פרק סיום העונה- No Reason

אני לא מבינה

איך הגעת למסקנה שמלני מדה אל וורד היא בסוף אשתו המנוחה של ג'ק? אני חשבתי שסתם האוס המציא אותה או משהו כזה. וחוץ מזה, בסופו של דבר לא באמת יודעים למה ג'ק ירה בהאוס.. כי הסיבה שהוא נתן לו הייתה בהזיה. אי אפשר לדעת אם מה שהוא אמר בהזיה שקרה לאשתו, באמת קרה.

נכווווווווווווווווווווווווווווווןןן

ואני כל הזמן מהנסה להבין מאיפה לעזאזל אני מכירה אותה... חח.. היא יפה פתאום מה נסגר איתה?

זה השיער

רק השיער עושה את כל ההבדל! בנות תלמדו, לא יפה לכן שיער קצר!!!!! לאף אחת!

ToryMaster

New member
כל כךךךךךךךךךך לא נכון

רנה אוקונור בזינה היא הזוגמה המושלמת.

כשהיה לה שיער ארוך

היא הייתה פי מליון יותר יפה מעם שיער קצר. אין, בחורות עם שיער קצר לא יפות לדעתי. אף פעם. אנג'לינה ג'ולי עם שיער קצר לא תהיה יפה לדעתי. זה פשוט לא יפה! ועובדה הנה עם מלני.. שהיא נראתה זוועה בהכי גאים שיש ופתאום בהאוס היא כוסית...

לדעתי לאו דווקא

יש הרבה בנות שיפה להם שיער קצר, ואולי גם למלאני הזאת היה יכול להיות יפה, פשוט התסרוקת הייתה מכוערת כמו של בן, יכלו לעשות לה שיער קצר יותר יפה

סלוניק

New member
...

בגלל שבסיום הפרק רואים את האוס יושב לצד אשתו של וינס (החולה) במכונית, כרמיזה לכך שזו בעצם אשתו של ג'ק שהתאבדה בשאיפת גז במכוניתה (ולכן גם עיניה נעצמות וגופה הופך רפוי). נכון, אי אפשר לדעת מדוע הוא ירה בהאוס, ולכן הכל עומד במובן המטאפורי של הדברים.

נו?

זאת הסצינה שהוא מבקש סליחה אבל הוא דיבר על סצינה שהוא באוטו עם האישה המנוחה. האמתי שעכשיו אני מתחילה להיזכר במשהו. כנראה שאני צריכה לראות את הפרק שוב.

Benjamin Turner

New member
נכון. הוא מבקש סליחה שניה אחרי

שהוא יוצא בהזיה שלו מהאוטו של אשתו של מוריארטי/הלשון.

Benjamin Turner

New member
זה לא פרק האוסי גאוני ושנון כמו

שצריך, זה הפרק ההאוסי הכי גאוני ומבריק שאי פעם היה! (טוב, חוץ מthree stories) אני מקווה שכולם התרשמו כדבעי, והקליטו

Benjamin Turner

New member
מה בדיוק לא הבנת?

מוריארטי ירה בהאוס, והאוס נכנס להזיה. כל הפרק מרגע היריה עד לסצינת הסיום על אלונקה היה הזיה. מה משמעות ההזיה? נו, לכן המלצתי להקליט. המון המון מורכבויות ודו ותלת משמעויות לכל מילה, תנועה ודמעה. אחחח, הפרק הזה כל כך אבל כל כך כל כך מבריק...

Benjamin Turner

New member
מה זאת אומרת? את חושבת שבין היריה

בהאוס לבין ההכנסה שלו על אלונקה לחדר המיון האוס הספיק להחלים, לטפל בחולה, לדסקס את העניינים עם מוריארטי...?

Moreiro

New member
לאו דווקא

אני בהתחלה חשבתי שזה פשוט פלאשבק למה שקרה

למעלה