שרשור ארה"ב הגדול - הקדמה

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif את צריכה לכתוב כותרות שונות..

כשזה אותן כותרות הוא מחשיב את זה להצפה ומוחק.

CitizenErased

New member
בעע אין כח להשקיע חחחחח

לא משנה גם ככה העליתי הרבה. אני העלה את השאר מאוחר יותר לפורום השני של מיוז

CitizenErased

New member
../images/Emo4.gifה14 באפריל, מיי כמיקל רומנס ומיוז../images/Emo4.gif

אז ב13 טסתי לי ליוסטון, טקסס. וב14 הלכתי להופעה שם של מיוז עם MCR. האמת אני לא זוכרת בערך באיזו שעה הגעתי, אבל התחברתי שם עם הרבה בנות ואחת מהן הלכה איתי מאחורי המבנה לבדוק את הכניסה למאחורי הקלעים. גילינו שלמרות שהכניסה עצמה למאחורי הקלעים היא דרך מוסך והאוטובוסים כמובן חונים בתוך המוסך ככה שזה בלתי אפשרי לראות אותם - כל המאחורה זה זכוכית, חלונות ודלתות ואפשר לראות כמעט כל מה שקורה בקומת הקרקע של מאחורי הקלעים דרך שם חח עמדנו שם קצת מאחורה, היו לי מכתבים מפורום MCR להעביר להם. אז כמה מעריצות מפגרות ביותר של MCR מצאו דרך להכנס פנימה וניסו לצפות בסאונדצ'ק שלהם. כמובן שגירשו אותם ואחרי שהם ברחו משם בריצה, Worm (שומר הראש של MCR) יצא אחריהן. הוא ניגש אלי ואל חברה שלי ושאל אם אנחנו היינו הרגע בפנים. אמרתי לו "פגשתי אותך באוקטובר האחרון בלונדון.. I know better than that" חח הוא לחץ לי את היד והסברתי לו שיש לי שם מכתבים ושאלתי אם הוא יוכל להעביר להם אותם. כמובן שהוא אמר שכן אז נתתי לו את כל המכתבים. אחרי שהוא הלך חיכינו שם עוד קצת, היה לי גם את פרויקט הוידאו של פורומיוז להביא לדומיניק... אבל אז הגיע שומרת אחת מניאקית שהעיפה אותנו משם חח חזרנו לתור בכניסה וכעבור כמה דקות הגיעה חברה שלי מפורומיוז הרשמי עם הבת שלה וחברות של הבת שלה. היא הביאה יחד איתה ספר ענק (145 עמודים) עם מכתבים וציורים ואנערף לכריס ממיוז. הלכנו מאחורה, שוב, בתקווה שהיא תוכל להעביר לו את הספר. אחרי שדיברנו שם עם השומר הכי חשוב חח הוא דיבר עם מנהל סיבוב ההופעות של מיוז שאמר שנעביר לו את הספר והוא יעביר אותו לכריס. למרות שמאוד רצינו לראות את כריס מקבל אותו, עשינו את מה שהם אמרו. אני החלטתי עוד להשאיר אצלי את פרויקט הוידאו כי תכננתי למצוא דרך "להראות את עצמי" כמו שדומיניק אמר לי בLA חח אחרי הרבה שעות של ציפייה, ומקדונלדס, נכנסנו להופעה. הייתי שורה חמישית בערך, באמצע. הקהל היה מחורפן על כל הראש! מיוז התחילו ואנשים פשוט התחרפנו, כולם דחפו, היה חולני חח מיוז שרו 8 שירים. במהלך השיר השביעי - Hysteria, הגעתי למצב כבר שלא יכולתי לנשום, שלא לדבר על לזוז. הרגשתי שהקהל פשוט סוחף אותי חח נפלתי על הרצפה והיה רגע כזה שלא הרגשתי כלום.. ואז הרגשתי אנשים עלי, זה לא נעים בכלל. חברה שלי עזרה לי לקום אבל בגלל שלא יצאנו משם לא לקח הרבה זמן עד שזה קרה שוב. והפעם עוד כמה נפלו גם. חברה שלי שוב עזרה לי לקום ולקחה אותי הפעם אחורה. מיוז בדיוק התחילו את Knights of Cydonia, השיר האחרון וראיתי שהם הביאו איתם את הבלונים הענקיים שיש להם בהופעות שלהם לבד.. נחמד היה לראות שהם הביאו אותם גם להופעת חימום. הייתי במצב שבקושי יכולתי לנשום או לראות. ניגשתי לאחת השומרות שם ואמרתי לה שאני לא יכולה לנשום. היא לקחה אותי איתה למאחורי הקלעים, לעזרה ראשונה. כשמיוז בדיוק ירדו מהבמה והלכו גם כן למאחורי הקלעים. זה היה סוריאליסטי, הלכתי מאחוריהם ובקושי יכולתי לנשום.. לדבר בכלל לא היה אפשרי. למזלי הרב הם לא הסתכלו אחורה ולא שמו לב אלי חח עשו לי כמה בדיקות בעזרה ראשונה, ואז הם הציעו לי ללכת לבית חולים. אמרתי שאני מעדיפה שלא וחתמתי על זה "שסירבתי ללכת לבית חולים". הם שאלו אותי אז אם אני רוצה לחזור להופעה או לצאת. אבל לא יכולתי לחשוב אפילו על לחזור. יצאתי ישר החוצה.

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifאחרי ההופעה../images/Emo36.gif

חברה שלי מהפורום הרשמי והבנות שהיו איתה גם ככה תכננו לצאת אחרי מיוז אז התקשרתי אליה ואמרתי לה שאני בחוץ, הן יצאו ונפגשנו. החלטנו לנסות שוב את המאחורה של המבנה. הלכנו לשם והיו שם עוד 2 מעריצים של מיוז שגם יצאו ישר אחריהם. בזמן שעמדנו שם ראינו בפנים את כל MCR יורדים במדרגות, עם בגדי הבלאק פרייד שלהם ועם ציורים של גולגלות על הפנים שלהם, כשג'רארד לבש את החלוק הלבן של "החולה" על הבגד של הבלאק פרייד. הם כולם הלכו שם מאחורי 2 משאיות ויכולתי לראות את הרגליים שלהם מתחת למשאיות. הם הלכו במעגל וגם שמענו אותם צועקים! זה היה ב-א-מ-ת סוריאליסטי.. וכן זה היה הpre-show ritual שלהם. אחר כך הם עלו לבמה. אחרי כמה זמן.. ולמזלי לא סילקו אותנו.. ראינו את מיוז מהלכים להם בפנים. הם לא שמו לב אלינו בחוץ בהתחלה אז אחת הבנות לקחה דף מהמחברת שלי וכתבה "Chris, we gave you the book" והחזיקה את זה על דלת הזכוכית. פעם הבאה שראינו אותם, לצערנו, ראינו רק את דום ומאט. הם קראו את השלט שלה אבל כמובן שבגלל שזה לא היה בשבילם הם לא ממש עשו כלום. חוץ ממאט שציחקק כי הוא אהב את הרעיון של השלטים חח כמה דקות אחר כך נזכרתי במה שדום אמר בLA וכתבתי פתק "Dominic, sup? As I said in LA I've got something to give you".. נו, "הראיתי את עצמי!" מאט ודום ירדו במדרגות והחזקתי את השלט. ראיתי שהם שניהם קראו אותו, מאט שוב ציחקק לו. ובדיוק כמה אנשים עצרו שם את דומיניק כי הם הביאו לו קופסא עצומה מלאה בdrum sticks. בזמן שדום עצר לדבר איתם, מאט אשכרה ניגש לדלת ויצא לפגוש אותנו. היינו 7 אנשים בחוץ! אמרתי לו שפגשתי אותו במועדון בסן פרנסיסקו ושהתמונה שלי איתו נמחקה. אז הוא אמר "oooh I'm sorry" חח ואז אמרתי "so can I have another one?" וכמובן שהוא הסכים. חברה שלי עמדה לצלם אותנו אבל לפני שהפלאש פעל היא הזיזה כבר את המצלמה. אז היינו בטוחים שזה לא יצא, מאט ציחקק לו ונעמדנו שוב לתמונה חח ושוב, היא עשתה בדיוק אותו דבר! חח מאט כבר ממש צחק אז ואני הסברתי לה מה היא עושה לא בסדר. נגעתי למאט בגב ואמרתי לו "I'm so sorry" חח הצטלמנו שוב. רק אחר כך נודע לי שגם התמונה הראשונה וגם השלישית יצאו סבבה. רק השניה לא יצאה טוב. הוא חתם שם לכמה בנות וכל הזמן צחק חח הוא היה ממש חמוד. אז השומר ראש אמר שהם צריכים ללכת ולפני שהוא נכנס הספקתי לתת לו את 2 השקיות של הצמידים שנשארו לי (לו ולכריס). אמרתי לו שהשני זה לכריס אבל הוא לא שמע אותי.. אחרי שהוא נכנס הוא נעמד שם ליד דומיניק. דומיניק היה עם הגב אלינו ועדיין דיבר עם האנשים שם. מאט הסתכל עלי ובסימנים שאל אותי עם השקית השניה היא לדומיניק (הוא הצביע אליו כשהוא לא ראה חח) אז אני הזזתי את השפתיים כדי שהוא יוכל לקרוא אותן "no it's for Chris, Dominic already got one" אז מאט עשה לי "אההה" עם הראש ופתח את אחת השקיות חח הוא הוציא את הצמיד, מדד אותי ועשה לי thumbs up כזה חח אמרתי לו שזה למזל טוב (שוב עם השפתיים חח) וכתבתי על דף, עם עט, שזה מישראל. בגלל שזה היה עט הוא התקרב מממממש לדלת כדי לקרוא חח ציחקק שוב ושוב נתן לי thumbs up. זה היה עוד קטע סוריאליסטי ביום סוריאליסטי ביותר. אני לא אשכח את הפרצופים שלו חח אחרי כמה דקות, אחרי שמאט הלך, דומיניק יצא אלינו. הבאתי לו את הפרויקט וידאו של פורומיוז, הסברתי לו מה זה. הבאתי לו גם דף עם שאלות שאספתי מהפורום והוא הבטיח לי שהוא יענה עליהם... הצטלמנו כשהוא מחזיק את פרויקט הוידאו ביד. ואז שאלתי אותו אם הוא זוכר את הצמיד שהבאתי לו במועדון בסן פרנסיסקו כמה ימים קודם לכן. הוא אמר שכן ואמרתי לו ששכחתי להגיד לו שזה למזל טוב חח אז הוא אמר "רגע נראה לי יש לי אותו כאן", הוא נגע לעצמו בכיס של החולצה ואז הוציא את הצמיד מהכיס חחחח הייתי בשוק. כנראה הבן אדם לא מחליף בגדים אבל באמת. אז הוא פשוט עמד שם עוד לפחות 20 דקות ודיברנו כולנו איתו על שטויות. אחת הבנות שאלה אותו מה ההופעה שהוא הכי אהב (להופיע בה) אי פעם חח אני זוכרת שבהיתי בה ואמרתי "את לא יכולה לשאול אותו כזה דבר!" חח ודום צחק ואמר שהוא זוכר רק את ההופעה במקסיקו (האחרונה שלהם, מלפני יומיים חח) ואז שאלתי אם הוא העדיף את לוס אנג'לס או סן פרנסיסקו.. ודיברנו קצת על איך שפתאום מתים עליהם בארה"ב והראיתי לו במצלמה את התמונה של הקהל בLA שמחזיק מצתים ופלאפונים (שמתי אותה כאן קודם, לא יודעת אם זה נמחק או לא חח) אני גם זוכרת שהוא לבש נעלי אולסטארס כסופות.. אבל ממש כסופות חח והחמאתי לו עליהן אז הוא שמח. והוא גם ציין שהוא ראה את הספר שהן הביאו לכריס ואמר שזה היה "מאוד מרשים!" ככה שידענו שהוא בטוח קיבל את הספר וזה מאוד עודד אותנו חח לצערנו כריס עדיין היה חולה ולא יצא כלל. הייתי מעלה את התמונות שלי עם מאט ודום אבל אני כל כךךךךךךךךך שרופה וזה דיי מביך חח חברה שלי מנסה להוריד לי את האדימות בפוטושופ אז אם זה יעבוד אני אשים אותן כאן כשהיא תסיים איתן

lestatgirl

New member
כמה הוא מצחקק?!?

אני חושבת שמישהו חזר לפטריות ואני לא מתכוונת לפורטבלו..(וגם לא לשמפניון
)

CitizenErased

New member
אני דיי בטוחה שהוא לא *חזר* לפטריות

אלא שהוא פשוט היה איתן כל הזמן חח הוא כלללל הזמן צחיק. כל הזמן. לא יכולתי לדבר איתו מרוב שהוא צחק חח רק בהופעה האחרונה באמת דיברנו חח והוא מדבר כל כך פאקינג מהר זה מטורף הוא אמר לי משהו שהם עוד לא הכריזו רשמית, אני הבן אדם הראשון שידע, באתי לפרסם את זה באינטרנט ונקלט לי שהוא נתן לי את השם של המקום ושאני לא הבנתי מה הוא אמר! וכולם עכשיו רוצים לרצוח אותי חח

Luna Sphere

New member
חחחחחח זה כזה חמוד

נו ברור את שמעת איך הוא אומר את הABC לאחור..

lestatgirl

New member
וואו, ואני חשבתי שההופעות של השמבלס אלימות..

בגלל זה עדיף מועדונים קטנים חמימים ואמ.. כאלה בלי מבוכים מתחת לאדמה..

CitizenErased

New member
../images/Emo42.gifה15 באפריל, פסטיבל Edgefest../images/Emo42.gif

קמתי בסביבות 5 בבוקר, התארגנתי וטסתי מיוסטון, טקסס לדאלאס, טקסס. בדאלאס הייתה לי הסעה לעיר קטנה בשם פריסקו, כחצי שעה נסיעה
בפריסקו שמתי את הדברים במלון והתארגנתי לפסטיבל. הכרתי במלון זוג סקוטים שבאו מסקוטלנד בשביל הפסטיבל והם הזמינו אותי להצטרף אליהם חח אז נסענו יחד וכשהגענו הסתובבנו יחד בהתחלה. אחרי סיבוב קצר והכרה של הפארק הענקי הזה (שכלל בין היתר 3 במות.. אחת ענקית, אחת בינונית ואחת קטנה.. מיליונים של דוכנים ואיזורים שעוד לא גילינו) ירדנו לבמה המרכזית. קיבלתי בהתחלה לוח עם כל ההופעות ולקח לי זמן לקלוט שהטור ליד השעות של ההופעות ליד השם של כל להקה זה בעצם זמן חלוקת החתימות שלהם. לא ידעתי שיש שם חלוקות חתימות עד דיי מאוחר. היה ממש ממש חם.. שמש חזקה.. זה בוודאי לא עזר לפנים שלי שהיו עדיין שרופות מסן פרנסיסקו כמעט שבוע לפני. למזלי הסקוטית נתנה לי קרם הגנה אבל עדיין הצלחתי להשרף קלות. עוד יותר למזלי קניתי כובע של מיוז בהופעה ביוסטון יום לפני וזה בוודאי עזר לי לא להתעלף שוב חח שמענו בהתחלה קצת מלהקה בשם The Vanished בבמה המרכזית.. הם רק צרחו וגם אני וגם הסקוטים לא אהבנו את זה.. אז הלהקה הראשונה שבאמת הלכנו לראות הייתה בבמה הקטנה בשעה 11:00. להקה מקומית בשם Odis שהסקוטית שמעה שהיא להקה טובה. פייר, הם היו חביבים. סאונד מאוד טקסני שכזה חח אחר כך פילחנו את דרכנו בין ההמונים חזרה לבמה המרכזית בשביל Bullet for My Valentine. פייר, שמעתי רק שיר אחד שלהם בעבר ולא זכרתי שהם כאלה צעקניים. ישבנו לנו על הרצפה רחוק מהבמה ודיי השתעשענו מהצרחות ונסיונות החיקוי שלי
אחר כך הייתה לנו הפסקה קטנה ואז שוב בבמה המרכזית - Red Jumpsuit Apparatus. הייתי אומרת לכם את דעתי עליהם אם הייתי זוכרת איך הם נשמעו. אני זוכרת שישבנו בכסאות למעלה, אכלנו והקשבנו להם אבל אני ממש לא זוכרת איך הם נשמעו חח ואחר כך עוד הפסקה קצרה ואז Bowling for Soup... אוקי, פה הייתי מופתעת, אבל ממש. תמיד הייתי רואה בנים עם חולצות שלהם. והם גם הרי חבורה של מכוערים אבל ממש חח ציפיתי שהם יהיו מטאליסטים או משהו. ואז הם התחילו את הסט וכל השירים שלהם זה שירי פאנק-אימו כאילו גיי לגמרי חח אני כזה "?!?!?!" לא ציפיתי בכלל. הם מאוד קטצ'ים אבל לא הטעם שלי. אחר כך פספסנו את Say Anything כי לא היה לנו כח ללכת לבמה הבינונית הרחוקה כי ידענו שנחזור אחר כך בכל מקרה לבמה המרכזית בשביל Jet חח.. Jet היו טובים. שרו את כל המוכרים כמובן. פייר, הסולן, ניקי, לא נשמע הכי מוצלח בהופעה. הקול שלו היה קצת מוזר. אבל הם לא היו רעים. אחרי ההופעה שלהם הלכתי לאיזור של חלוקת החתימות. הספקתי לאבד את הסקוטים ולמצוא ילדה נחמדה בשם ג'ינה שהכרתי יום לפני בהופעה של MCR ומיוז ביוסטון.. אז הסתובבנו יחד חח קניתי את האלבום Get Born של ג'ט, האלבום השני של מיוז (שכבר יש לי כמובן אבל רציתי ללכת לחלוקת חתימות חחחח), Hot Fuss של הקילרס וDecemberunderground של AFI, בשביל ללכת לחלוקות החתימות שלהם (בעיקרון MCR היו היחידים שלא היה להם חלוקת חתימות מתוכננת). וישר אז נכנסתי לחלוקת החתימות של ג'ט... ניקי היה הראשון (הסולן), נכון בקליפים זה נראה כאילו העיניים שלו חומות?! יש לו עיניים כחולות, בהירות אבל ממש! והם כנראה כולם היו לגמרי בג'ט-לג (
) בגלל הטיסה מאוסטרליה כי הם נראו לגמרי מסטולים חח בעיקר ניקי. הם קצת הפחידו אותי חח אחרי שג'ט סיימו נשארתי כבר שם לחלוקת החתימות של מיוז. התפדחתי לאללה לגשת אליהם אחרי שפגשתי את מאט ודום לילה לפני אבל האמת שבחיים לא קיבלתי חתימה ממאט, אני לא מבקשת בדרך כלל. אז זו הייתה הזדמנות.. וגם לפגוש את כריס
כשניגשתי אליהם שמתי את הכובע שלהם על הפרצוף שלי, שהם לא יראו אותי חח דומיניק היה הראשון שראה אותי וישר אמר "Hello again!" חח אני התפדחתי קשות. נתתי אז למאט את האלבום, הוא הסתכל על האלבום אבל לא עלי חח אז כבר אמרתי "היי מאט" ואז הוא הסתכל למעלה והתחיל לגחך קשות כשראה אותי חח אז אמרתי "I'm SO embarrassed" אז מאט אמר "don't be" והתחיל לצחוק שוב! חח אבל אז הוא חתם לי love from Matt.. ופייר, הוא בדרך כלל לא כותב כלום, רק חותם מאט. ולפי מה שראיתי אני היחידה שם שהוא כן הוסיף לה משהו אז מאוד התרגשתי מהעניין חח כשניגשתי אל דומיניק אחרי מאט הזכרתי לו את השאלות שנתתי לו יום לפני והוא אמר שהם באוטובוס והוא יעבור עליהם ויביא לי אותן לאחת ההופעות הבאות (רשמתי מאחורה לאן אני הולכת חח) ואז הגעתי אל כריס, הזכרתי את הספר שחברה שלי נתנה לו ונראה היה שהוא ממש התלהב ממנו. הוא גם אמר שהוא מרגיש קצת יותר טוב ובכלל נראה סבבה. התור לחלוקת החתימות שלהם היה מטורף.. בעיקר כי תוך כמה דקות נודע כי 2 ההדליינרס האחרים עם חלוקות חתימות מתוכננות (AFI והקילרס... היו 4 הדליינרס, מיוז, AFI, הקילרס וMCR.. ורק לMCR לא היה מתוכנן כלום) - ביטלו! אז בקיצור, מיוז היו ההדליינרס היחידים שבאמת עשו את זה. והתור אליהם שיקף את העניין חח דיי ריחמתי עליהם. למזלי הצלחתי להחזיר את האלבום של הקילרס וAFI ולקבל חזרה את הכסף, למרות שכבר פתחתי אותם! חח

למעלה