גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

יו45

New member
12 הפרש יספק אותי

פייזר יטחן את האין גבוהים שלהם חזק חזק, ניקולה יחלק מתנות, הלפרין יתפור שלשות, וכולנו נחגוג תואר ראשון ל‎-‏ ‏ 07‎/‎08

יו45

New member
היה ברור לכולם

פה מהמרים רק על מכבי! מי שמהמר נגד מכבי עף מהפורום!!! ...

R o n 2 5 6

New member
מכבי ב-6

בשתי הקבוצות יש שחקן של היריבה שהשתקע מצויין(ארנולד בירושלים ומוריס בת"א). למרות זאת,יהיה צמוד היום.

אתם מאוד אופטימיים

האמת שלא משנה לי בכמה, העיקר שמכבי תנצח. נצחון בנקודה גם יספק אותי.

Thierry Henry

New member
../images/Emo106.gif גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

ובזאת נפתח השרשור הרשמי למשחק הגמר ובו האופצייה הראשונה של מכבי לתואר השנה ולא סתם תואר, אלא גביע המדינה אותו מחזיקה הפועל י-ם. בלי יותר מידי מילים, תחזירו את הגביע הביתה!

modz0r

New member
ושוב - הנטראליות

"אין מה לעשות, מכבי פיבוריטית במשחק הזה" - אלי סהר. יאללה מכבי.

modz0r

New member
ואחד נוסף

~פייזר עומד לזרוק עונשין~ "הוא לא מפסיק לקלוע בזמן האחרון" - השדרן. ~פייזר קולע~ "אם היית אומר שהוא מחטיא אז אולי הוא היה מחטיא" - אלי סהר. "אל תדאג, זה עוד יקרה" - השדרן. שכחתי את השם של השדרן. נראה לי אני אאסוף את המשפטים האלו עד סוף המשחק.

modz0r

New member
ושוב

אחרי שריקה מוצדקת לטכנית, אלי סהר אמר על השופט: "אני לא מבין למה שיבצו אותו, הוא בא להרוס את המשחק." כמה כיף.

modz0r

New member
נחמד

כספי עם שלשה בזמן ששון נותן לו מכה (לא נשרק). בכיוון לצד השני שניהם רצים כתף לכתף, וששון מרים את המרפק ונותן לכספי מכה. השדרן: "כספי צריך להירגע"

modz0r

New member
ועכשיו השיא

ששון נותן לכספי מכה לפנים בזמן שכספי עולה לליאפ פשוט. טכנית נשרקה, כמובן. "אני לא מאמין, לא היה כלום!", השדרן אמר. אחרי ההילוך החוזר, שרואים בבירור את העברה שמצדיקה טכנית, אלי סהר התלונן על שיפוט לא הוגן לטובת מכבי. אני באמת מתחרפן פה מהשידור. נו טוב, לפחות מזיינים ת'אדומים.

למעלה