מקוויקאנד

N e r d y

New member
../images/Emo103.gifמקוויקנד../images/Emo103.gif

שיר השבוע של מקפליי: All about you sorry's not good enough please please not alone
room on the third floor baby's coming back Transylvania Memory lane
שיר השבוע לא של מקפליי: lola- busted feat mcfly mummy trade- busted Busted - That's Entertainment
Busted - My Good Friend busted- nerdy
SOD- Holly i'm the one SOD- ticket outta loserville SOD- Two Princes
להקת / אלבום השבוע: busted mcfly son of dork *חחח זה לא משתנה*
קליפ השבוע: הקליפ של הסולו תופים מMITO tour
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: Ghosthunting with mcfly גאד זה היה אחד הטוביםXDDDD
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: הרופא בתל השומר/בננות חזרו מפולין/אעע לא חשוב
ציטוט השבוע: וואי אני צריכה להתחיל לרשום את אלה..
תמונת השבוע:
=]

loli kiss

New member
טום עם ההבעת חזיר שלו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ודני עם המגפיים XD חמודים

kelly7i

New member
מזדהה איתך בקטע שצריך לרשום ציטוטיםXD

הורג אותי שאני מגיעה לרגע שבו אני מנסה להזכר בהם!

mcfly danna

New member
לא שמישהו יקרא את זה..

אז אני אחפור להנאתי הכללית..
שיר השבוע של מקפליי: אממממ... לא בדיוק שלהם אמברלה והשיר של גריז...
שיר השבוע לא של מקפליי: paramore- all we know is falling
להקת / אלבום השבוע: מקפליי...כמה צפוי..
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=EzDkWHD5s_k&NR=1
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים, עקרות בית נואשות, דרייק וג'וש וכולי...
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: שימח- גיליתי את יכולתי להצחיק אנשים בעזרת נביחה...
ציטוט השבוע: וואי יש מלא מלא מלא...מקווה שאני אזכור הכל.. ~אחותי רוצה סוכרזית ולא סוכר~ אחותי הקטנה יותר:"אבל אין בעצם הבדל בין סוכר לסוכרזית" אני:"בטח שיש!, סוכרזית זה הנקבה של הסוכר" ~אחותי רואה משהו על ההר~ שי:" יואו מה זה?!" אני:"לא יודעת, אבל אם זה לא זז סימן שזה דומם.." כרגיל, יצאתי מפגרת... ~שיחה מרתקת שלי ושל ערבה\יולנדה..~ ערבה:"אני הולכת להביא את הבלון של שרה אני אכתוב עלייהם קצת" אני:"הבלון של שרה? יש לה בלון?! למה לי אין?" ערבה:"אני אכין לך בלון מיוחד" אני:"תודה, אני מעריכה את זה.." ערבה:"תקשיבי נישאר לי רק צבעים..כחול, לבן, אדום וכתום" אני:"אני רוצה כחול.." ערבה:" ואני אכתוב עליו מקפליי?D:" אני:"יאללה לכי על זה" ערבה:"שיט זה נימרח החראXD" אני:"ככה את הורסת לי את הבלון?! זהו, את סיימת איתי!" ערבה:"לאאאאא!!! בבקשה לא=[[ אני אתקן את זה!!,זה לא היה בכוונה:E" אני:"חחחח... זהו! את שאת לא מתקנת אותו.. אין לך על מה לדבר איתי... (טהטהטהטה" ערבה:"לאאאאאאא!! בבקשה לא=[[ אני.. אני אהרוג את עצמי!" אני:" טוב, אני חשבתי על זה ואת תכיני לי אחד חדש... אולי ככה אני אוכל לחשוב על לסלוח לך בכלל, אני רוצה לראות התקדמות בקשר שלנו" ערבה:"אוקיD:" אני:"ערבה תראי, זה לא אנחנו, זאת את.." ערבה:"אל תדאגי!!! זה יהיה מוכן אני מבטיחה לך!!!!!!!!!!" אני:"מחר הכל תלוי בך, אם זה באמת חשוב לך.. פאק, הכל בגלל בלון!, ערבה, למה ההתנהגות הזאת? דווקא ממך ציפיתי ליותר.. אני לא יודעת כבר אם אני אוכל לדבר איתך מחר.. הקשר שלנו התפוצץ!" ערבה:"אני אשחד אותך" אני:"בואי לא נקרא לזה שוחד, זה מתנה קטנה ללא משו תמורה.." ערבה:"אז זה כן שוחד!" וזה הולך ונהייה הזוי יותר... היה לי עוד... אני פשוט לא זוכרת... סורי אם שכחתי משהו או מישהו..
תמונת השבוע:

mcfly danna

New member
ועוד ציטוטים...

נזרכזתי בידיד המאוד חכם שלי... ~דיברנו על הריון ואם לספר להורים אם נכנסים להריון..~ אז הוא כזה אומר :"כשאני אהייה בהריון אני בטוח אספר להורים שלי" XDD ~דיברנו על הבדואים שעושים גדוד ומקבלים הרבה כסף מהמדינה~ אז הוא אומר כזה :"וואי והם כאלה מקלות, במה הוא מאכיל אותם, בחול!" ~שיחה מרתקת עם המורה ללשון~ המורה:"מישהו יודע מה זה מחפה, לכפות" הידיד המאוד חכם שלי:"לחפות כאילו , אני מחפה עלייך שירית בחייל" יואו זה היה כ"כ מצחיק..

just orr

New member
המקוויקנד שלי ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't Know Why She Falls Asleep שני החלקים
The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182- Phantom of the Opera Third Eye Blind, Blink 182- Nine Days Good Charlotte- S.O.S The Rocket Summer- So Much Love
להקת / אלבום השבוע: מקפליי- ROT3F שהשמעתי לחברה שלי שבכלל לא אוהבת אותם
קליפ השבוע: THNL שהיה ב- MTV ^____^
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "בית ספר לרוק" "רובין הוד- גברים בגעטקס" XDDD
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן- אממ.. שרירים תפוסים -____- (גם ריקוד, וגם 700 מדרגות בגנים הבהאיים XD) ואימיול מעצבן >< שימח- קרובי משפחה שלי מארה"ב באו לארץץץ DDD: והיינו איתם יומייםםםם DDDD: אז לא הלכתי לבצפר DDDDDD: העציב- לא היה משו מסויים..
ציטוט השבוע: אבא שלי: "לקחתי את הכוס של עמית ושמתי בה יין" נו אל תנסו להבין חחח XDD קרול [קרובת משפחה שלי מארה"ב]: "חחחחחחחחחחחח" קן [בעלה]: "what are you laughing you don't know what he said" קרול: "I guessed…" -------- אני וחברה שלי: אני: כאילו אני אומרת לו להתחבר לשרת מסויים, והוא לא רוצה! [על האימיול ><] היא: אימיול זה יצור בעייתי אני: בלי קשר שזה שרת של ישראל. אולי יש קשר?
הוא אנטישמי -________- בגלל זה הוא לא אוהב אותי -_________- היא: XDD הגיוני אני: חחחחחחחח היא: זה בהחלט יכוליות אני: חחחחחחחחחחחח לא כיף. אני חיה וירטואלית עם יצור אנטישמי. היא: XD אני: שהוא במקרה, חמור. היא: פרד! אני: סליחה סליחה, פרד. --------- אני: אמגד~ הבנתי למה האימיול שונא אותי! היא: למה? אני: אין פלא שהוא אנטישמי כי... הוא... צרפתי!!!!!!!!!!!!! היא: XDDDDDDDDDD מאיפה זה בא?! אני: מזה שניסיתי לפתור את הבעיה עם האימיול ><" והשרת שאני מחוברת אליו הוא צרפתי >< והפרד האנטישמי הזה קשור אליו :X הוא לא רוצה להתחבר לשום שרת אחר :X היא: XDD אני: הצרפתי הזה מדרדר אותו -__________- פרד מסכן -__________- היא: XDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני: ועוד הוא קורא לעצמו סקס משין >< האימיול שלי לא בידיים טובות ;[ הוא כולה פרד קטן ותמים... אוקיי אור! די לחפור! פשוט די! [כןכן אני אמרתי את זה XDD] -------- הרגה אותי, זאתי
מתנגן בראש / פלייליסט: Foo Fighters- My Hero
תמונת השבוע: אחרי שפשוט בהיתי בה מלא בנסיון לעזור לצ'רלי XDDD
סופשבוע נעים

just orr

New member
ידעתי ששכחתי משו.. ><

משו שאני החלטתי להוסיף-
ספר השבוע [או יותר נכון של החודש ומשו האחרון]: האפיפיורית יוהאנה
ספר יפה ^^

butbut

New member
OMG האימיול שונא אותך??גם אותי!!

נראה לי שהוא פתח אתר נאצה נגדי כבר. אני כול דקה משתמשת בו-והוא נתקע כמו זבל!! ואז כזה אני יוצאת ממנו-ממזערת אותו- והוא לא מתמזער! את מבינה?? הוא גם לא עובד-וגם מסרב לפקודות שלי. איזה זבל. XD

just orr

New member
XDDDDDDDDDD

לא מתמזער? קרה לי פעם >< לא זוכרת מה עשיתי >< אצלי הוא מתחבר כל פעם לשרת אחר, ובכלל לא מודיע לי! ראית איזה חוצפן?! אימיול זה דבר מעצבן ביותר.

lirazraz

New member
מקוויקאנד:)

שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies שיר השבוע לא של מקפליי: paramore- crushcrushcrush להקת/אלבום השבוע: אין... קליפ השבוע: tokio hotel- 1000 meere שיצא רק היום:] תכנית טלוויזיה/סרט השבוע: אמ... MTV נחשב? משהו שעיצבן/שימח/העציב השבוע: דודה שלי בהיריון:) ציטוט השבוע: אין.. תמונת השבוע:

Yu vi

New member
התמונה הזאת..../images/Emo178.gif../images/Emo85.gif

אני שנים מחפשת את כל התמונות של הסט הזה ^^ מישהי יודעת מאיפה אני משיגה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo47.gifבבית המלכות של בריל ../images/Emo47.gif

סתם, שלחי הודעה ואני ישלח לך את התמונות XD זה כולה 3 ><

Yu vi

New member
כשאני אהיה על המחשב שלי../images/Emo69.gif../images/Emo85.gif

-_______-' המשפחה שלי פה
אני מתפגרת!
אני מקווה שאני אבוא מהר למחשב השני ]:

למעלה