11 דברים שלא ידעתן עליי

../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif 11 דברים שלא ידעתן עליי ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

קפץ לי פתאום הרעיון וממש ממש רציתי לנסות אותו איתכן, 1. כי זה יכול לקרב אותנו אחת לשניה. 2. כי זה יכול להיות נורא משחרר. ולמה 11? כי זה מספר לא קשור, זה למה!
אז ככה, הנה 11 דברים שלא ידעתן עליי:
אני בוכה מהכל, סרטים עצובים, סרטים שמחים, שירים, תוכניות, בכי יש לי תמיד בשפע.
כשאפחד לא בבית, אני אוהבת להשתין כשהדלת פתוחה.
אני ושני ידידים שלי נותנים שמות לפלוצים שמות. [דוגמית: יוגב (פוק קטן וקצרצר), אברום (נוד מידיום-רייר), טרומפלדור (פלוץ אחושילינג)].
התאהבתי פעם, ונשבר לי הלב.
מעולם לא יצאתי מהארץ, ומעולם לא הייתי באילת.
אני סהרורית עם תעודות. הולכת, מדברת, אוכלת וחיה מתוך שינה.
מעולם לא שברתי, סובבתי, נקעתי, בקעתי או פתחתי איבר כלשהו בגוף. |דג |אני בלריסטית. בלרינה-בסיסטית.
אני מכורה לנסטי, בשלושה חודשים האחרונים אני שותה בבמוצע בקבוק- בקבוק וחצי גדולים של נסטי אפרסק או לחילופין נסטי לימון - פר יום.
הייתי צמחונית שנתיים, וטבעונית חצי שנה. היום אני זונת-מקדונלדס.
כשאני ואמא שלי רוצות לדבר בבית, אבל מחדרים שונים, כל אחת מרימה את השפורפרת שאצלה בחדר, ואנחנו מדברות יחד עם הצליל של החיוג. וזה עוד הגיע אחרי מהפכת האסאמאסים מהאי סי קיו, והמסנג'ר של סבתא שלי.
פרו ורבו. 3>

m i c k e y 15

New member
לפני שאני עפה למיטה..מחר יום חשוב^^

1.כמו שאור כתבה..יש לי נטייה לבכות..הרבה..עם זה בסרטים שממש עצובים או בסדרות[ ראו "אקסטרים מייקאובר
] ואפילו משירים שפשוט גורמים לי לחשוב על החיים ובד"כ זה מוביל אותי לבכי..[ראו^^Not Alone..שגרם לי לכך פעמים רבות חח]
2. פתחתי את המצח..מאפצ'י! כן מאפצ'י מסכן..שעשיתי בטעות על משענת הכיסא חחח 3. אני לא אוכלת הרבה..אני מאוד בעייתית..לא חומוס,לא גבינות,לא סלטים וכאלה..ירקות גם לא..קיצר הרבה 4.אפעם לא עשיתי גבות..בחיים שלי..חח 5.למי שלא יודעת..יש לי עגיל באף..ועשיתי אותו בניגוד לרצון הוריי..כלומר..בלי הרשות שלהם. 6.אפעם לא הייתי מאוהבת..כאילו אבל ממש..היו בנים וזה אבל לא קרה שממש הייתי מאוהבת. 7.אני שותה רק מים..ואם לא מים אז מיץ ענבים [כמו דני
] אבל זהו חח רק 2 אלה.
8.אני מאוד ביישנית..ודי חסרת ביטחון כשזה מגיע לבנים..מקוה שזה ישתנה 9.אממ יש לי סבתא רבא שהיא בגיל של סבתא שלי
[כבר אין לי מה לכתוב..חח]
10.כשאין לי מישו בבית אני אוהבת לסגור את כל החלונות ולפתוח את המערכת ושלמוע מוזיקה חזק..ולהתרוצץ בכל הבית ולרקוד ולשירר חח 11. 11 סתם כי זה מתאים למספר..עשו לי 11 עקירות..חח אמיתי אמיתי..אה והיה לי גשר חח במשך שנה אחת בלבד
אה ואני גם שרה במקלחת חח.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחח גםאני כמוך ב10 ^^

זה הכי כיף בעולם

11??../images/Emo6.gif

חחח מה אני יודעת על עצמי
מכורה לטלויזיה,המון המון
לא בכושר בכלל,שמנה
מוזרה
יש לי טונות של סרטי דיוידים בבית,כל הרוצה מוזמן
אני אוהבת להקות מוזרות שאני יודעת שבחינים לא יאהבו אותם אבל זה מעניין לי את ה-
מתה על בע"ח
יש לי פיצול אישיות
סתם סתם אבל יש ימים שאני לא דומה לימים קודמים,זה נורא מצחיק
אני נמשכת לנשים,אבל אני לא לסבית
אני אוהבת מד"ב וסדרות בלשיות בעיקר
אני מתה על תכניות מצוירות
אני מכורה ל"רינת בארץ האנגלית"

The Psycho Girl

New member
הי נשים זה דבר מאוד יפה

זה הדבר הכי יפה שיש גם אני נמשכת לנשים ברמה מסוימת אבל אני גם לא לסבית דפנטלי לא לסבית

אז אתן כנראה בי..

אני אוהבת בנים בנים בנים אבל לא הייתי מתנגדת לנענע איזו נקבה, לראות איך זה XD

גמני אוהבת מד"ב... ^^

וגם פנטסיה. ^^ [לא מזמן קראתי את הספר הזה, "חוק הקוסמים הראשון". 750 עמודים בערך, והוא היה העתק מושלם של שר הטבעות, מחזור כישור הזמן, ורשומות/אגדות רומח הדרקון. בע. אבל זה היה ספר טוב.
]

McFly rullz

New member
היי!|שמאלה|רינת בארץ האנגליתתת"../images/Emo6.gif

חחחחח אתמולל שהיית אצל חברה אחרי ה''ווישליסט'' ראינו בויאודי רינת בארץ האנגליתתת חחחח זה קורעעע צחקנו עליה ועל יויו המוןןXDD

DoLi it is Me

New member
קוקיקס קוקיקס עוגיות

עד שאני וחברה שלי הבנו שזסה עוגיותXDDD היא סתומהה וארר אני שוענאת את הפיליפינית הזאת בשם דורהההההההההההה כולם קוראים לי ככה אררררררררררררררר ועוד חברה שלי צועקת לי בים "דורה דורה בואי"
אני רוצה שהיא תיתפטר היא פשוט הורסת לנו את העולם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifרינת בארץ האנגלית XDD

אני רואה הופ לפעמים OO" נו מה, יש דורה

Lex 1

New member
אני לא מצליחה להרדם וצריך מחר לקום מוקדם..../images/Emo3.gif

אמממ אני לא מכירה את עצמי... ננסה לענות.. 11 דברים שלא ידעתם עליי:
יש לי אובססיה לכוכבים - יש לי בגדים, צמידים ונעליים עם כוכבים. החזון שלי זה קעקוע עם מלא כוכבים בכתף.
יש לי זכרון ממש גרוע. אני לא זוכרת מה עשיתי לפני 5 דק'. אמת.
אני אוהבת להיות לבד בבית ולפעמים לשמוע מוזיקה, להיכנס לדכאון ולבכות.
מוזיקה היא חלק נכבד מאוד מהחיים שלי. אני חיה בשבילה. וזה לא שאני לא חברותית אני פשוט מעדיפה להקשיב לה.
אני תת משקל וזה כייף.
יש לי משקפיים כבר 7 שנים אני חושבת עם מס' די גדולים.. [5.75 ו-5 וחצי נדמה לי >< למעוניינים לדעת]. אבל תודה לאיש שהמציא את העדשות!
אני חולת סדר, נקיון קצת פחות.. העצלות משתלטת עליי לפעמים ואני מנסה להתנגד לה.
אני מאמינה ששלום זאת הדרך היחידה לחיות.
אני חושבת יותר מדי ומנתחת דברים יותר ממה שאני צריכה.
אני אוהבת תמונות ואם הייתי יכולה הייתי ממלאה את הקירות והתקרה בחדר שלי בתמונות ופוסטרים.
אני מכורה לפופקורן וחמאה. יש בזה הגיון כי אם אני לא אוכלת את החמאה עם כפית אני יכולה להמיס אותה ולשים אותה עם הפופקורן
יש עוד דברים שהייתי יכולה אבל צריך 11 וגם.. דיי שכחתי [ע"ע סעיף 2] >< לילה טוב!

m i c k e y 15

New member
חח אני כמוך..ואם את חושבת שהמס' של גדול

יש לך הפתעה..לחברה שלי יש 7 וחצי חחחח היא עיוורת בלי משקפיים או עדשות חח ומה שגם אני הוא שיש לי זיכרון ממש ממש גרוע חחחחח אני לא זוכרת כלוםם וגם הסעיף הרביעי שלך זה לגמרי אני

Lex 1

New member
אווו אני שונאת את זה! אני תמיד צועקת על

העיניים שלי! חחח כאילו למה הם היו חייבות לצאת ככה!? זה הדבר שאני הכי שונאת בי. גם לבת דודה שלי יש 7 ומשהו... אמרתי שהמס' שלי דיי גדולים, אני מודעת לזה שיש אנשים עיוורים יותר ממני חחח אבל לצערי יש סיכוי גדול שגמני יגיע למס' הזה אם העיניים שלי לא יפסיקו להיות ביצ'יות ולהגדיל לי את המס'... ><

מה את מקשקשת?

אפרת [אחותי הקטנה] אמרה לי בשבת האחרונה שיש לי עיניים קטנות. בשניה שהסרתי את המשקפיים היא כזה: "וואו! העיניים שלך גדולות!" וזה כבר מרמז לך על מהסר שיש לי. [לפרטים נוספים, ר' הודעה שלי, של 11 דברים שלא ידעתם עליי.
]

Lex 1

New member
אוו עכשיו גם יש לך מסר? ../images/Emo123.gif חחחח לא.

המשקפיים המעאפנות כ"כ מקטינות אותם אני יודעת.. אבל אני חושבת שיש לי עיניים קטנות בטבעי בניגוד לעברי הרחוק שהם היו פשוט ענקיות! **עכשיוהולכתלקרואאתהודעתךכדי ללמודאודותייךפרטיםנוספים
**

למעלה