גמר גביע המדינה : מכבי VS הפועל י-ם.

trigotrigo

New member
הלו ../images/Emo13.gif

ירושלים רק עם גביע רביעי. זה פי תשעה פחות ממכבי. אז הפסדנו. לא נורא. אז ירושלים חזרו מפיגור של 22 נקודות. לא נורא. אז הכל היה ביזיון. לא נורא. האם לפיני זה לא היה קורה? אתה לא יכול לדעת. עם איך שהלך לו העונה, באמת שאתה לא יכול להגיד כזה דבר.

מצטער עם הצבע של הניק שלך אני לא

מסוגל להגיב אפילו. בעעעעעע! ואני גם מאודם בפורום אחר, ואני לא נכנס אליו עכשיו בגלל הצבע המסריח הזה!

עצוב

וטאני מפרגן לירושלים כל הכבוד תאמת הגיע לה במשך כל המשחק ותראו יש להם רצף של שנה שנייה אל תדאגו שנה הבאה לא יקרה הבעיה של הקבצה זה ברבע ה4 בכל משחק

Carmelo Anthony

New member
מה הצביעות הזאת לעזאזל?!?

פתאום שרף לא אלוהים כמו שהיה לפני שעתיים. ותסתכל מה כתבתי בשירשור חדש.

אז תופתע לשמוע

שלא אהבתי את המינוי של שרף כמנכ``ל. יש לו כדורסל מיושן! ואני לא מת עליו. לנבחרת? מצויין! מכבי לא . נקודה. זה היה מתבקש שהוא יחליף את קטש, לא אכחיש. וכמו שאמרתי הוא צריך להמשיך עד סוף העונה. אבל מצטער להגיד לך, אני מאלו שחיכו לו בפינה! יש לי ככה עליו! אבל כל עוד הוא ניצח שתקתי. ``קרע לאריס ת`צורה`` למה מי זאת אריס? אה? למה אתה מעצבן? יש משחקים שאין מצב שאתה מפסיד גם אם ניצחת את פיניקס!!! זה מעניין לי ת`תחת הניצחונות האלה אם בשעת מבחן אתה משאיר את ניקולה בחוץ!! אתה לא קולט?? מה נראה לך? סתם ניקו לא משחק? הוא פשוט לא יכול להשתמש בו בצורת המשחק שלו! הוא שבלוני!! אוף! עזוב, אין לי כוחות לכתוב בכלל. לפיני ובלאט זה לא קרה. נקודה. ועובדה שלשרף בגיל כזה אין הרבה ברזומה. אה גביע ספורטה. בדיחה.

Carmelo Anthony

New member
אתה לא יכול לסקול מאמן על זה

הוא לא הפסיד לך אליפות, הוא הפסיד לך גביע, כהוא בשיא עכשיו, הוא הוביל את מכבי לתקופה מטורפת עכשיו ונפל במפעל זניח, אפשר להירגע.

צהוב 1

New member
``מפעל זניח``???

הקבוצה של המדינה ובלי גביע??? אצלי זה חור בלב! ואין לי מקום לעוד אחד! עם אליפות והתייצבות בפיינל פור צביקה יכול לכפר על זה! ועוד משהו כשצביקה רוצה הוא יודע להכניס מוטיביציה ולחימה בשחקנים,הוא פשוט לא העריך את הפועל...ואת הגביע.

Carmelo Anthony

New member
הוא טעה, נכון.

גם אני בדיכי עד עכשיו, אבל לא צריך להרוג את צביקה על זה.

Carmelo Anthony

New member
אתה אולי לא

ולכן אין לי טענות אליך, פשוט עיצבנו אנשים כמו "לב צהוב הכי טוב", שהרג את צביקה.

Carmelo Anthony

New member
עם כל הכבוד לגביע

האליפות זה הדבר האמיתי, ולא צריך לעשות עליהום על שרף כי הוא הפסיד את הגביע, זה בא אחרי תקופת שיא, אם זה היה בא אחרי שרשרת הפסדים הייתי מתעצבן, אבל לא, הוא טעה במשחק אחד, לא יותר.

אידי32

New member
הוא התכוון לזה..

שאיבקוביץ` בצסק``א ניצח את כל המשחקים בעונה הסדירה ביורוליג. אבל בחצי גמר הפינל פור הוא הפסיד. כך שצריך לדעת מתי מותר להפסיד ומתי אסור. אבל אני חושב שהדוגמא של איבקוביץ` היא לא כל כך נכונה. כי בפעם הראשונה (2004) הוא הפסיד למכבי כך שזה לא הפתעה. בפעם השניה (2005) הוא הפסיד אמנם לטאו אבל בכל מקרה הוא היה מפסיד בגמר נגד מכבי.

modz0r

New member
נעזוב את זה שזה לא מפעל זניח

אבל גם אם כן, אנחנו מכבי. אנחנו רוצים לנצח כל משחק. בין אם זה משחק נגד אלופת ה-NBA, אימון נגד קבוצה מליגה שניה כשאתה משחק עם 3 שחקנים על המגרש, ובמיוחד אם זה גמר גביע המדינה. אנחנו מכבי, ואנחנו רוצים לנצח. כל דבר.

Carmelo Anthony

New member
נכון, גם אני מבואס טילים.

אבל מה כולם עולים על צביקה? מילא זה היה חלק מרצף הפסדים, אבל זה הפסד ראשון.

modz0r

New member
פעם ראשונה שהוא עושה שטויות

וזה עלה לנו בהפסד של גביע המדינה. אני לא אומר שצריך להחליף אותו, ממש ממש לא, אבל כן צריך להגיד שהוא עשה שטויות במשחק הזה וזה עלה לנו בגביע.

מיטלוש8

New member
זה בהחלט כישרון להפסיד משחק כזה...

אבל מסתבר שלמכבי יש כישרונות רבים...

למעלה