אני! לא שמישו ייקרא XDD
1. לא היה לי אפעם חבר! בוהוווו! טוב נו, היה לי אחד בכיתה ה' שזה ממש לא נחשב כי בעצם הצעתי לו חברות בפפלא וזה הלך ככה: "ניר אני ממש ממש ממש מחבבת אותך אתה רוצה אולי להיות חבר שליי בבבקשה אל תתעצבן סורי אם הפרעתי לך ביי!!!", ושתבינו, אמרתי את זה ממש....אבל ממשששש מהר!! יצאנו במשך שבועיים והתעלמנו אחד מהשניה חחחחXD 2.יש לי רק 100 אנשים במסנג'ר! שזאת ממש בושה כי זה קצת. אז מי רוצה לעשות לי טוב ולהוסיף אותי?[
[email protected]] 3.יש איזה ערבי או טורקי אחד במסן שמטריד אותי כל הזמן!! הוא עושה מיליון כתובות אימייל כדי שאני אוסיף אותו. השיחה שלנו תמיד ככה: הוא: U! CAMERA! אני: FUCK OFF *נחסמת* XD זה ממש מטריד אותי. כי אינלי מושג מאיפה הוא הגיע אליי! 4.שהייתי בערך בכיתה ג', ואכלתי מנה חמה תוך כדי צפייה במורדים*אבוי* נשפכה עליי המנה חמה מה שגרם לי לצרוח ברמות ולאמא שלי לרוץ לחדר,...לקחו אותי לחדר מין, ושמו לי תחבושת ועוד דברים...באותו מיטה שישבתי עבר לידי ילד קטן שהקיא כל חמש שניות שוקולד. מה שגרם לי לקבל בחילה וכמעט להקיא בעצמי! מה התברר בבוקר שהתקלחתי? שיש לי פאקינג שלפוחית בצורת מדינת אפריקה ליד המשפעה. וזה שרף.. אז הלכנו לרופאה והלכתי בלי תחתונים כי לא יכלתי לשים בכלל!!!! כל הדרך השלפוחית נטפה מין מים כאלה. איככ מגעיל ~_~ 5.לפני שנה בדיוק, שלחתי למקפליי הודעה, כעבור חצי שעה אני רואה במייספייס שיש לי הודעה חדשה, אז אמרתי לעצמי "אולי זה מקפליי? נאאא הם לא יקראו בחיים." אז נכנסתי, ומה אני רואה? הודעה ממקפליי!! התחלתי להתחרפו לגמרי ולקפוץ בבית ולצרוח "מקפליי ענו לי מקפליי ענו לי!!!!!!!!!" התחלתי לקבל התקף פאניקה אז הייתי צריכה לשטוף ת'פנים, התקשרתי לכל החברות שלי, ותבינו... לא פתחתי ת'הודעה עדייין..אז פתחתי וקראתי ביסודיות. וזה עשה לי ת'חופש! XD הנה ההודעה לממי שרוצה לקרוא: http://i120.photobucket.com/albums/o200/sexy_may_246/-33.png 6. לפני שנה שהצטרפתי לפורום הכרתי המון בנות חדשות... 4 מהם נהיו החברות הכי טובות שלי, ואנחנו נפגשות המון

אז תודה מקפליי על החברות!! 7.יש לי אובססיה קשה מאוד לSLASH FANFICS. מי שלא יודעת, פיקים של גבר על גבר. בעיקר של הארי ודאגי
זה פשוט עושה לי את זה!!~! אני גם כותבת פיקים בעצמי, רק באנגלית. אז מי שרוצה לקרוא שתשלח לי הודעה מסן[נא תראו את הכתובת למעלה!] 8.לאבא שלי יש אישה חדשה, טוב נו לא ממש חדשה, מאז כיתה ה', אבל אני שונאת אותה רצחP: קיצר one day לפני כמה חודשים גיליתי שאבא שלי שיקר לי בקשר למשו שקרה לפני כמה שנים, ואישתו[שמה נילי] קיללה את אמא שלי בקללות גיזעניות, קראה לי שחורה וכאלה. ואני לא שחורה, אני תימנייה

נילי סנילית, אין לה הבדלים כנראה. אז שגיליתי את זה זעמייייי עלה אז קילתתי את אישתו וקראתי לה זונה ושרמוטה ושתשרף בגיהינום

תאמינו לי זה היה כיףףףףף!!!!! 9.הבני אדם הכי חשובים לי בעולם אלה אח שלי, כי אני אוהבת אותו הכי שיש3> והחברים כמובן

[טוב נו זאת לא ממש עובדה] 10.אני בת 14, זה לא ממש עובדה אבל כע... ת"אביבית, יש לי 5 קולורס XD בערך, יש לי קצת עוד צבע ורוד(היה לי פוני ורוד), יש לי עוד צבע אדום-חום, בלונד, חום, ושחור

11.אני מקדונהולית. מה שאומר, אני מכורה למקדולנדס. מזלי שאני לא כמו האמריקאים הבטטות.!אבל הייתי בגמילה של שלושה שבועות, נגמלתי לפני יומיים XDD הזכויות למילה מקדנוהולית שמורות ליובלי[= וזהו[?] תוסיפו אותי במסן אני נואשת לאנשים!!!111