2007 - המוזיקה שעשתה לי את השנה

The Human

New member
סביר.. לא משהו מי יודע מה..

No Cars Go עולה עליו בהמון דרגות..

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif אלבומי השנה- מקום 3 ../images/Emo27.gif

אלבומי השנה- מקום 3: KT Tunstall - drastic fantastic אלבומה השני של קייטי טונסטל הסקוטית, עמד תחת עננת האלבום הראשון שלה, שיצא לפני כשנתיים וחצי וגרם לה לפרוץ לתודעה בזכות. האלבום ההוא בהחלט הביא כמה וכמה שירים שמלווים אותנו גם שנתיים אחרי, ועכשיו- הוציאה טונסטל המוכשרת אלבום נוסף. מה שיפה באומנים שכאלה, שהם מנסים לעשות את ההכי טוב שלהם ולפעמים זה עובד מצוין- כמו במקרה הזה. טונסטל הביאה אלבום שנוגע גם בצד השקט וגם בצד המקפץ, לא מתביישת לעשות דברים שהיא מאמינה בהם והתוצאה כאמור, משביעת רצון. אלבום שכיף לשמוע כמעט תמיד, לא לפספס. שירים מומלצים: " Little Favours", "If Only", "White Bird", "Funnyman", "Hold On", "Someday Soon".

Miss Small Talk

New member
איזה מצעד מצויין!

אני גם ממש אהבתי את האלבום הזה והוא נמצא אצלי יותר במערכת מאשר על המדף. אלבום מצויין. אני אוהבת במיוחד את השירים היותר שקטים באלבום, כמו Someday Soon המצויין, White Bird, Hopeless, Saving My Face וBeauty Of Uncertainty.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 6 ../images/Emo41.gif

מקום 6: Incubus - Dig האינקובסים חזרו! אני דיי משוכנע שאוהבי הרוק יאהבו את האלבום החדש שלהם. אני קניתי אותו אבל פחות התחברתי. למרבה ההפתעה (כן,בטח) אהבתי הכי הרבה את הסינגלים שהוציאו. אחד מהם היה Dig. השיר הזה הושמע המון במהלך חצי השנה הראשונה של 2007 והוא בהחלט נמצא במקום הראוי לו מבחינתי- שיר שמומלץ לשמוע. ולאלבום ממנו הוא לקוח קוראים "Light Grenades" והוא יצא עוד ב-2006.

The Human

New member
שיר מצויין..

ולטעמי הסינגל הטוב ביותר שהוציאו השנה

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 5 ../images/Emo41.gif

מקום 5: Manic Street Preachers - Indian Summer חמשת שירי השנה שלי לשנת 2007 ימחישו לכם מה היא מוזיקת דרכים עבורי, למי שתהה למה אני מתכוון כשאני אומר את צמד המילים הזה. ונתחיל עם מאניק סטריט פיצ'רס, אותם כבר פגשנו במצעד עם אוטמנסונג, ולמקום ה-5 הם מכינים את אחד השירים הכי יפים שלהם בקריירה לטעמי ובמיוחד לשנת 2007- "קיץ אינדיאני". שיר כ"כ יפה שכששומעים אותו אין מצב שלא מצטרפים לשירה. הלחן מדוייק והפקת הכלים במיטבה. שיר מעולה שאסור לפספס! אני אזכור את השנה הזאת הרבה בזכות ההרכב הווילשי הזה...

The Human

New member
שיר מצויין

אבל באמת גבוה מדיי.. בתור שיר אוירה (במיוחד עבור נהיגה) הוא עושה עבודה מעולה.. אבל אחרי כמה זמן קצת נמאס לשמוע אותו.. אני מניח כי הסיומת שלו קצת הורסת.. בכל מקרה מדובר בשיר כביר והסולואים האדירים של JDB באמצע מוסיפים לו את הנופך המלהיב שכל כך אופייני למאניקס.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Drive Chart 2007- מקום 4 ../images/Emo41.gif

מקום 4: Scott Matthews - Passing Stranger פעם שניה במצעד שסקוט מתיאוז, זמר הפולק/רוק האנגלי מכניס שיר שלו, מאלבום הבכורה שלו שנקרא ממש כמו הסינגל הזה. כמות הפעמים שאני שמעתי את השר הזה במצטבר עולה על 100 אני חושב, שיר שלא נמאס גם בפעם ה.......100. שיר דרכים במייטבו ולדעתי- אחד הצירים המרכזיים באלבום שלו. לחן, ביצוע, ליריקס נחמד- ציון 100. אחד השירים שהכי אהבתי השנה.

galoosh33

New member
הכרתי אותך בזכותך

שיר טוב. אהבתי גם את dream song ו- elusive הנחמד

עדיין לומדת להכיר אותו..

והוא בנתיים מעולה!
המילים שלו יפות, והלחן פשוט קולע ומתאים. elusive

Miss Small Talk

New member
את סקוט הכרתי בזכות הקומונה

ובעיקר בזכותך, ואני מאושרת שיש לי אותו על המדף. אלבום מצויין עם שירים מצויינים.

למעלה