גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

נמשל

New member
צביקה אחראי להפסד, נקודה

עוד בחצי הראשון אני פשוט לא מבין מה בדיוק הוא עושה. מה אתה מכניס לי עכשיו את אליהו, למה גרסיה לא על המגרש? למה קאמינגס, שסוף סוף שיחק נהדר, יורד החוצה וחוזר רק בחצי השני? איפה נעלם פייזר? מה זו הרכבת חילופים? זו לא מכבי של אירופה, למה לבצע ניסויים דווקא עכשיו?? גם כשהיה 18 הפרש, נדמה ששכחו שם במכבי שאיבדנו הפרש כזה באחד המשחקים האחרונים מול ירושלים, שחזרה וכמעט גנבה נצחון, והפעם זה קרה לקח לו 3 איבודים יותר מידי שהוא צריך 3 מובילי כדור שיחק יותר מידי זמן עם 4 שחקנים עם 4 עבירות, והם יצאו אחד אחרי השני (מוריס, כספי ויותם) פשוט זלזול אלם דום לא הבנתי גם למה ירדו לחדר הלבשה בטקס הענקת הגביע כבדו את המנצחת הם ניצחו בצדק יריבה ראויה שלא יכלנו לה אז למה לבייש את הספורטיביות?

modz0r

New member
בזיון

ועכשיו לכו תדעו מה יקרה בגמר האליפות (פשוט מדהים שיש מושג כזה). הקבוצה הפחות טובה ניצחה בגביע, מי יודע איך זה יהיה באליפות.

מיטלוש8

New member
הקבוצה שרצתה יותר היא זו שניצחה

וזה בסדר, משחק זה לא רק טובים או לא טובים, זה גם עניין פסיכולוגי של רצון..

modz0r

New member
הקבוצה שהליגה דוחפת ניצחה

הקבוצה שמפסידה באירופה ב-50 הפרש. הקבוצה שלא מצליחה לנצח משחקים בארץ. הקבוצה שבשבילה שינו את שיטת האליפות בארץ. הקבוצה שבשבילה החליטו שמכבי והפועל לא יכולים להיפגש בחצי גמר.

נמשל

New member
לא קרה כלום

עצוב, מעצבן, במיוחד כשזה ירושלים (שהרי בינינו, אם גליל או עפולה הייתה לוקחת את הגביע, זה היה פחות כואב) אבל לא סוף העולם צריך לקום, להתעורר, לחזור לקרקע ולנצח בפיראוס.

MIIKLE

New member
אבל למה נראה לך שננצח בפיראוס?

אם הפועל ירושלים ככה עשתה למכבי אולימפיאקוס יקרעו להם את הצורה.

הפסד ראשון של צביקה,מה את בוכים מה?

אתם יודעים מה? כוס אמק הצביקה הזה! ואני רוצה להגיד כמה דברים. יקח לי זמן להירגע ממה שקרה פה היום. בחיים לא בכיתי מהפסד! בחיים! אבל זה הפסד שמוציא אותך מהבית ערום עם בעיטה לקינוח. מכבי הפסידה משחקים, אבל נראה שזה ההפסד הגדול ביותר של השנים האחרונות! כאילו דא? זה גמר גביע!!?!! זה פשוט כשרון להפסיד משחק כזה! כ ש ר ו ן! צביקה עם הפסד ראשון. בדיחה!! אני שם את הראש על גיליוטינה אם לפיני זה היה קורה! ואל תבלבלו לי את הראש! כי יש דברים שלא אמורים לקרוא NEVERRRR!!!!‎ יש דרך אחת אולי לנסות לכפר על מה ההפסד הזה, וזה גביע אירופה. לא פחות!! ולא מעניין אותי שנוריד את צסק``א בדרך! רק גביע! אבל נו באמת, בואו נהיה ריאלים. הרי זה לא יקרה.. אז שרף צריך להמשיך עד סוף העונה. הוא מאמן טוב, אבל לא גדול. ואלו הדברים שהופכים מאמן מרגיל לענק. פיני צריך להיות פה בעל הבית על כל חסרונותיו! זה הפסד של מאמן נטו! וחבל שבלותנטאל קלע את השלשה ההיא כי זה היה החייאה למישהו שאמור למות תכף, ולי זה עשה יותר סבל בתוצאה. אני כבר צריך פסיכולוג, עזבו אותי.

למעלה