפור להנאתי הכללית..
שיר השבוע של מקפליי: אממממ... לא בדיוק שלהם אמברלה והשיר של גריז...
שיר השבוע לא של מקפליי: paramore- all we know is falling
להקת / אלבום השבוע: מקפליי...כמה צפוי..
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=EzDkWHD5s_k&NR=1
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים, עקרות בית נואשות, דרייק וג'וש וכולי...
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח- גיליתי את יכולתי להצחיק אנשים בעזרת נביחה...
ציטוט השבוע: וואי יש מלא מלא מלא...מקווה שאני אזכור הכל.. ~אחותי רוצה סוכרזית ולא סוכר~ אחותי הקטנה יותר:"אבל אין בעצם הבדל בין סוכר לסוכרזית" אני:"בטח שיש!, סוכרזית זה הנקבה של הסוכר" ~אחותי רואה משהו על ההר~ שי:" יואו מה זה?!" אני:"לא יודעת, אבל אם זה לא זז סימן שזה דומם.." כרגיל, יצאתי מפגרת... ~שיחה מרתקת שלי ושל ערבה\יולנדה..~ ערבה:"אני הולכת להביא את הבלון של שרה אני אכתוב עלייהם קצת" אני:"הבלון של שרה? יש לה בלון?! למה לי אין?" ערבה:"אני אכין לך בלון מיוחד" אני:"תודה, אני מעריכה את זה.." ערבה:"תקשיבי נישאר לי רק צבעים..כחול, לבן, אדום וכתום" אני:"אני רוצה כחול.." ערבה:" ואני אכתוב עליו מקפליי?D:" אני:"יאללה לכי על זה" ערבה:"שיט זה נימרח החראXD" אני:"ככה את הורסת לי את הבלון?! זהו, את סיימת איתי!" ערבה:"לאאאאא!!! בבקשה לא=[[ אני אתקן את זה!!,זה לא היה בכוונה:E" אני:"חחחח... זהו! את שאת לא מתקנת אותו.. אין לך על מה לדבר איתי... (טהטהטהטה" ערבה:"לאאאאאאא!! בבקשה לא=[[ אני.. אני אהרוג את עצמי!" אני:" טוב, אני חשבתי על זה ואת תכיני לי אחד חדש... אולי ככה אני אוכל לחשוב על לסלוח לך בכלל, אני רוצה לראות התקדמות בקשר שלנו" ערבה:"אוקיD:" אני:"ערבה תראי, זה לא אנחנו, זאת את.." ערבה:"אל תדאגי!!! זה יהיה מוכן אני מבטיחה לך!!!!!!!!!!" אני:"מחר הכל תלוי בך, אם זה באמת חשוב לך.. פאק, הכל בגלל בלון!, ערבה, למה ההתנהגות הזאת? דווקא ממך ציפיתי ליותר.. אני לא יודעת כבר אם אני אוכל לדבר איתך מחר.. הקשר שלנו התפוצץ!" ערבה:"אני אשחד אותך" אני:"בואי לא נקרא לזה שוחד, זה מתנה קטנה ללא משו תמורה.." ערבה:"אז זה כן שוחד!" וזה הולך ונהייה הזוי יותר... היה לי עוד... אני פשוט לא זוכרת... סורי אם שכחתי משהו או מישהו..
תמונת השבוע: