2007 - המוזיקה שעשתה לי את השנה

galoosh33

New member
כששמתי אותו בהתלחה בכלל לא התלהבת ../images/Emo3.gif

אני אפילו זוכרת שכתבת שאתה לא ממש מתחבר אליו או משהו בסגנון. בכל אופן, אחלה שיר, וזה כמובן קין - הם לא עושים דברים רעים אף פעם .. חרשתי עליו שבוע ועכשיו קצת קשה לי לשמוע אותו. בקיצור, שיר טוב אבל לא כזה שנכנס לגדולים באמת שלהם.

כל השירים שלהם זה עם פסנתר!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וכן, הם הקליטו את השיר הזה ל"warchild" אבל לפי טים, השיר הזה פשוט שכב במגירה
ובאמת שיר מעולה.. אפילו מרגש. זה מראה איך להקה מתרבות כ"כ שונה, שבטח לא חווה דברים כאלה, יכולה להתחבר כ"כ לנושא כזה..

The Human

New member
דווקא שיר טוב..

עם יותר מלודיה ונשמה מאשר השיר השני שנמצא במצעד..

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif אלבומי השנה- מקומות 5 ו-4 ../images/Emo27.gif

אלבומי השנה, מקום 5: Magnet - the simple life האלבום החדש (2007) "The Simple Life" של מגנט- הנורבגים המצויינים בראשותו של אוון ג'ונסון הנפלא והרכבו. את האלבום הזה לא הביאו לארץ בניגוד לאלבום הקודם שלהם שהיה הכי טוב מבין השלושה שהוציאו, ולכן הזמנתי אותו מחו"ל. אחרי 2 האזנות לאלבום ניתן לקבוע שהוא בהחלט טוב מאוד, כמצופה. אומנם לא ברמה של קודמו מ-2005 ("The Tourniquet") אבל משלב בתוכו שוב מהמיוחדות שלהם, ושל ג'ונסון - פרפורמר מצויין. האלבום החדש (יצא במרץ 07') משלב בתוכו 11 קטעים בנעים בין סופט רוק, אלקטרוני ומוזיקת עולם (מעט גוספל, מעט ראגיי- במיוחד במקצבים). מומלצים במיוחד השירים "The Gospel Song", "Volatile"ו- "Lonely No More". מקום 4: Athlete - Beyond The Neighbourhood האלבום הקודם של אטליט גרם להם לפרוץ לתודעה מעט יותר מצומצמת מ-30 איש בפאב מקומי. החבורה האנגלית הביאה אלבום כנה שמתבסס על אחלה כישרון ויכולת מוזיקלית מרשימה. אני לא אתבייש להגיד שלאחר ששמעתי את אלבומם החדש הזה, אני יכול להגיד בפה מלא שאטליט הם הרכב האינדי רוק הכי טוב שיצא מבריטניה בעשור הנוכחי. השילוב הנהדר בין שירים אווירה ("The Outsiders", " Best Not To Think About It") לשירים יותר רוקיסטיים ("Hurricane", " Tokyo"), היופי שבפשטות, המורכבות הספק אלקטרונית ספק רוקיסטית שלהם ובכלל – כל הקונספט שיצרו לעצמם- עושה אותם להרכב מצויין שחובה להאזין לו. ציון מצויין.

galoosh33

New member
../images/Emo9.gif

את של מגנט לא שמעתי. איזה כיף שכ"כ אהבת את Beyond The Neighborhood. אלבום מצוין.

Miss Small Talk

New member
האלבום של אטליט מצויין!

שמעתי רק סינגלים מתוכו עד אתמול. אתמול קניתי את הדיסק ומרגע שחזרתי מת"א הוא לא מפסיק להתנגן. דיסק מצויין, למרות שTourist הוא הכי טוב שלהם לדעתי עד עכשיו. בשנה האחרונה שבה נחשפתי אליה אטליט נהפכה לאחת הלהקות שאני הכי אוהבת, והיא בהחלט להקה מצויינת שלא מאכזבת.

The Human

New member
Athlete../images/Emo99.gif

ואכן Beyond The Neighbourhood הוא אחד מאלבומי השנה.. אלבום פשוט מעולה מההתחלה ועד הסוף

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 9 ../images/Emo41.gif

מקום 9: Rob Thomas - Little Wonders מקודם היה לנו את רוד, אבל הפעם זה רוב. תומאס. סולן מצ'בוקס טוונטי שנוהג להביא שירי רוק, הוציא השנה סינגל מעולה ומפתיע - "תהיות קטנות" - אחד השירים היותר יפים של 2007. לא כבד ומסורבל, מוגש בחן ובצורה חלקה - רוב תומאס לא פספס כאן- שיר מצויין שמקומו בטופ 10 מוצדק. השיר צעד בראש המצעד אצלי במשך שבועיים וקיבל 57 נק' שנתיות בשכלול.

galoosh33

New member
הייתי בטוחה שזה "פלאים קטנים"

שיר נחמד ל-3 שמיעות בערך, אחרי זה מתחיל לשעמם ולחזור על עצמו.. אין לו שום דבר ייחודי

The Human

New member
שיר טוב מאוד..

וגם מופק טוב.. אולי הטוב ביותר שהוא הוציא כאמן סולו..

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 8 ../images/Emo41.gif

מקום 8: Goldenhorse - Maybe Tomorrow זה שיר שלא הרבה שמעו, למעשה, אני בספק אם משהו שמע אותו מלבדי. גולדנהורס - הרכב שמגיע מניו-זילנד, מונה 4 חברים ומתמקד בפולק/פופ. השיר הזה צעד במקום הראשון בתחילת שנה וזה בדיוק מסוג שירי הפולק שאני הכי אוהב: שירי דרך. אני לא יודע אם מישהו זוכר אבל במצעד של שנה שעברה היה לג'וש ראוס שיר כזה ("Quiet Town") וגם הוא הגיע גבוה. אז ראוס בשנה שעברה והשנה אלה הם גולדנהורס שממשיכים את מסורת שירי הפולק דרכים. מי ייתן ויהיה לנו אחד כזה גם בשנה הבאה...

The Human

New member
שיר חביב.. ../images/Emo45.gif

בהחלט שיר פולק חמדמד משמיעה ראשונה.. תודה.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 7 ../images/Emo41.gif

מקום 7: Arcade Fire - Keep The Car Running בעשיריה השניה של המצעד נתקלנו בארקטיק מנקיז, קייזר צ'יפס ו-מאקסימו פארק. אז הנה עוד חוליה בסאגת האינדי רוק. הפעם אלה הם ארקייד פייר שהשיר שלהם "Keep The Car Running" הוא שיר האינדי בסגנון שממוקדם הכי גבוה במצעד השנתי הזה אצלי. והאמת? הוא לא היה יותר טוב Books From Boxes נניח, אבל הוא עקף את כולם אצלי בסיבוב. הרבה בזכות הליטוש הכללי שנתנו לשיר הזה שנשמע הרבה יותר טוב מהסגנון אליו הוא משתייך. וזה לקוח מתוך "Neon Bible" - אלבום שהוציאו בתחילת 2007.

למעלה