כמה דברים עליי עכשיו../images/Emo3.gif
בתחילת היום ראיית את ההודעה אמרתי, חה עכעשיו אין לי כלום בראש, כל היום אני יחשוב על משו ויותר מאוחר יעלה הודעה
נחשו מה?- עדין לא עולה לי כלום בראש יאללה ניזרוםXD
אני ביישנית. וממש חסרת ביטחון עצמי, כל הזמן אני רק מנסה לחזק אותו יותר, תמיד אני פתאום נעשית אדומה\מחלישה את הקול שלי ליד אנשים, וזה כזה לא כייף, אבל אני מנסה לעבוד על הביטחון יותר ויותר
אני כל הזמן
נופלת!
אני פאדחנית. קורות לי כל הזמן פאדיחות, פשוט ככה, תמיד אני מוצאת את הדרך לפאדח את עצמי בדרך זו או אחרת!
אני פחדנית.. חח אני פשוט פחדנית כזאת ממלא דברים, ושונאת חרקיםם
אני
שונאת|את החיוך-צחוק שלי כל כךך, אני כזאת מכוערת. גרר
אני אמריקאית. יענו נולדתי באמריקה ושהיתי בת איזה 10 חודשים באנו לארץ, אז יש לי אזרחות וזה, אל שאני יודעת איך זה מועיל לי חח כל שאר המשפחה נולדו בארץP:
אני צימחונית, מגעיל אותי לחשוב לאכול בשר.. גם השם הזה מעורר בי חלחלה=\
אני כל הזמן טוענת שיש לי קמטים שאני מחייכתת, ואני כולי לבנה, טוב נו עכשיו אני הולכת להשתזף, אני פשוט
מוצאת איך לשנוא אותי כל פעם מחדש
אני 1.59, ואז הייתי 1.58, נכון מבאס? האם אני ימשיך לצמוח..? אני שוקולת.. 45? יש מצב? נמ אין שמץ
יש לי חזה קטן, ומבנה גוף מעצבן
טוב נו לא היה לי מה לכתובP: חח נכון שהזכרתי שאני שונאת אותי, והכל בי ותמיד מוצאת איך ולמה? וגם שום בגד לא יפה עלי, פשוט שום דבר אפעם.
אוי, מזל שלא שכחתי, דבר
הכי אופייני לי, זה שאני
ל-א החלטיתת!! אבל כל כךך, אי אפשר לתאר כמה, אני לא יודעת לבחור אפעם, ואז קור מצב שאני מחליטה\בוחרת משו, ואחרי שניה מתחרטת על זה.. טוב, זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליוXD חח היכרות מהנה, אולי גיליתם דברים חדשים