ל"ג בעומר!

Super Alonit

New member
אני אצר אותה מעט אצל התופרת...

אבל זה בטוח יהיה יותר משתלם מלקנות אחת בעצמי

The Cat Woman

New member
תלוי במה...

36 כאן זה כמו ה25 של הג'ינסים- או לצורך העניין 0 או XS- המידה הכי קטנה.

הו הבנתי.

אבל זה מוזר שמידה 36 זה הכי קטן.תמיד כשאני הולכת לקנות מכנסיים אני רואה שיש מידה כזו 34 וזה הכי קטן
ותתחדשי על המכנס:)

The Cat Woman

New member
תנקס ../images/Emo8.gif וזה תלוי בחברה... בפוקס זה 34

גם ברנואר ואאל"ט גם בקסטרו. איפה שקניתי היום- לא היה 34. ובכל מקרה זה לא עולה עלי

הו,לא חשבתי על זה!

(בעצם היום לא חשבתי על כלום חוץ מעל פסיכו'
) אני שונאת את פוקס!הבגדים שם כ"כ מכוערים!והחצופים עוד דורשים הרבה כסף על הסמרטוטים שלהם!פוי!חוץ מהדגמ"ח היפה שלי,שום דבר שם לא שווה ת'כסף

The Cat Woman

New member
לא נכון, דווקא יש לי הרבה בגדים מפוקס...

טוב לא נגזים. לא "הרבה". רק חצאית ארוכה שנטית כזאת שקניתי בסוף עונה ב50 ש"ח, דגמ"ח ארוך מ-ה-מ-ם מהחורף האחרון ודגמ"ח קצר (3/4 כזה) בצבע ירקרק וגם מכנס רחב עם פס-תחתונים כזה- משובץ אפור
וכמה חולצות וגופיות... של הקיץ רק כי בחורף לא מצאתי שם כלום ששווה משהו... בקיצור- קולקציה שלמה של הקיץ שעבר

Amir Noy

New member
בשביל הפרוטוקול

אני אגיד שפוקס זה חרא.. בגדים די משעמיים...מה שנקרא "אוקי...זה סתם עוד חולצה/מכנס" העדפה שלי לקאסטרו או ללי קופר..אבל חבל לפתוח דיון ><

The Cat Woman

New member
אני דווקא אוהבת את רנואר... ../images/Emo99.gif

הבגדים שלקסטרו יש להציע לבחורות כמוני- לא משהו! מן הסתם... זה בגדים של סטייליסטים יותר. ודווקא מפוקס קניתי כמה חולצות ממש חמודות. והדגמ"חים שלהם- אחל'ה לגמרי.

Prophet Of God

New member
אה וואלה אבל להתעלל בחיות זה לא חרא.

לא רק שאתה הומו. לא רק שאת אימו. לא רק שאת שומעת זבל. את גם תומכת בהתעללות בחיות. אני אומר לך למפגש הבא אני מגיע רק כדי לחנך אותך...

The Cat Woman

New member
על מי ואל מי דיברת בדיוק?

היה שם לשון זכר ולשון נקבה Oס בכל אופן... אני לא אימו!!! ואני גם לא שומעת זבל, אני שומעת מוזיקה ממש טובה... ואני לא תומכת בהתעללות בחיות!!! להיפך- אני אוהבת חיות
איך הגעת לזה שאני תומכת בהתעללות בחיות בכלל? אם אני רואה משהו דרוס בכביש- אני בוכה כמו תינוקת, שלא נדבר על אנשים חולירעות שמתעללים בחתולי רחוב

Prophet Of God

New member
חחח עזבי שלא הבנת למי הייתה הכוונה

מה שהצחיק אותי זה שאת שואלת למי התכוונתי ובכל זאת מתגוננת :p לא דיברתי עלייך. המשפט הראשון היה בזכר כי קראתי לו הומו, שלא מסתדר עם נקבה. ומהשאר החלטתי לפנות אליו בנקבה, כי הוא כזה הווווווווווומווווווווו שזה נראלי כבר לא חוקי.

Prophet Of God

New member
לצורך הבהרה: הכל בצחוק.

[חוץ מהמוזיקה שאתה שומע, אבל זה כבר בעיה שלך.] :p

למעלה