11 דברים שלא ידעתן עליי

butbut

New member
חחחחח גם אני מחמיאה לעצמי כדי להרגע=]

במיוחד כשאני לפני יציאות ממש גדולות=] זה מצחיק..זה מוזר חחח=]

Lex 1

New member
חחחח זה בריא >< ומרוב שאני עושה את זה אני

לפעמים מפחדת שייצא לי פעם לעשות את זה בציבור מבלי שאני ישים לב.. על חצ'קונים אני כבר צועקת ולא מדברת.. המערכת יחסים ביננו ממש הדרדרה בשנים האחרונות פעם הייתי קוראת להם חברים והם היו צצים מדי פעם, עכשיו הם סתם מטרד גלובלי והם עושים לי דווקא ותוקפים בחבורות >< בקיצור יש לי אשיוז מטורפים עם עצמי

גמאני

אבל זה לא ממש כיף.. זה יותר בלתי נמנע ><" קראתי הארי פוטר והגעתי לאיזה פרק שלא הבנתי בו משהו וחברה שלי אומרת לי: "זה לא חשוב לעלילה" [או משהו כזה] ואז התחלתי לבכות XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהלוואי עליי להיות חולת סדר

אני הבןאדם הכי מבולגן שתמצאו XD

Lex 1

New member
חחחחח יש לי תקופות, בעיקר בגלל העצלנות שלי

אבל בעיקרון אני וודאי מעדיפה סדר על באלגן, פעם חברה שלי הייתה ממש מקנאה בי על זה! אז ניסיתי להיות יותר מבולגנת ככה להיות יותר משוחררת ופחות לחוצה ממה שאני אבל זה פשוט לא הסתדר לי! חח השתגעתי אחרי יום אחד בבלאגן של עצמי.

lilosh1212

New member
11? טוב...

אף פעם לא הייתי מאובהת
היה לי רק חבר 1 !!! אני מאד ביישנית ומסוגלת לדבר רק אם מי שאני מכירה
יש לי עגיל בפופיק וכן אמא שלי יודעת (בחיים לא הייתי עושה משהו שאמא שלי לא מסכימה לי אני מדברת על הכל עם אמא שלי)
במשך 4 שנים מהחיים שלי לבשתי איתי מכשיר ליישור גב (שזה פשוט פלסטיק שאני הולכת איתו עליי כמו בגד ומורידה רק בשביל להתקלח וכן גם ישנתי איתו)
מגיל לא אכלתי שום סוג של גבינה חוץ מצהובה וזאת שעל הפיצה
יש לי מבנה גוף כזה שאני אוכלת ואוכלת ואוכלת כל היום ונשארת רזה- זה די כיף
אם כבר מדברים אז כשהייתי תינוקת היה לי משקל נמוך מידי ואמא שלי הייתה צריכה ללכת לבדיקות כל שבוע
אני מנגנת על גיטרה- שנה הבאה אני הולכת ללמוד על חשמלית
ב-5 שנים האחרונות לא שתיתי מים בכלל כי זה מגעיל אותי- אני גם לא כלכך מתה על קולה אז יצא שאני חיה על ענבים תפוזים ומגו
כבר אין לי מה לרשום אז נכתוב שיש לי 5 עגילים באוזניים 3 בצד 1 ו-2 בצד השני
אני שונאת להתאפר כשהייתי בת 5 התחפשתי לכיפה אדומה ואמא שלי רדפה אחרי בבית עם אודם כדי שאני ישים לפחות לתמונה... טוב חפרתי....וגם ככה לא נראה לי שמישהו יקרא.... וכן...חיי מוזרים

T h a t G i r l

New member
תגידי..

המכשיר ליישור גב...הוא עזר לך??
כי גמני צריכה אחד כזה ודחוף..כולם אומרים לי להתיישר חחח
חחחח וגם אני לא אוכלת גבינות..לא אוהבת..רק לפעמים גבינה לבנה שאין מה לאכול אבל חחח

lilosh1212

New member
מממ....

הוא פשוט עצר לי את זה כי זה מה שהוא אמור לעשות.... הוא לא יכול ממש לישר את הגב... וכן גבינות זה דיי מגעיל חחח

m i c k e y 15

New member
מים מגעיל?../images/Emo2.gif חח וואו אפעם לא שמעתי על זה

חח כאילו זה מים..חח אבל גם ענבים זה טוב
וגמלי היה רק חבר אחד....זה עצוב חח..בשבילי חח

butbut

New member
גבינה צהובה,והגבינה של הפיצה זה אותה הגבינה

XDD שתיהן נראות כאילו שלעסו והקיאו אותן..

למה מים מגעילים אותך?../images/Emo2.gif

אני שותה רק מים,כל שאר מגעיל אותי
פעם היתי שותה הכל,אבל היום אני קוראת מרכיבים מאחורה חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואו אני מקנאה בך

לאכול המון ולהישאר רזה? כיףלך :(

m o r 1 0 2

New member
איך אפש בלי מים../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

מוזר...אני כל כך אוהבת מים
הללואי עליי לאכול הרבה ולהישא רזה
... כיף לך

T h a t G i r l

New member
חחח אני!

. אני נורא אוהבת לעצב בפוטושופ..אני מעצבת[לפחות מנסה..חח]4 שנים בערך..
.אין לי ביטחון עצמי בגרוש..ואני ביישנית יותר מידי..
.אני מעריצה של שלישיית 'מה קשור?' יותר מ4 שנים..והם מודעים לעובדה ומכירים אותי..חח הם האנשים הכי מדהימים שהכרתי.
.אני נורא אוהבת לשיר,אפילו פעם התקבלתי ללהקה בית ספר..אבל הביטחון העצמי הנמוך השתלט עלי ועזבתי=\
.אף פעם לא היה לי חבר..ואף פעם לא התנשקתי..
.גמני כמו כמה שרשמו פה בוכה בסרטים..וגם משירים..[כמו שמיקי כתבה..חח] אבל גם יש שירים שמרגיעים אותי.
.יש לי חלום שיהיה לי בבית את המתקן הזה של הדיסקים ושהוא יהיה מפוצץ אבל עד היום קניתי רק דיסק 1 חחח את 'תתנו לו צ'אנס' של מה קשור..
.לפני חודש וחצי בערך,נכוותי ברגלים,נשפך עלי שמן רותח שבוע לפני המסיבת סיום,שבה דיגמנתי.. היום אני בסדר וכמעט ולא נשארו סמנים למזלי..
.יש לי אובססיה לכובעים,אני מתה על כובעים..יש לי 7 כובעים ואני מתכוונת ללכת לקנות עוד עם המשכורות עד שיהיו לי מלא..
.התמכרתי לצילום,מאז שקנו לי מצלמה לגיוס אני לא מפסיקה לצלם לרגע..ואני ממש אוהבת את זה.
.אני מתגייסת עוד חודש..[18.9 זה קרוב,אמאלה..]

T h a t G i r l

New member
ציון../images/Emo99.gif

הוא אחד האנשים המקסימים שיש... הוא כזה ביישן וחמודיי שאת לא מבינהה... מרוב שהוא כזה ביישן כולן חושבות שהוא סנוב:\חחח

למעלה