רשימה אחת רשימה ממש מעולה אף על פי, שחבל לי על ג'טרו טאל, סיד וולווט אנדרגרואנד ש..
E Elinor BC New member 8/5/05 #21 רשימה אחת../images/Emo13.gif רשימה ממש מעולה אף על פי, שחבל לי על ג'טרו טאל, סיד וולווט אנדרגרואנד ש..
רשימה אחת../images/Emo13.gif רשימה ממש מעולה אף על פי, שחבל לי על ג'טרו טאל, סיד וולווט אנדרגרואנד ש..
B black eyed angel New member 8/5/05 #24 מי בוחר את הרשימות האלה לעזאזל? אני חושב שאני אלך לשחק רולטה רוסית עם אבא ואמא במקום... בלית ברירה - תביאו את רשימה אחת. ולו מפני שקרימזון, פורקיופיין אופת' ואפילו רד הוט ב- repeat יסננו את dream theatre
מי בוחר את הרשימות האלה לעזאזל? אני חושב שאני אלך לשחק רולטה רוסית עם אבא ואמא במקום... בלית ברירה - תביאו את רשימה אחת. ולו מפני שקרימזון, פורקיופיין אופת' ואפילו רד הוט ב- repeat יסננו את dream theatre
מ מורנא007 New member 8/5/05 #28 רשימה מס' 1 כי לא מוצא חן בעייני העליהום שכמה חברים מכובדים עושים על הפרוג-מטאל. בימים רגילים הייתי בוחר ב- רשימה מס' 2
רשימה מס' 1 כי לא מוצא חן בעייני העליהום שכמה חברים מכובדים עושים על הפרוג-מטאל. בימים רגילים הייתי בוחר ב- רשימה מס' 2
M Mustapha Abrahim New member 9/5/05 #78 רשימה 2. רשימה 1 פשוט גרועה, אז ככה שלא ממש הייתי צריך לבחון את הרשימה השנייה. חוץ מזה שאני אוהב את מור. בעיות??? אני! אני! אני!
רשימה 2. רשימה 1 פשוט גרועה, אז ככה שלא ממש הייתי צריך לבחון את הרשימה השנייה. חוץ מזה שאני אוהב את מור. בעיות??? אני! אני! אני!