11 דברים שלא ידעתן עליי

Lex 1

New member
באיזה אשליה את חיה שייצא לנו בכלל לפגוש אותם?

חחח סתם... אני מקווה ומצפה שזה יקרה יום אחד אבל בקצב שאין לי כסף ועבודה [אני נשמעת כמו ילדה מסכנה] ושהם לא מגיעים לארץ
אני אל סגורה על העובדה הזאת. אניווי, ראיתי סרטונים כשהם חותמים על דיסקים והבנות שם מפתחות איתם שיחות של מה נשמע וכאלה ואני אומרת לעצמי איך בדיוק אני ידבר איתך ככה? אני יתעלף על המקום וגם כשאני יקום אני לא יידע מה להגיד ויתעלף שוב..

roni poynter

New member
חח אם אני פוגשת את מקפלי.. אז

דבר ראשוןן אני ההמומההה ותקועה במקוםם..((אחרי כמה שניות זה עובר .. צגיע שלהה ההתרגשות המוגזמת.. צרחות\אני יודעת אולי בכי כזהה.. מהתרגשותת גם זה עובר אחרי כמה שניותת ואזזזז... אני קופצתתת ומחבקתתת וווו.. לבסוף מצתלמת איתם שיהיה לי למזכרתת.. אין מצב שאני אהיהה בישניתת איתם פשוטט לא... רק לפעמים עם בנים אני ביישנית שזההה פאקק רציני=/

roni poynter

New member
ואז מגיע שלה ההתרגשות****

ושחכתי לסגור את הסוגריים המשפט הראשוןן.. אינ מעוופפת זה בגלל השעה..=]

roni poynter

New member
עוד טעויות מה קורה..?!!

ואהתיקון של התיקון.. ואז מגיע שלב ההתרגשות*****

m i c k e y 15

New member
הזהו..כשאני אפגוש אותם..אני לא אהיה ביישנית

ליד אחרים אני כן אבל כשאני פוגשת מפורסם..אני לא.. In fact..אני אנסה להתחיל איתם חחחח ונהל שיחה..על מה שלא יהיה..אפילו על חרא! העיקר שיחה...
*כדאי אממ..שאני אלך..לישון..
*

D o u g i e

New member
אני! לא שמישו ייקרא XDD

1. לא היה לי אפעם חבר! בוהוווו! טוב נו, היה לי אחד בכיתה ה' שזה ממש לא נחשב כי בעצם הצעתי לו חברות בפפלא וזה הלך ככה: "ניר אני ממש ממש ממש מחבבת אותך אתה רוצה אולי להיות חבר שליי בבבקשה אל תתעצבן סורי אם הפרעתי לך ביי!!!", ושתבינו, אמרתי את זה ממש....אבל ממשששש מהר!! יצאנו במשך שבועיים והתעלמנו אחד מהשניה חחחחXD 2.יש לי רק 100 אנשים במסנג'ר! שזאת ממש בושה כי זה קצת. אז מי רוצה לעשות לי טוב ולהוסיף אותי?[[email protected]] 3.יש איזה ערבי או טורקי אחד במסן שמטריד אותי כל הזמן!! הוא עושה מיליון כתובות אימייל כדי שאני אוסיף אותו. השיחה שלנו תמיד ככה: הוא: U! CAMERA! אני: FUCK OFF *נחסמת* XD זה ממש מטריד אותי. כי אינלי מושג מאיפה הוא הגיע אליי! 4.שהייתי בערך בכיתה ג', ואכלתי מנה חמה תוך כדי צפייה במורדים*אבוי* נשפכה עליי המנה חמה מה שגרם לי לצרוח ברמות ולאמא שלי לרוץ לחדר,...לקחו אותי לחדר מין, ושמו לי תחבושת ועוד דברים...באותו מיטה שישבתי עבר לידי ילד קטן שהקיא כל חמש שניות שוקולד. מה שגרם לי לקבל בחילה וכמעט להקיא בעצמי! מה התברר בבוקר שהתקלחתי? שיש לי פאקינג שלפוחית בצורת מדינת אפריקה ליד המשפעה. וזה שרף.. אז הלכנו לרופאה והלכתי בלי תחתונים כי לא יכלתי לשים בכלל!!!! כל הדרך השלפוחית נטפה מין מים כאלה. איככ מגעיל ~_~ 5.לפני שנה בדיוק, שלחתי למקפליי הודעה, כעבור חצי שעה אני רואה במייספייס שיש לי הודעה חדשה, אז אמרתי לעצמי "אולי זה מקפליי? נאאא הם לא יקראו בחיים." אז נכנסתי, ומה אני רואה? הודעה ממקפליי!! התחלתי להתחרפו לגמרי ולקפוץ בבית ולצרוח "מקפליי ענו לי מקפליי ענו לי!!!!!!!!!" התחלתי לקבל התקף פאניקה אז הייתי צריכה לשטוף ת'פנים, התקשרתי לכל החברות שלי, ותבינו... לא פתחתי ת'הודעה עדייין..אז פתחתי וקראתי ביסודיות. וזה עשה לי ת'חופש! XD הנה ההודעה לממי שרוצה לקרוא: http://i120.photobucket.com/albums/o200/sexy_may_246/-33.png 6. לפני שנה שהצטרפתי לפורום הכרתי המון בנות חדשות... 4 מהם נהיו החברות הכי טובות שלי, ואנחנו נפגשות המון:) אז תודה מקפליי על החברות!! 7.יש לי אובססיה קשה מאוד לSLASH FANFICS. מי שלא יודעת, פיקים של גבר על גבר. בעיקר של הארי ודאגי
זה פשוט עושה לי את זה!!~! אני גם כותבת פיקים בעצמי, רק באנגלית. אז מי שרוצה לקרוא שתשלח לי הודעה מסן[נא תראו את הכתובת למעלה!] 8.לאבא שלי יש אישה חדשה, טוב נו לא ממש חדשה, מאז כיתה ה', אבל אני שונאת אותה רצחP: קיצר one day לפני כמה חודשים גיליתי שאבא שלי שיקר לי בקשר למשו שקרה לפני כמה שנים, ואישתו[שמה נילי] קיללה את אמא שלי בקללות גיזעניות, קראה לי שחורה וכאלה. ואני לא שחורה, אני תימנייה:p נילי סנילית, אין לה הבדלים כנראה. אז שגיליתי את זה זעמייייי עלה אז קילתתי את אישתו וקראתי לה זונה ושרמוטה ושתשרף בגיהינום:) תאמינו לי זה היה כיףףףףף!!!!! 9.הבני אדם הכי חשובים לי בעולם אלה אח שלי, כי אני אוהבת אותו הכי שיש3> והחברים כמובן:) [טוב נו זאת לא ממש עובדה] 10.אני בת 14, זה לא ממש עובדה אבל כע... ת"אביבית, יש לי 5 קולורס XD בערך, יש לי קצת עוד צבע ורוד(היה לי פוני ורוד), יש לי עוד צבע אדום-חום, בלונד, חום, ושחור:) 11.אני מקדונהולית. מה שאומר, אני מכורה למקדולנדס. מזלי שאני לא כמו האמריקאים הבטטות.!אבל הייתי בגמילה של שלושה שבועות, נגמלתי לפני יומיים XDD הזכויות למילה מקדנוהולית שמורות ליובלי[= וזהו[?] תוסיפו אותי במסן אני נואשת לאנשים!!!111

m i c k e y 15

New member
ואיזה חמוד טוםםםם../images/Emo23.gif הוא דיבר על המלחמה

איזה מאמייי גמאני שלחתי להם הודעות במלחמה ולי הם לא ענו..מגעילים חחחחחח אני שמחה שהם ענו לך אבל
יפה שהראית להם את השער

A e o n 6 9

New member
וואו, זה עשה גם לי את היום לקרוא שהם החזירו..

..לך תשובה
כי את כאילו ייצגת את ישראל וכאלה 3: *הולכת לכתוב להם מכתב או משהו XD*

simpsonit

New member
חחח ידעתי הכל!

חוץ מהקטע עם המנה חמה :-S אניוואי אני מודה למק גם על החברות ^____________________^ 3333333333333333> סוטספיר אוהבת את חרמינמאי
והרגע דיברתי לעצמי בגוף שלישי ><" XDDD

טוב, אחד עשר דברים שלא ידעתם עליי...

1. אני כותבת; פאנפיקים, עלילות מקוריות משלי, שירים [למרות שלא כתבתי אחד כבר שנה], ברכות, חרוזים... 2. אני נשמעת הרבה יותר מתוחכמת, יותר נכון, נקראת יותר מתוחכמת מאשר אני באמת. זה קשור לעובדה שהכתיבה שלי טובה יותר מהמראה שלי ויכולת הביטוי הוורבלית שלי. -_- 3. הרחבתי ערבית 5 יחידות, נהנתי מערבית מאוד אבל אני לא הולכת לשרת במודיעין ערבית כי זה מגעיל. 4. אני עובדת בחנות ספרים. 5. יכולת הביטוי שלי באנגלית גבוהה יותר מיכולת הביטוי שלי בעברית, גם מבחינת כתיבה וגם מבחינת דיבור. רק חבל שאני קצת חסרת ביטחון. 6. יש לי כארבעה בלוגים, כל אחד מציג פן אחר שלי, ואף אחד מהם לא מעודכן בקביעות. 7. אמא אומרת שאני נראית כמו סבא שלי ז"ל, ואף על פי שזו כנראה לא המחמאה הכי גדולה שאקבל, בשבילי זו כן כי אני כולי תקווה שאני אדמה לו גם מבחינת האופי- הוא היה חכם, טוב לב ושנון ולעולם לא אשכח אותו או את הזקן המדגדג שלו. 8. עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה בגלל העצלות שלי- אני מתעצלת ללמוד לתיאוריה ולכן עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה. אני כועסת על עצמי שלא למדתי לתיאוריה אבל כל פעם שאני מנסה זה מעצבן אותי ואני מפסיקה. 9. אני מנסה ללמד את עצמי לנגן על גיטרה מהאינטרנט. עד כה זה הלך די בסדר, אבל עכשיו יש לי קצת בעיה עם אקורדים נוספים, כולי תקווה שאשכנע את ההורים לשלם למורה שילמד אותי. כעקרו, עד עכשיו למדתי כשנים עשר אקורדים בסיסיים ואני מצליחה לנגן שירים של מקפליי ממש ממש לאט, אבל הגיטרה לא מכוונת אז אין לי מושג אם זה מאה אחוז נכון... 10. אני אוהבת פאואר ריינג'רס [מגיל 4!] ועוקבת אחרי שידורי הסדרה בארץ ובחו"ל, האמת שיותר בחו"ל מאשר בארץ... 11. אני מתחילה לפתח תקווה שלאחר עתודה בצבא, אני אעבור לאנגליה ואלמד באחד מבתי הספר לוטרינריה שם.... והנה סתם תמונה שלי עם התוכית שלי, דורי.

איזה שירשור ארוך O.O! שלי =)

1. יש לי משקפיים [3 ו-3 וחצי.. חשבתי שזה הרבה עד שראיתי את המספרים פה בפורום.. אבל תתחשבו אני בת 13 P:] 2. הורים ומשפחה ארגנטינאית 3. מכורה לקור ומזגן 4. ההורים שלי גרושים... ונולד לי אח לא מזמן D: 5. קוראים לו ניקו חיחי 6. עד גיל שש הייתה לי שיער ממש קצר [כמו של תינוק.. אמ.. תקראו לזה קרחת אם תרצו] 7. השפה הראשונה שלמדתי היא ספרדית P= 8. יש לי איזה שלוש גומות על הלחיים 9. אני מפחדת כמעט מכל דבר.. אף פעם לא ראיתי סרט אימה 10. יש לי אובססיה למצלמה.. אני לאדעת אם אני מצלמת יפה אבל אני אוהבת לצלם ולהצטלם. 11. אני דיי תמימה בגלל זה אני גם לא חופרת ><" אז למה לעזאזל פתחתי בלוג?!

YuvalJones

New member
הוו יש בינינו דמיון ^,^

-אמאשלי צ'יליאנית וכל המשפחה גם P: [שאם את לא מזהה את המילה, זאת ארץ ליד ארגנטינה] -גמני מכורה לקור ולמזגן. -אני לא ממש למדתי ספרדית אבל זאת השפה הראשונה שבה דיברו אליי ^^" אבל אני יודעת לדבר, ולא מדברת. -__-" חופרת שכמותי.

אוו נחמד

כן אני יודעת איזה מדינה זאת XD והתכוונתי שזאת השפה הראשונה שדיברתי P: נמ.. וזייהו חיחי מגניב

McFly rullz

New member
היי את!

לא קוראים לו ניקו.
קוראים לו.... דאגי.
התלהבתי יותר מדיי חחח וכנסי לאייסקיו למען ה' לא דיברתי איתך שנים!

חחח חבודה שליי

אני עכשיו במחשב בסלון ואין לי פה איסי [אסור לי גם להוריד |:] חח וכל העולם קורה לו ניקו מה אני אעשה =( לא נורא את תיקראי לו "דאגי בוא לאכול!!"

למעלה