אוקיי, מה?!
אני יושבת פה כבר כמה דקות ומנסה להבין מה לעזאזל הלך כאן כרגע. המחשבה הראשונית שלי, לא ברור למה, היתה שהוא באמת הרג את הבחור המסכן עם הלשון, והסצינה האחרונה היתה פשוט פלאשבק שמראה לנו שהוא, איכשהו, פשוט ביקש את הטיפול לפני שהכל התחיל. בערך חצי דקה אחרי זה קלטתי את האופציה שהכל בעצם היה בתוך האשליה, והוא.. ראה[?] מה הולך לקרות ולכן ביקש את הטיפול. אבל!! אם ככה, אז זה פשוט לא מסתדר לי עכשיו. זה יותר מדי.. מטריד, לחשוב על כל מה שזה אומר ואיך בדיוק ולמה וכמה ואלוהים יש לי כל כך הרבה שאלות בתוך הראש שהופכות את כל העסק לכל כך לא הגיוני ולא ברור ואני לא מצליחה להעלות אף אחת מהן על הכתב. אז נעבור נושא. אוקיי היה פרק מגעיל
בדר"כ אין לי בעיה עם מה שמראים בסדרה, אפילו שלפעמים מראים מה קורה בתוך הגוף עצמו
אבל היום... אין, זה היה באמת מוגזם. הכל. הלשון כל פעם שהוא נחנק, העין, האשך, איך שהוא נחתך בסוף... ג'יזס. אם לא היה מתברר שזו היתה הזיה בסוף, אני לא מאמינה שהם היו מרחיקים לכת עד כדי כך. הפרק, כרגיל, שנון ומבריק. מדי פעם היה לי כבר קצת קשה לעקוב לאן הוא מנסה להגיע עם כל העסק של הנחות היסוד השגויות וכל העסק הנלווה. הקטע שהוא ישב עם ג'ק על הגג[?] היה לי נורא לא אמין. מצד אחד חשבתי שלמרות שהוא [למה כבר 3 פסקאות אני קוראת לו "הוא"? האוס.] לוקח כ"כ כמובן מאליו את זה שזו הזיה, זה דווקא אמיתי. אבל מצד שני - כ"כ לא היה מתאים שהוא יתחיל לנהל איתו שיחות נפש על התיות והפחדים שלו. וגם, הבנאדם הרגע ירה במישהו, לא נראה לי שיתנו לו להסתובב חופשי איפה שבא לו
הקטעים שהוא [האוס! האוס!] קלט פתאום שזו הזיה היו ממש מגניבים, כמו למשל כשהוא שאל את קדי למה היא קמה
אבל נו, ברור שהיה פרק גאוני. מצד שני, הם כולם כאלה. אבל זה היה אחד שגורם לך לפחות שלוש פעמים באמצע הפרק לעצור ולהגיד "והוהווווהו חכו רגע. מה??". זה כיף
והיי, אני היחידה שממש מעניין אותה לדעת מה קרה בסוף עם הבחור עם הלשון, שהרי הוא כן היה אמיתי, עוד לפני היריות?