גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

שידור פשוט ביזיוני ומכעיס

אלי סהר פשוט מדבר שטויות ברצף. חתיכת חוצפן, הוא אשכרה מפקפק בשיבוץ של השופט, לאל מה, כשעבירה לטובת מכבי. לאפס לא היה מה להגיד אחרי שהוא ראה הילוך חוזר ועבירה ברורה של חג'ג' , הוא רק אמר אם כבר שרקת לעבירה למה טכנית?\ למה? ששחקן ישלוט על הפה שלו הוא לא יקבל טכנית. חתיכת אפס מאופס, וגם האידיוט שיושב לידו.. בסוף במקום להתעסק עם העבירה שקיבל שארפ, מרוח הקודש,הם התעסקו בכיבול בעיטה של באטיסטה,. שידור כזה חד צצדי פשוט נמאס כבר. להקיא.

אידי32

New member
מכבי כבר כמה דקות משחקת רע...

לא צריך לחשוב שהמשחק נגמר. זה רק 15

אידי32

New member
אני לא מאמין...

מצטער אני ממש לא מצליח להבין את זה אין אפשר להפסיד כזה משחק. זה בלתי מתקבל על הדעת...

השופטים הרגו אותנו ברבע האחרון

כל כניסה של אדום לרחבה שלנו , עבירה. כל כניסה של מכבי לרחבה , כלום. פשוט חבורה של אפסים. 37 עבירות שנראה לי ש90 אחוז מהם נשרקו ברבע האחרון.

TheRasmus

New member
השופטים זה לא תירוץ מספיק טוב

איך תסביר את כל איבודי הכדור השלומיאליים בהכנסות כדור? זה טעויות שלא עושים אפילו בליגת התיכונים.

השופטים היוו את הפקטור העיקרי לחזרה של י-ם

למשחק ואף עזרו להם עם כל מיני שריקות מוזרות בדקה וחצי האחרונה. כניסה של י-ם לסל, עבירה. בכלל זה לא הספיק אז הרבה שריקות הזויות לוו בסל|+עבירה. לעומת זאת בצד השני- כלום. אי אפשר לשחק ככה.

modz0r

New member
עם כל הכבוד לצביקה

ויש כבוד עצום אליו, הוא הפסיד את המשחק. אתה מוביל 20 הפרש בגמר ומוריד את השחקנים הכי טובים שלך לספסל? ורק ב-5 הפרש מחזיר אותם? מה לעזאזל.. אני פשוט לא מבין איך זה קרה.

TheRasmus

New member
כפי שאמרו - "חילופים חברתיים"

כדי שמחר לא יהיו כותרות בעיתון של "למרות ההפסד, אליהו המסופסל מבקש לעזוב". ותסבירו לי איך דרור חג'ג' עם 4 עבירות ברבע הראשון הצליח לשרוד עד סוף המשחק ועוד להוציא את הלפרין מלפניו? ולמה גארסיה כמעט ולא שיחק? רק צביקה יודע..

תפסיקו ליפול על צביקה

בפתיחת הרבע האחרון השחקנים לא שיחקו ולכן הפסדנו

modz0r

New member
אאל"ט, התפקיד של המאמן זה לגרום להם לשחק

הקבוצה כולה הפסיקה לתפקד ברבע האחרון - בראשה המאמן. שוב, אני תמיד אמרתי שהוא אחד המאמנים הכי טובים בהסטוריה של הכדורסל הישראלי, אבל במשחק הזה הוא עשה טעויות של טירון.

trigotrigo

New member
המאמן יכול לעשות בפסק זמן קצת נבוט בראש,

אבל כשכל הקבוצה לא מתפקדת על הפרקט, אין לו יותר מדי אופציות חוץ מלמצוא את השילוב הטוב ביותר להמשיך, גם אם זה אומר שמפסידים במשחק.

modz0r

New member
נכון

אבל אתה צריך להתחיל לחפש את השילוב הטוב ביותר כשאתה יורד ל-16 מ-22, ולא ל-5 כשזה מאוחר מידי.

למעלה