מיתופיה ^.^

ס א י

New member
../images/Emo115.gifוויפי, את כזו חמודה../images/Emo9.gif.

ואני דווקא לא נהניתי מההרצאה של אמנון. היא הייתה מעניינת אבל התחברתי אליה פחות.. אבל הכנס היה כזה כיפי
. והפוסטר
, אוהו, הפוסטר
.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגבי אמנון.

לא כ"כ התעניינתי אף פעם בצד המדעי-פיסיקלי של הספר, כמו שלא התעמקתי בכימיה של השיקויים בהארי פוטר... ודיון על תקציבי מחקר ממש לא מעניין אותי בשום הקשר שהוא. הבלונדינית הקרציה שהייתה שם והתעקשה שהוא ידבר על מה שהיא רוצה- רק עשתה לי עצבים

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהאמת שאני דווקא כה אוהבת

פיסיקה אבל לא אהבתי איך שהוא העביר את ההרצאה. נגיד את, ראו שאת נורא מתחברת ואוהבת את מה שאת מעבירה. יעל, המתרגמת של חומריו, העבירה הרצאה שנונה וגם הצחיקה. לא יודעת
זו הייתה הרצאה כבדה. כמו ההרצאה של גדעון אורבן (אאל"ט) שאמנם התעניינתי בנושא אבל לא נהניתי מאיך שהוא העביר את ההרצאה.

Fairywitch

New member
ונכון שיעל חמודה? הנה- לא רק אני

חושבת ככה
ואת הפוסטר לא ראיתי בכלל

SNTD

New member
ההרצאה של ד"ר סטופ

אני מצטרף אליכן אני דווקא חובב פיסיקה וכימיה וכל שאר הבלאגן, אז גם בהארי פוטר אני מתעניין במדע שמאחורי השיקויים, ותדעו שלחלק מהם כ-ן יש ביסוס, למשל שיקוי אהבה, או שיקוי שינה, אלה דברים מבוססים... אם תרצו, אני אפרט ויש משהו בזה שהוא לא העביר אותה מי יודע מה, הוא טחן, והוא פסל כל דבר שיצא טיפה מחוץ לתחומי ההיגיון הפיסיקלי, בתור מדען, אפשר להבין אותו, ד"ר לאסטרו פיסיקיה מתעסק כל כך בלא נודע, חייב להצמד למציאות כי אם לא הוא ירחף בחלל בדיוק כמו המידע שלו, אז זה הגיוני, אבל זה באמת היה קצת מאכזב, הייתי רוצה לשמוע קצת יותר אופטימיות בקולו P: ובנוסף הופתעתי מזה שהוא לא אהב את הספר השלישי! הוא הכי טוב לדעתי! אחריו הראשון ולבסוף השני. אגב, אני מצטרף לקריאות של חנה! יעל, לא סיפרת לנו שאת כזו! אבל בל נשכח את אודי! שנראה לי גם הפתיע את כולנו עם השיער P: חחחח סתם סתם, אבל אודי נראה קול!

Fairywitch

New member
טוב, אני ראיתי את אודי קודם במסן../images/Emo3.gif

ושאלתי אם זה הוא, והוא אמר "זה השכן שלי", ובהתחלה האמנתי לו...

SNTD

New member
נההה חחחחח מגניב!

הייתה לך התראה מוקדמת לאודי ויעל באמת הפתיעה את כולנו, סחתיין עלייך יעל! D:

yael ziv

New member
מה זה? מה הולך פה?

אני מתנגדת לזה כל התנגדות אפשרית! דרך אגב גם אני אוהבת אתכן!

Sunflower Fairy

New member
יא, איך זה הגיע לפה? :-O../images/Emo204.gif

או: מי האנשים האלה?
היה לי ממש כיף. ראיתי אתכם בערך חצי שעה בדיוק, או אם נכליל גם את ההרצאה של יעל [שהיתה מעולה!], - שעתיים. >< אני לא זוכרת בכלל מי זה מי, אז בואו תהיו נחמדים ותעזרו לזכרון הסלקטיבי שלי [לא שעזרתם לו מלכתחילה, רק איזה שני אנשים אמרו לי איך קוראים להם, וזה אחרי שחיפשנו אתכם אני ואילור כל כך הרבה זמן. ><], בקיצור, שכל אחד יכתוב מי הוא ואיפה הוא ממוקם פה בתמונה. נו, תהיו נחמדים.
אני זו עם השמלה הצהובה הפרחונית, כובע ושתי צמות הרבה-יותר-מידי-ארוכות, שעומדת מימין.

Sunflower Fairy

New member
אה, ולמי שתוהה -../images/Emo204.gif

אני זו שהצגתי את עצמי כנוראל/קאיה [נוראל יותר טוב], והגעתי באיחור עם אילור, כשישבתם ליד השולחן ולא חיכיתם לנו בדשא.

האבק

New member
נכון, בסוף החלטנו לשבת במזגן

במקום בחום והלחות התל אביבית

SNTD

New member
אמממ

אני זה שצילם, אז אני לא בדיוק נמצא בתמונה... אגב, אני רועי :)

Fairywitch

New member
אהבתי גם את הסגנון הכללי- הכובע

והשמלה, מראה כפרי משהו... מקסים

למעלה