../images/Emo109.gif זה מחק לי את כל מה שכתבתי ../images/Emo46.gif
שיר השבוע של מקפליי: Ignorance No WOrries Easy Way Out Room On The 3rd Floor Broccoli Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי: Panic! At The Disco - this is halloween, lynig is the best...., it's time to dance. Sugababes - about you now, in the middle. Aly&AJ - potential breakup song, chemicals react. MCR - i'm nt ok, teenagers, famous last words.
להקת / אלבום השבוע: מספיק לי עם הרשימות להיום ><
קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים...
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הישרדות
, שנות ה70 - שמו עונה 4 בVOD!, לא מדהימה, האי [בסימן שאלה].
משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן: אני כותבת עכשיו את המקוויקנד מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אח שלי יצא לי ממנו! ועכשיו גם האח השני שלי מעצבן אותי בטירווווף! שימח: הטיול D=
ציטוט השבוע: אוקיי אז זה מה שלקח לי את כל ה'נפח' במקוויקנד..כי הרוב פה על הטיול שלי לנגב, 4 ימים
. ואני ממש סנילית אז אני בקושי זוכרת דברים >__< בקיצר נתחיל בכך שלאחר הטיול שמי שונה ל: רוני פוני-פוני תמים-פוני שפל-פוני ארור-שא תמים-שובברוני. כןכן זהו שמי. רוצים לדעת למה? תמשיכו לרצות ;P XD סתם אני לא אהיה רעה אליכם. בעיקרון כפי ששמתן לב, השם מורכב מ'פוני' בעיקר. למה אתן שואלות? אז תרשו לי לענות לכן ולהפסיק לחפור
תמיד באתי עם קוקו כזה לבצפר וחברה שלי פשוט התחילה לקרוא לי פוני בגלל זה D= כי זה נראה כזה כמו זנב של פוני או וואטאבר >< וזהו, משם הכל התפתח... וגם עוד כמה חברות שלי רוצות שאני יעשה פוני [צדדי] אז הן קוראות לי רוני פוווווווווני אז זה מתקשר לחברה השניה שלי, שהיא גם קשורה לפוני התמים והשפל והארור והשובב D: נהה נעבור למשו אחר >< כל פעם בטיול מישו אחר ניגש אליי (או שלרוב זאת הייתה אותה ילדה במיליון פעמים) ואמרו לי "יווו איזה חמודה את!! אפשר חיבוק??" וזה לא שאני באה בקטע של להשוויץ או משו, כי זה די עיצבן אותי חח כל פעם שעשיתי, אפילו את הפרצוף הכי רגיל בעולם, זה היה חמוד בשבילם
חח קצת מוזר אבל מחמיא אז בקטנה
היו לי כמה ציטוטים מסכנים... שבמסלול במדבר, בחול המעצבן הזה, פתאום יצאתי "ואני שואלת, איך בני ישראל עשו את זה במשך 40 שנה? כאילו פאק!" ואז חברה שלי עונה לי "כן זה לא הגיוני שהם הלכו פה במשך 40 שנה, אלוהים לא יודע לספור!" ואז צחקתי לי בכייפ ובלה בלה... טוב הנסיעה חזרה לחיפה באוטובוס הייתה אחת המצחיקות אבל כמו שהזכרתי, אני סנילית, לכן, אינני זוכרת רבות. מה שהנני זוכרת זה שילד מהכיתה שלי ישן שעון על החלון ואז ילד אחר מהכיתה הזיז את הראש שלו כזה ואז כל האוטובוס שמע 'בווווווום' כי הראש שלו נפל חזרה לחלון XDD והוא המשיך לישון!!!!!!!! ואז עשו לו את זה עוד 3 פעמים ככה, וצילמו וכל הבנות ריחמו עליו וזה XD וגם עשינו כל מיני תמונות מצחיקות.. הנה אחת מהן...שובי דובית! יצאתי קצת נורא אבל בקטנה
ועשינו גם כל מיניקרבות פרצופים ועיניים ;]] טוב נמנמ אנלא זוכרת עוד אז בכל זאת למי שקראה את זה מגיע
, ללא ספק!
תמונת השבוע: נמנמ כה יצאתי קצת זוועות...טוב נו זה ביום ה4! הייתי מותשת!