11 דברים שלא ידעתן עליי

roni poynter

New member
מה אתן מתלוננות..יש לכן שיניים ישרות

לי יש שיניים ישרותת אבל מה הפאקקק יש לי רווחחחחח לא גדול אבל הוא מעצבןן וזה משגע אותיי...=/ אז אני צריכה להתלונן לא מישהי שיש לה שינייםם ישרותת כמוךך..!!!=]

McFly rullz

New member
חחחחח

גמני אמריקאית! יש לי אזרחות ובחיים שלי לא הייתי באמריקה.
וזה החלוםםםםםםם שלי להיות שם!!!

McFly rullz

New member
אממ...

אבא שלי היה שם מעל חמש שנים... עכשיו כשמיישו שם מעל חמש שנים אז יש אזרחות נראלי לילדים שיוולדו לו משו כזה... אח שלי הגדול כבר נולדד...אז אין לו...אבל לי ולאח שלי אחר יש... מוזר הא?חחחח

simpsonit

New member
בדיליי של שניםD:

11 דברים שלא ידעתם עליי.. 1)החיים שלי סובבים סביב:באסטד מקפליי פייטסטאר סאן אוף דורק ומאט וויליס. 2)הפייב שלי ממקפלי תמיד היה טום ,הפייב מבאסטד היה צ'ארלי ומדורק זה סטיב ^^ 3)הסרט הכי אהוב עליי זה ספיידרמן(1,2,3) והשחקנים הכי אהובים עליי:טובי מקוויאר ,טופר גרייס ורוברט פאטינסון. 4)אני הילדה הכי הכי אי מזל בעולם!!!דוגמא:יש לי דודים שגרים בלונדון וברחבי בריטניה כי יש בי חלק בריטי...ואממ אמא שלי רבה איתם אז כל המשפחה המורחבת טסה לשם כל הזמן ורק בגלל אמא שלי אני לא אזכה להיות שם. 5)אני בפורום הזה שנתיים וקצת ואת החברות הכי טובות שלי הכרתי פה ^__^ 6)יש לי כלב ושמו בוץ והוא אונס ומחרמן כל דבר שזז XD 7)אין אדם בעולם שלא יודע שהאובססיה הכי גדולה שלי זה צ'ארלי סימפסון אפילו בנאדם שיצא לו להכיר אותי בול שנייה יודעת זאת. 8)אני מכורה לפאנפיקים ולקולה --->ואני בתהליכי גמילה שנתיים!!!!! 9)מקפליי ובאסטד האובססיות הכי גדולות שהיו לי בחיים והאובססיה הזאת נמשכת כבר כמעט 5 שניםם תרחמו עליי XDD 10)אני סוטה ויש לי משיכה לאנשים מוזרים!!!
11)פעם כתבתי שיר על האחראי על השכבה שלי..ובשיר הצגתי אותו כחילזון שיוצא מהארון>< וזה כולל לחן..ושרתי אותו יום אחד והוא שמע את זה כי הוא היה מאחורי><" חחחחחחחח

The Psycho Girl

New member
צ'ארלי סימפסון זה איכות

הבן אדם מושלם מכל הבחינות בקשר לבריטניה אצלי יש אותו דבר רק עם ארהב אבא שלי לא בקשר עם החלק במשפחה שלו שגר בלוס אנג'לס אז כשאני יסע לשם לא יהיה לי איפה להיות

simpsonit

New member
בלס יו ילדה!!!!

צ'ארלי זה באמת איכות אנשים תתחילו לשמוע פייטסטאר!!!!!!!!!!!!! זאת הלהקה הכי תותחית ביקום גררר בספטמבר אלבום חדשש איך אני מתרגשתתתת

The Psycho Girl

New member
בספטמבר !? יששש

אני כבר שנה + מחכה לאלבום השני הראשון היה מעולה אחד הטובים ששמעתי

simpsonit

New member
כל השירים שלהם מעולים!!!

אני פשוט מתה מתה מתה מתה על BUILD AN ARMY!!! את רוצה להגיד לי שיש לך ת'אלבום???!!!! גאששש אני כל היום רק רבה עם ההורים שלי כדי שיזמינו לי אותו והם לא מוכנים להזמין מהאינטנרנט זה כל כך מדכאאאא

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחוץ מהבחינה של השיניים DDD:

סתםסתם אני עדיין אוהבת אותו
גם להיילי מפרמור יש רווח והיא תותחית על ברמות מטורפות DDDD:

simpsonit

New member
חיחיחי

אני אוהבת ומעריצה אותו עם כל הפגמים שבו ^^ הוא כ"כ מוכשררררר חחח לא שמתי לב שיש לה רווח חחח גמלי יש
וזה לצערי משהו שאי אפשר לתקן וגם לא בגשר

למעלה