מקוויקאנד

נסטיי22

New member
סופסוף!! כל כך חיכית לו!! יאי!! :))

חיחיחיחיחיחיחיחיי*רגע של חירפון*
שיר השבוע של מקפליי: אממ.... the way you make me feel
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת/ אלבום השבוע: אממממ בארור שמקפליי!!!
קליפ השבוע: |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=x3AY0KpHj9A|לינק|
תוכנית השבוע/ סרט השבוע: נמלטים, פטיטו, משפחת סימפסון הסרט :)
משהו שעיצבן- המורה הנבלה שלי שהתקשרה לאמא שלי וזיבלה לה את השכל על זה ש"ההתנהגות שלי הייתי מעל לכל בקורת בטיול".... משהו ששימח-שחזרתי הבייתה אחרי שלושה ימים מעייפים ומשעממים ונעלם לי הקול ולא הלכתי לבצפר!! :)) משהו שהעציב- שאני צריכה לקום מחר ב4 בבוקר כדי לנסוע לירושלים (כאילו לא היה לי מספיק הרפתקאות השבוע..)
ציטוט השבוע- וואי זה קרע אותי... אני ואח שלי רבים: אני- אתה שמן!! הוא- הציצי שלך שמנים!! 2 תינוקות נכנסים לשם!!! אני- *_* ועוד אחד מהטיול... ילד אחד מהכיתה שלי היה עצבני בגלל החום... אלי- מה זה פה?? סיביריה!? ושוב אחד מהטיול בדרך חזרה הבייתה באוטובוס.. חברה שלי הלכה לישון עליי.. אור- וואי את מה זה נוחה... אני- בטח... את בדיוק על הציצי!!!
תמונת השבוע:

McSon of Busted

New member
You gonna miss me when i'm gone!

שיר השבוע של מקפליי: נמנמ. TCFC בהופעה שיר השבוע לא של מקפליי: When I'm Gone- SP
ה ל ל ו י ה My Heroine- Silverstein
Call It Karma- Silverstein Always and Never- Silverstein Grim Goodbye- RJA Atrophy- RJA Damn Regret- RJA Cat And Mouse- RJA Don't Jump- Tokio Hotel Forgotten Children- Tokio Hotel Fances- Paramore Let This Go- PM My Heart- PM We Are Broken- PM That's What You Get- PM להקת / אלבום השבוע: מממ. פארמור, RJA וסילברסטיין
קליפ השבוע: מממ. אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ. עקרות בית נואשות והEMA משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: לאדעת
ציטוט השבוע:נופ. תמונת השבוע: טחחחחח עומאר הזה נראה כמו ילד מהשכבה שלי DDDDDDDDDDDDDDDDD: שזה.. עצוב.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifWHEN I'M GONEEE ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני כלכך חורשת עליווווווווווווווו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבזכות מי?|סמייליכפרעליי|

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי: Forget All You Know Unsaid Things Surfer Babe שיר השבוע לא של מקפליי: She Wants To Be Me-Busted Saving Aimee-High Fives All Round saving aimee - we are the good guys להקת / אלבום השבוע:mcfly קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=bGXvB5u6xxs תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אממ רק בישראל? חחח היה קאע שכמעט נחנקתי, בתוספת הציטוט משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: אממ שימח-כנראה דחו לי תגיוס ציטוט השבוע:משיחה עם חן: אני: את מכירה את מיקי החבר הזה של מקפליי? חן:כע ההוא עם הגבות? אני: חחח כן חן: נו מה איתו? אני: אז נראהלי ראיתי גם אותו חן: מממממממממממהההההההההה????????????? אם היית עושה לו עיניים,וחושפת רגל או משו אולי היית פוגשת אותם מקרוב! אני:חןןןן ששששששששש אני נחנקת ואני אכלתי מארס כן בטח אני אעשה לו עיניים..... תמונת השבוע: איזה יצור דאגי יצא....

L D N

New member
../images/Emo215.gif קצת קשה להסתכל על דאגי

כשיש את הדבר הזה עם הגבות לידו! והוא נראה כמו חולה סרטן אבל זה לאמשנה חס וחלילה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאשכרה ההוא עם הגבותXDDDDD

שואב אבק ~בואנה, כל המקוויקנד מלא בתגובות שלי. לאנורא, לפחות פה אני יכולה לחפור
~

sweet shir

New member
כי רק פה את חופרת....

חחחחחחחחחחחחחחחח סתמוש!
בכלל, אני החפרנית האמיתית. חחחחחחחחחחחחחח את כבר יודעת.
~ראית?! למדתי!! XD~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

נו אני יודעת שאני חופרת >: אבל פה זה לא מציק לאפחד.

sweet shir

New member
מאיפה לך?! XD

תוכיחי! XD אויש, עכשיו נזכרתי בציטוט שהיה יכול להיות במקוויקנד. X: נשים בשבוע הבא חחחחחחחחחחחחחחחחח

mcfly danna

New member
וואו..

הוא נראה כמו זוהר ארגוב בימיו הטובים... +הוא הסניף במבה ויש שאריות על האף והוא ניסה ללקק את זה הם הפה המוזר שלו... אבל זה רק אני...

Dirty wings2

New member
זה שלידו מפחיד../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

דאגי
מה זה הגבות האלה!!!!1(זה שליד דאגי) ויש לו חננה באף שיוצאת איכססס

m i c k e y 15

New member
פשוט...איו טכנולג'י!!

חפרו על השיר הזה בטיול השנתיייייייי זה שיר השבוע וקליפ השבוע והכל XDDD אין לי מה להגיד..ואין לי פה תמונות..ואני בכלל מתבאסת כי אני לא במחשב שלי
אוףףף

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זה מחק לי את כל מה שכתבתי ../images/Emo46.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Ignorance No WOrries Easy Way Out Room On The 3rd Floor Broccoli Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי:
Panic! At The Disco - this is halloween, lynig is the best...., it's time to dance. Sugababes - about you now, in the middle. Aly&AJ - potential breakup song, chemicals react. MCR - i'm nt ok, teenagers, famous last words.
להקת / אלבום השבוע:
מספיק לי עם הרשימות להיום ><
קליפ השבוע:
לא ראיתי קליפים...
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
הישרדות
, שנות ה70 - שמו עונה 4 בVOD!, לא מדהימה, האי [בסימן שאלה].
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע:
עיצבן: אני כותבת עכשיו את המקוויקנד מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אח שלי יצא לי ממנו! ועכשיו גם האח השני שלי מעצבן אותי בטירווווף! שימח: הטיול D=
ציטוט השבוע:
אוקיי אז זה מה שלקח לי את כל ה'נפח' במקוויקנד..כי הרוב פה על הטיול שלי לנגב, 4 ימים
. ואני ממש סנילית אז אני בקושי זוכרת דברים >__< בקיצר נתחיל בכך שלאחר הטיול שמי שונה ל: רוני פוני-פוני תמים-פוני שפל-פוני ארור-שא תמים-שובברוני. כןכן זהו שמי. רוצים לדעת למה? תמשיכו לרצות ;P XD סתם אני לא אהיה רעה אליכם. בעיקרון כפי ששמתן לב, השם מורכב מ'פוני' בעיקר. למה אתן שואלות? אז תרשו לי לענות לכן ולהפסיק לחפור
תמיד באתי עם קוקו כזה לבצפר וחברה שלי פשוט התחילה לקרוא לי פוני בגלל זה D= כי זה נראה כזה כמו זנב של פוני או וואטאבר >< וזהו, משם הכל התפתח... וגם עוד כמה חברות שלי רוצות שאני יעשה פוני [צדדי] אז הן קוראות לי רוני פוווווווווני אז זה מתקשר לחברה השניה שלי, שהיא גם קשורה לפוני התמים והשפל והארור והשובב D: נהה נעבור למשו אחר >< כל פעם בטיול מישו אחר ניגש אליי (או שלרוב זאת הייתה אותה ילדה במיליון פעמים) ואמרו לי "יווו איזה חמודה את!! אפשר חיבוק??" וזה לא שאני באה בקטע של להשוויץ או משו, כי זה די עיצבן אותי חח כל פעם שעשיתי, אפילו את הפרצוף הכי רגיל בעולם, זה היה חמוד בשבילם
חח קצת מוזר אבל מחמיא אז בקטנה
היו לי כמה ציטוטים מסכנים... שבמסלול במדבר, בחול המעצבן הזה, פתאום יצאתי "ואני שואלת, איך בני ישראל עשו את זה במשך 40 שנה? כאילו פאק!" ואז חברה שלי עונה לי "כן זה לא הגיוני שהם הלכו פה במשך 40 שנה, אלוהים לא יודע לספור!" ואז צחקתי לי בכייפ ובלה בלה... טוב הנסיעה חזרה לחיפה באוטובוס הייתה אחת המצחיקות אבל כמו שהזכרתי, אני סנילית, לכן, אינני זוכרת רבות. מה שהנני זוכרת זה שילד מהכיתה שלי ישן שעון על החלון ואז ילד אחר מהכיתה הזיז את הראש שלו כזה ואז כל האוטובוס שמע 'בווווווום' כי הראש שלו נפל חזרה לחלון XDD והוא המשיך לישון!!!!!!!! ואז עשו לו את זה עוד 3 פעמים ככה, וצילמו וכל הבנות ריחמו עליו וזה XD וגם עשינו כל מיני תמונות מצחיקות.. הנה אחת מהן...שובי דובית! יצאתי קצת נורא אבל בקטנה
ועשינו גם כל מיניקרבות פרצופים ועיניים ;]] טוב נמנמ אנלא זוכרת עוד אז בכל זאת למי שקראה את זה מגיע
, ללא ספק!
תמונת השבוע:
נמנמ כה יצאתי קצת זוועות...טוב נו זה ביום ה4! הייתי מותשת!

למעלה