11 דברים שלא ידעתן עליי

m i c k e y 15

New member
ספיידרמןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

וכן..אנחנו יודעת שאת חולה מאוהב מטורפת על צ'אז
סאפושש

simpsonit

New member
אבל זה דיי ברור שהייתי חייבת להוסיף אותו !!

איכשהו הוא צריך להידחף לשם^^
וספיידרמן זה כ"כ שליטהההה

shiraz cohen

New member
באיחור קל... ../images/Emo3.gif

1. הממ גם אני דתייה.
2. אני מכורה קשות לפארמור.
3. אני חיה על מוזיקה. לא יכולה בלי זה. בכל מקום... באוטובוס,בדרך הביתה,בדרך לבית ספר,במקלחת,מה שבא לכן... חחח... 4. אני מתהמתהמתה על ספרים. אם יש שני דברים שאני הכי אוהבת בעולם זה מוזיקה וספרים. כל היום. 5. אממ... קראתי את ה"פ 7 בשישה ימים בערך... ^^ ובכיתי המוןהמוןהמון!!! 6. אממ... אין לי מה לרשום כבר. XD. טוב,נגיד שיש לי שלושה אחים שהם שלישייה,בלה בלה בלה,והם גדולים ממני ב-10 שנים. 7. הייתי לפני פחות משנה בטיול בבלגיה,הולנד וצרפת,ואני מתה לעוד. 8. המשך של הקודם: אחד החלומות הכי גדולים שלי זה להיות בארה"ב,במיוחד בקליפורניה,סן דייגו ככה... 9. אני גרועה,פשוט גרועה [!!!!!!!!] במתמטיקקה,אבל די טובה באנגלית,ואת רוב הספרים שלי אני קוראת באנגלית. 10. אני בת 14 ואנשים חושבים שאני בת 16-17. 11. אני מתה על שודדי הקאריביים!!!!!
ג'ק ספארו אחת הדמויות האהובות עליי....
ואם כבר מדברים על זה,אני גם מכורה לסרטים,בין היתר. סאבי?

tzuf jones

New member
11 דבריים [שאולי] לא ידעתםם עליי P:

באיחורר ענק, כרגילל :))
1. ממ.. יש לי עקמת חמורה בעמוד השידרה[בגב] ואני שמה מכשיר כדיי ליישר אותו 22 שעות ביום ! אני אפילו יושנת איתו .. זה עשוי מפלסטיק וברזליםם /= ..
2. יש לי גםם בעיותת בקיבה ואסור לי לאכול מלא דבריםם .. חח נשמעע כמו צרות של סבתתות !
3. למדתי אורגן שנה וחצי ואני גיטריסטית כבר שנתיים .. :]
4. אני רבה עם חברותת שלי על כלל דברר שאפשרר לריבב עליוו ..
5. יש לי ולבת דודה סיסממאות משותפות לכל דבר אפשרי : אייסי, מססנ' , הסיסמא של המחשבב שלי , של המייל ,ובפורום :)
6. אני מכורהה *קשותת* לפורוםם הזה ..
7. זה הפורום הראאשון שלי חח :]
8. אני נשואה :) לדניי ששליי XD חח סתםם הלוואאיי שזה היהה ככה ,
9. אניי באמתת בוכה *מכל דבר שאפשר לבכות ממנו* ..
10. שונננננאאאת סרטיםם מפחידיםם ! רק קומדיותת P:
11. עבדתי על ילדד אחד באייסיקיו שיש לי חברר וקוראיםם לו דני , ושלחתי לו תמונותת שלוו חח XD הוא האמין ! אייזה פטאאתי זה היהה,הוא לא ניראה בגיל שלי אפילו!! והוא האמין שדני בן 14 !! חחחחח XD

lilosh1212

New member
היה לי בדיוק אותו מכשיר...

הורדתי אותו לפני חודשיים!!!! הייתי איתו 23 שעות!!! לפני כמה זמן התחתל לשים אותו???

lilosh1212

New member
לפי מה שהרופא שלי הסביר לי.....

אמורים להוריד אותו שנתיים אחרי המחזור כי אז העמוד שידרה מפסיק לגדול...

tzuf jones

New member
מהה ?! אז הרופאים לא מתאמים גירסאותת !

אני כבר קיבלתי לפני שנה ! והרופא שלי אמר לי שיש לי עוד 4 שנים עם המכשירר ! כאילו 5 שנים אחרי חח XD תקשיבי תוסיפי אותי או לאייסי או למסס'ן או שנתכתב במיילים .. : אייסי : 241739050 מססנ' : [email protected] וזהה גם הכתובתת מייל שלי .. *בת כמה אתת ? :)* אני בת 12 וחצייי :)

DesertRose7

New member
11 דברים שכנראה לא ידעתן עלי..

1. ממש משעמם לי עכשיו וסוף סוך יש לי קצת זמן לככתוב כאן
זה נדיר
2. אני משרתת בחרמון ומילה שלי- זה המקום הכי מדהים בארץ ואחד המדהימים בעולם 3. נראה לי שרובכן לא יודעות - אני הקמתי את הפורום הזה וניהלתי אותו עד לא מזמן
4. ניתחתי כלב בסלובקיה עד לאנטומיה הכמעט הכי קטנה 5. הייתי בהופעה של מקפליי בוומבלי בספטמבר שעבר בסיבוב של MOTION IN THE OCEAN 6. כשהייתי בלונדון באותו ביקור פגשתי 3 מחברי THE CLICK FIVE ברחוב 7. גם הייתי בהופעה+חתימות של פאולו נוטיני באותו ביקור בלונדון [
] 8. מוזיקה זה החיים שלי למרות שמאז שהתגייסתי קצת קשה לי לשמור על קשר רציף עם מה שהולך היום בעולם המוזיקה
[דניאל מעדכנת אותי מדי פעם בSMS
] 9. היה לי טראגוס ואינדסטריאל אבל שניהם הורדו בגלל הגיוס [למרות שניסיתי להמשיך עם טראגוס ופלסטר עליו אבל אינפקציה זה לא כיף] ויש לי הליקס שפשוט בגלל שהוא מכיתה ז' הוא עדין חי(-: 10. יש לי פטיש מטורף לדיוויד בקהאם כבר כמה וכמה שנים
11. יש לי הרגשה שאתם אפילו לא יודעים שקוראים לי שחר

lilosh1212

New member
את יכולנ להסביר בבקשה את סעיף 9???

לא הבנתי ממנו כלום...חחח

DesertRose7

New member
אז ככה..

טיפה יותר מחצי שנה לפני הגיוס שלי עשיתי אינדסטריאל {העגיל למעלה שמחבר בין שני חורים] שאותו הורדתי במשך הטירונות שלי אחרי הטירונות שלי הייתה לי סוג של רגילה שבה עשיתי הליקס וחשבתי שאני אוכל ללכת במשך הצבא עם פלסטר עליו. אבל בגלל שהמקום היה טרי וסגור התפתחה אינפקציה.. אז אחרי כמה חודשים איתו בגלל לחץ חברתי ובעיקר בגלל שהבנתי שזה לא עסק ככה הורדתי את הפלסטר ואת העגיל. ועכשיו יש לי רק בתנוכים והליקס חמוד וקטן:-פ

shiraz cohen

New member
../images/Emo12.gif פגשת את the click five?! ../images/Emo99.gif

כיף לך! חתימה,משו? וסתם שתדעי,אני כן יודעת שניהלת את הפורום ואני כן יודעת שקוראים לך שחר.
ודיוויד בקהאם חתיך!!...

DesertRose7

New member
תמונה../images/Emo3.gif

חתימה זה קצת דפוק
למרות שתכלס אחרי שהם הלכו התחרטנו שלא ביקשנו חתימות.. אבל יום אחרי זה, בהופעה של מקפליי שהם חיממו היה מין מפגש איתם אחרי ההופעה שעוברים ולוחצים להם ידיים וכל זה אז הם נתנו מין פלייר קטן כזה שבו כולם חתומים. ואז גם פגשתי את השניים האחרים שלא פגשנו ברחוב
הם ממש חמודים

T h a t G i r l

New member
איזה כיף לך!

היית בהופעהה
מה את עושה בצבא?מה התפקיד שלך? גם אני עוד מעט מתגייסת[בספטמבר..] ואין לי מושג לאיפה:(

DesertRose7

New member
תצפיתנים של חיל האויר

ושלא תחשבו לרגע שזה כמו התצפיתניות של מודיעין שדה. אנחנו כל כך הרבה יותר טובים מהן.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכיףלך ;[

גם הופעה של מקפליי וגם דה קליק פייב? יו כיףלך :(

למעלה