בדיליי של שניםD:
11 דברים שלא ידעתם עליי.. 1)החיים שלי סובבים סביב:באסטד מקפליי פייטסטאר סאן אוף דורק ומאט וויליס. 2)הפייב שלי ממקפלי תמיד היה טום ,הפייב מבאסטד היה צ'ארלי ומדורק זה סטיב ^^ 3)הסרט הכי אהוב עליי זה ספיידרמן(1,2,3) והשחקנים הכי אהובים עליי:טובי מקוויאר ,טופר גרייס ורוברט פאטינסון. 4)אני הילדה הכי הכי אי מזל בעולם!!!דוגמא:יש לי דודים שגרים בלונדון וברחבי בריטניה כי יש בי חלק בריטי...ואממ אמא שלי רבה איתם אז כל המשפחה המורחבת טסה לשם כל הזמן ורק בגלל אמא שלי אני לא אזכה להיות שם. 5)אני בפורום הזה שנתיים וקצת ואת החברות הכי טובות שלי הכרתי פה ^__^ 6)יש לי כלב ושמו בוץ והוא אונס ומחרמן כל דבר שזז XD 7)אין אדם בעולם שלא יודע שהאובססיה הכי גדולה שלי זה צ'ארלי סימפסון אפילו בנאדם שיצא לו להכיר אותי בול שנייה יודעת זאת. 8)אני מכורה לפאנפיקים ולקולה --->ואני בתהליכי גמילה שנתיים!!!!! 9)מקפליי ובאסטד האובססיות הכי גדולות שהיו לי בחיים והאובססיה הזאת נמשכת כבר כמעט 5 שניםם תרחמו עליי XDD 10)אני סוטה ויש לי משיכה לאנשים מוזרים!!!
11)פעם כתבתי שיר על האחראי על השכבה שלי..ובשיר הצגתי אותו כחילזון שיוצא מהארון>< וזה כולל לחן..ושרתי אותו יום אחד והוא שמע את זה כי הוא היה מאחורי><" חחחחחחחח