11 דברים שלא ידעתן עליי

McFly rullz

New member
אווו אז לכי למחשב שיש אייסי!!!!!

איי מיס יו סוו מאצצצצצצצצ' ואם תתחברי יש לי הפתעה בשבילך
שאת נווווווורא תאהבי.. אזז אזז את תקראי לו דאגי-ושיהיה גדול תגידי שיש לו שם מיוחד במינווו:) טחח אני ואת נקרא לו דאגי מה דעתך?

JuSt My LuCk

New member
וואי אהבתי את הרעיון ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

טוב אז ככה אין ממש הרבה דברים שלא ידעתם עלי אבל נו אני אמצא משהו: 1) יש לי שם של בנאדם מפורסם (עדי אשכנזי) 2)הכרתי את באסטד רק לאחר הפירוק (חוץ מהשיר YEAR 3000 שהכרתי) 3)גם אני אף פעם לא שברתי שום דבר בגוף אבל נולדתי עם שריר שבור בבטן שאני צריכה לעשות מליון כפיפות בטן כדי שהוא יתחבר 4) ירדתי בשלוש ארבע חודשים האחרונים 3 וחצי מידות במכנסים (מ-42 עד 38 שקצת גדולים עלי) 5) חפרתי על זה בפורום אבל אף אחד לא נראה לי ממש שם לב אז---- אני הולכת להיות מע"רית במד"א (מגן דוד אדום) 6)יש לי בלוג מכיתה ו' וכבר פתחתי עוד 2 בשביל למשוך קוראים אבל אני לא כותבת בו אז זה קצת קשה XD 7)אני מתאהבת בקלות
אם בן אחד נחמד אלי או מתחיל להגיד לי דברים חמודים כאלה אני ישר נדלקת
לא טוב אבל אני בתהליכי גמילה
. 8) יש לי יום הולדת עוד יומיים!!!!!!!!!!! 9) אני מבשלת , אבל ממש מבשלת לא רק עוגות וכאלה אני מכינה אוכל אוכל וטעים
10)התמכרתי לספירת קלוריות וזה לא טוב
ויש לי חברה שהיא קצת הרבה בגבול האנורקסיה (טוב היא עברה אותו כבר
ואני וחברות שלי לא יודעות איך לעזור לה
) ואני מפחדת להיות כמוה בלי לשים לב
11) קראתי את הארי פוטר איזה 8 פעמים כל ספר
אני לא יודעת למה

MyTearsDontFall

New member
סבבה אני D:

אני יכולה לבכות מכל שיר, לא משנה באיזה קצב או סגנון ://
אני פשוט מתאהבת מהר, ומתאכזבת אפילו יותר..
שמשעמם לי אני הופכת לילדה ממש מגעילה, אני מודעת לזה חח.
בדקתי את זה וזה בעיה אצלי, שאני משנה את המצבי רוח שלי בשנייה פשוט, אני יכולה להיות הילדה הכי חמודה בעולם ואחר כך להיות זונה לגמריי. זאת בעיה שאני עובדת עליה כרגע..
אני מאוהבת בכלבה היפה שלי !@#!
אני שונאת את איך שאני נראית, ואני תמיד תמיד תמיד אחשוב שאני שמנה מדיי..בעיה פסיכולוגית.
שונאת להצטלם..בעצם אני אוהבת להצטלם, שונאת את התוצאה..
ממ. בא לי נזם ועגיל בלשון.
אני יכולה לאכול המוון. אשכרה המוווווווווווון. ואז שתכאב לי הבטן בצורה לא נורמלית..
מכורה לסרטי אימה. פשוט מכורה.
נשיקה ראשונה שהייתי בת 14.

m i c k e y 15

New member
חיחי אני כמוך בקשר לצילום..אני הכי לא פוטוגני

פוטוגנית..בגלל זה אני זונאת איך שהתמונות יוצאות בסוף חח וגמאני מכורה לסרטי אימה

M C F L Y 1

New member
אוווקקי , עככששיו תוורררי :))

ממממ .. טוווב 11 דבררים עליי :
אניי דרממה קווויין ! וכל החברותת שלי יוכלו להעיד על זזזה *האמ~טלל~האממ* ואני בווככה מכל דבבר . סרטיםם , שיריים מילים מרגשות וכשאנשים שמחים זה מרגש אותתי אז אני בווכככה :|
אני מכווררת שופיננג . להווציא כסף נותן לי הרגששה טוובבה .. לא יוודעת למממה
נעלייים , בגדדים , תכשיטייםם אוו אפילוו חגווורות הכל הוולך
אני נדלקת על בניםם ממהרר ! אבל אני לא מתרגששת מזה כי כבר חוייתתי התאהבבות ראשוננה כנה ואמיתתית למששך שלווש שניים תמימוות בכיתותת ד'-ו' , ולמרוות הגיל הצעעייר זה היה מככל הללב .. [ פאטאתתית ?! נככון . שוטטט מיי
]
ריקווד , שירה ומוזייקה אילוו ה---תחבייביים שליי . אני רוקדדת בכל דקה פנווייה ו .. BTW אני עכשיו בקוררס שלל 10 ימים בגבעתתים .. כל סוגיי המחוול עם דגשש *ע נ ק* על קלאאסי ומודרניי .. מוזייקהה = החמצןן שליי
ושייררה פשוט גורמת לי להרגייש טוובב ...
אניי שוונאאת להתעמת עם אנשיים . אם אני כועסת על מישההו אני בחייים לא אוומר לו ישיררות . ללממה ? כי אני נחממדה מיידדי ! לא ססתםם , אני לא מסוגלת .. פשוט לא נעעיםם ליי .. [ חווץ מההורים שליי - הם משהו מיוחחד D: ] ואני לפעמיםם בישנית בררמוות ולפעמיםם הילדדה עם הכי הרבה ביטחוון עצמיי בעוולםם ! תלווי במצב . אאה ואני אווהבת לנתחח דבריים טווו מאץ'' ! לחברות שלי כבר נממאסס להעיר אז הן סובלות בשקקט :) בוונווסס : ייש לי גם משקקפפים .. אבל רק לרחוק וגם מספרים נמוכייםם 1.15 .. קראאתן בכלל ?! לללא נראאה ליי אחרי השרששוור העננקקי הזזה .. נוו טטווב |אנחחחהה|

M C F L Y 1

New member
פפפאאקק זה מחחק שיששה דברריםם !

היננה עודד שישה דבריים :
בזמן האחרוון אניי בוהה הרבבה באחי הקטן [ נייר שרון , בן 10 , בלונדייניי מתווק
אאה אבל הוא לא יודעע שאני אוהבת אותוו > זה דיסקרטטיי ] בגלל שהוא .. כן כן .. דוממה לדאגגי !! אבל ברמותת !#@!!@#@ כמובן לדאגי שהייה ילדד קטןן ..
אני חוולללה ומאושפזת על החברות שליי .. אני יכולה לעשות בישביילן הככלל ! גם אם הן פגעו בבי בצורה הכי קששה , אם הן הוכיחו לי לפני זה את נאמנותן ואהבתן אללי אני יעעשה הככל . עדדדד השממש ובחזרררה :)
אני קלסטרופובביתת . ויש לי פוובייה בלתי מוסברת ממחטיםם אניי חרדדה ! שנה הבאה אני עוממדת לעבור חיסון במסגרת בית הסספר [ אני עולה לח' ] אז אמא שלי הציעה שאני ילך לחבר שלנו שהוא פסיכיאטר והווא יהפנטט אותי לפני זזהה !!
לפני שבועיים השמעתתי שלושה שירים של מקפלללי לאמא שליי והיא אמרה שהם ממש טובבים # בנווסף היא אמרהה שאם הם יבוואו לארץ היא באה אייתי להוופעה שלההם D::
אני רומנטייקנייית . לא , אבל ברמות קשוות . בכל מעשה שאני עושה יש פן / צד רומנטטיי
ועדיין לא חוייתי את הנשיקה הראשונה אז אני מפנטזת על זה כל הזמן בצורה הכי רומטית שאני יכולה להמצציאא .. ממש ככמו סרט קיטשי ודדביייקק
אני קנאאיית ורגיישה ..ווזזהההו נראאה ליי .. :))

m i c k e y 15

New member
יעני..רומנטי זה שבנשיקה הראשונה את רוצה שהרגל

תתרומם כמו באגדות חחחח

M C F L Y 1

New member
חחחח :]] גגגם ..

אבבל יוותתר הסייטוואצייה , הממקקום ... מה שיקרה לפני הנשייקה , מה שייקרה בזמן הנשיקקה ואחררייה .. אבל ממש ממש ממש רוומנטי ודבייקק .. בקיצוור סרררט אמרייקאיי

M C F L Y 1

New member
חחחחח D:

אני פשוט שוונאת את זהה ! זה גורם לי תחוושה של אי נעיימוות .. ולפעמים מנצליים את זזה .. נו טווב
3>

shakedy69

New member
ואוווו תוריייי@!חח לא הייתי פה מזמן...

קראתי את של כולןןןן!!!חחח יש כולכך הרבה דברים דומים טוב אז ככה... 1) התנשקתי עם 28 אנשים(כולל בנות ולא!!אני לא הומואית!!סתם ניסיתי..), כן אני סופרת!חחח 2) אני מנגנת בגיטרה כבר די הרבה זמן, וכותבת ומלחינה שירים שלי עם עוד חברה שמנגנת בגיטרה גם די הרבה זמן. 3) השתתפתי בבראבו 2002 שרתי שם והגעתי לגמר!חחח אם מישהי זוכרת מה זאת התכנית הזאת בכלל חחח 4) אני עושה 5 מקצועות מורחבים: הסטוריה, קולנוע, ספרות, מחול ו7 יחידות אנגלית אחרי בקשה מיוחדת משמע אני הולכת לקרוע את התחת שנה הבאה!!! 5) אני אוהבת להיות לבד בבית, כי אני מוצאת את עצמי מדברת לעצמי יותר מידי פעמים והכלללל באנגלית בלעע =/ 6) אני כולללל היום שומעת מוזיקה, גם בבצפר, המנהל החרים לי את האייפוד =/...יש לי שעה קבועה כל יום בין 10 וחצי ל12 בלילה שאני שמה את המערכת שלי על פוווללל ווליום ונועלת את החדר ופשוט שרה ורוקדת לא יכולה להסביר את זה זאת אנרגיה מיוחדת שאני מקבלת רק בשעות האלה..אחר כך אני יוצאת חחח. 7) אני רוקדת כל החיים שלי מאז שאני זוכרת את עצמי את כל הסיגנונות אבל בעיקר ריקודי רחוב, ברייקדאנס ובלט לירי חח איזה ניגודים =/ 8) אני נורא נורא שקטה! אנשים חושבים שאני סנובית בגלל זה.....אבל אני פתוחה ומתנהגת בטבעיות רק עם אנשים שאני מכירה ואני לא יודעת אם זה ביגלל שאני ביישנית כי אני לא כלכך ביישנית אני פשוט שקטה כזאת, רק אם חברות שלי וידידים שאני מכירה הרבה אזזזזזזז אני ממש ממש לא שקטה ויש סירטונים שיוכיחו את זה חח. 9) הייתי אלכוהוליסטית!...משמע פעמיים בשבוע לסיים4בקבוקי וודקה כל פעם עם ידיד שלי זה כלכך כייף ומשחרר אבל תריך לדעת את הגבול עד שפעם אחת חזרתי הביתה שיכורה וקפצתי על אמא שלי עם תחתונים שם...זה ניגמר! 10) אני מכורה לשוקולד שוקו וקורנפלקססססס אני יכולה כל היום לאכול רק קורנפלקס... 11) אני לא אוכלת לא ירקות לא פירות ולא גבינות חוץ מגבינה על פיצה!יאפ אני מעוד בעייתית באוכל.... ועוד משהו קטנטן..אני בלחץץץץץ שאני לא אגבה יותר!!חח לא יודעת למה אני 1.60 ואני בת 16 ואני רוצה להיות יותר!!!!אוףףףף אני חייבת לגבוה אבא שלי 1.80 ואמא שלי 1.67 אין מצב שאני נישארת 1.60...ומחר אני חוגגת 4 שנים לעגיל באף! ומחרותיים שנתיים לעגיל בלשון.! ווו אני פרחה לשעבר, תלוי למה אתן קוראות פרחה. עד פה בנתיים שקד!

shakedy69

New member
אהה ועוד משהו קטן..

אני דיסקלקולית משמע אני חראאאאאאאאאא במתמטיקה זאת אומרת הצד של המוח שאחראי על המתמטיקה לא עובד כמו שצריך ויש לי פתור ממתמטיקה עם אישור מיוחד והכל !!!!אבללללללל אני כן עושה בגרות מתוך בחירה שלי..כי אחר כך יהיה לי בעיות עם זה למרות שאני לא מתכוונת לגור בארץ, יכולתי לעשות 3 יחידות ביולוגיה במקום אבל לא אני אעשה מתמטיקה... סתם משהו קטן שצץ לי פיתאום.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif וואי!! גמאני אוהבת לדבר לעצמי באנגלית!!

אנגליתתתתת זה כאילו
גררררר זה הרבה יותר כיףף ומגניב חח וגמאני לא אוכלת גבינה חוץ מעל הפיצה. את חייבת להיות גבוהה? אני חייבת..אני 1.62 ואבא שלי 2 מטר..ואחש לי בן 13 וחצי כבר 1.77. ארררר הנזם שלי חוגג 3 שנים עוד מעט חח וגמאני כל הזמן כל היום כל שעה כל דקה כל שניה עם מוזיקה..לא תמצאו אותי בלי..[כולל עכשיו חהחה ]

shakedy69

New member
חחח אני כלכך מבינה אותך!!

אחותי עולה לכיתה ז והיא עוד מעט בגובה שלי..זה כלכך לא הופר! ואנגלית...אין שפה שאני יותר אוהבת מאנגליתתתתתתת במיוחד שלפני שבוע בילתי באוניה אני 1500 בריטים לא ידעתי מה לעשות עם עצמיי כלכך הרבה בריטים באמצע הים יאווווו

מאיושSP

New member
ס'חמודה! אני כ"כ אהבתי את הסידרה הזאת

כשהייתי קטנה!
יש לך וידאו שלך או משו? מעניין אם אני זוכרת אותך!

shakedy69

New member
חחח יש לי אבל לא על המחשב...

זה בעיקרון היה הבראבו לפני האחרון...אבל אני כלכךךךךךך לא ניראת עכשיו כמו שניראתי שם!! אני מהתקופה שזה היה בערוץ הילדים קודם אם את זוכרת חח

kelly7i

New member
כמה דברים עליי עכשיו../images/Emo3.gif

בתחילת היום ראיית את ההודעה אמרתי, חה עכעשיו אין לי כלום בראש, כל היום אני יחשוב על משו ויותר מאוחר יעלה הודעה נחשו מה?- עדין לא עולה לי כלום בראש יאללה ניזרוםXD
אני ביישנית. וממש חסרת ביטחון עצמי, כל הזמן אני רק מנסה לחזק אותו יותר, תמיד אני פתאום נעשית אדומה\מחלישה את הקול שלי ליד אנשים, וזה כזה לא כייף, אבל אני מנסה לעבוד על הביטחון יותר ויותר
אני כל הזמןנופלת!
אני פאדחנית. קורות לי כל הזמן פאדיחות, פשוט ככה, תמיד אני מוצאת את הדרך לפאדח את עצמי בדרך זו או אחרת!
אני פחדנית.. חח אני פשוט פחדנית כזאת ממלא דברים, ושונאת חרקיםם
אני שונאת|את החיוך-צחוק שלי כל כךך, אני כזאת מכוערת. גרר
אני אמריקאית. יענו נולדתי באמריקה ושהיתי בת איזה 10 חודשים באנו לארץ, אז יש לי אזרחות וזה, אל שאני יודעת איך זה מועיל לי חח כל שאר המשפחה נולדו בארץP:
אני צימחונית, מגעיל אותי לחשוב לאכול בשר.. גם השם הזה מעורר בי חלחלה=\
אני כל הזמן טוענת שיש לי קמטים שאני מחייכתת, ואני כולי לבנה, טוב נו עכשיו אני הולכת להשתזף, אני פשוט מוצאת איך לשנוא אותי כל פעם מחדש
אני 1.59, ואז הייתי 1.58, נכון מבאס? האם אני ימשיך לצמוח..? אני שוקולת.. 45? יש מצב? נמ אין שמץ
יש לי חזה קטן, ומבנה גוף מעצבן
טוב נו לא היה לי מה לכתובP: חח נכון שהזכרתי שאני שונאת אותי, והכל בי ותמיד מוצאת איך ולמה? וגם שום בגד לא יפה עלי, פשוט שום דבר אפעם.
אוי, מזל שלא שכחתי, דבר הכי אופייני לי, זה שאני ל-א החלטיתת!! אבל כל כךך, אי אפשר לתאר כמה, אני לא יודעת לבחור אפעם, ואז קור מצב שאני מחליטה\בוחרת משו, ואחרי שניה מתחרטת על זה.. טוב, זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליוXD חח היכרות מהנה, אולי גיליתם דברים חדשים

m i c k e y 15

New member
גמאני שונאת את החיוך שלי...וזה רק בגלל

השיניים..הגשר עשה אותם במצב הרבה יותר טוב..תאמינו לי..אבל עדיין נשאר משו מהמצב הקודם שממש הורס. יאא אמריקאית..זה טוב..את יכולה לעבור לגור בארה"ב..איך זה יכול לא להיות מועיל?! חחחחח

kelly7i

New member
חח כי אני לא יודעת במה עוזר האזרחות

מה היא נותנת לי שלא נותנת לסתם מישו אחר? וגם לי היה גשר, וזה עשה לי שינים כאילו ישרות מטומטמות כאלה בע פשוט יש לי חיוך מגעיל זה הכל חח

למעלה