../images/Emo42.gifה15 באפריל, פסטיבל Edgefest../images/Emo42.gif
קמתי בסביבות 5 בבוקר, התארגנתי וטסתי מיוסטון, טקסס לדאלאס, טקסס. בדאלאס הייתה לי הסעה לעיר קטנה בשם פריסקו, כחצי שעה נסיעה
בפריסקו שמתי את הדברים במלון והתארגנתי לפסטיבל. הכרתי במלון זוג סקוטים שבאו מסקוטלנד בשביל הפסטיבל והם הזמינו אותי להצטרף אליהם חח אז נסענו יחד וכשהגענו הסתובבנו יחד בהתחלה. אחרי סיבוב קצר והכרה של הפארק הענקי הזה (שכלל בין היתר 3 במות.. אחת ענקית, אחת בינונית ואחת קטנה.. מיליונים של דוכנים ואיזורים שעוד לא גילינו) ירדנו לבמה המרכזית. קיבלתי בהתחלה לוח עם כל ההופעות ולקח לי זמן לקלוט שהטור ליד השעות של ההופעות ליד השם של כל להקה זה בעצם זמן חלוקת החתימות שלהם. לא ידעתי שיש שם חלוקות חתימות עד דיי מאוחר. היה ממש ממש חם.. שמש חזקה.. זה בוודאי לא עזר לפנים שלי שהיו עדיין שרופות מסן פרנסיסקו כמעט שבוע לפני. למזלי הסקוטית נתנה לי קרם הגנה אבל עדיין הצלחתי להשרף קלות. עוד יותר למזלי קניתי כובע של מיוז בהופעה ביוסטון יום לפני וזה בוודאי עזר לי לא להתעלף שוב חח שמענו בהתחלה קצת מלהקה בשם The Vanished בבמה המרכזית.. הם רק צרחו וגם אני וגם הסקוטים לא אהבנו את זה.. אז הלהקה הראשונה שבאמת הלכנו לראות הייתה בבמה הקטנה בשעה 11:00. להקה מקומית בשם Odis שהסקוטית שמעה שהיא להקה טובה. פייר, הם היו חביבים. סאונד מאוד טקסני שכזה חח אחר כך פילחנו את דרכנו בין ההמונים חזרה לבמה המרכזית בשביל Bullet for My Valentine. פייר, שמעתי רק שיר אחד שלהם בעבר ולא זכרתי שהם כאלה צעקניים. ישבנו לנו על הרצפה רחוק מהבמה ודיי השתעשענו מהצרחות ונסיונות החיקוי שלי
אחר כך הייתה לנו הפסקה קטנה ואז שוב בבמה המרכזית - Red Jumpsuit Apparatus. הייתי אומרת לכם את דעתי עליהם אם הייתי זוכרת איך הם נשמעו. אני זוכרת שישבנו בכסאות למעלה, אכלנו והקשבנו להם אבל אני ממש לא זוכרת איך הם נשמעו חח ואחר כך עוד הפסקה קצרה ואז Bowling for Soup... אוקי, פה הייתי מופתעת, אבל ממש. תמיד הייתי רואה בנים עם חולצות שלהם. והם גם הרי חבורה של מכוערים אבל ממש חח ציפיתי שהם יהיו מטאליסטים או משהו. ואז הם התחילו את הסט וכל השירים שלהם זה שירי פאנק-אימו כאילו גיי לגמרי חח אני כזה "?!?!?!" לא ציפיתי בכלל. הם מאוד קטצ'ים אבל לא הטעם שלי. אחר כך פספסנו את Say Anything כי לא היה לנו כח ללכת לבמה הבינונית הרחוקה כי ידענו שנחזור אחר כך בכל מקרה לבמה המרכזית בשביל Jet חח.. Jet היו טובים. שרו את כל המוכרים כמובן. פייר, הסולן, ניקי, לא נשמע הכי מוצלח בהופעה. הקול שלו היה קצת מוזר. אבל הם לא היו רעים. אחרי ההופעה שלהם הלכתי לאיזור של חלוקת החתימות. הספקתי לאבד את הסקוטים ולמצוא ילדה נחמדה בשם ג'ינה שהכרתי יום לפני בהופעה של MCR ומיוז ביוסטון.. אז הסתובבנו יחד חח קניתי את האלבום Get Born של ג'ט, האלבום השני של מיוז (שכבר יש לי כמובן אבל רציתי ללכת לחלוקת חתימות חחחח), Hot Fuss של הקילרס וDecemberunderground של AFI, בשביל ללכת לחלוקות החתימות שלהם (בעיקרון MCR היו היחידים שלא היה להם חלוקת חתימות מתוכננת). וישר אז נכנסתי לחלוקת החתימות של ג'ט... ניקי היה הראשון (הסולן), נכון בקליפים זה נראה כאילו העיניים שלו חומות?! יש לו עיניים כחולות, בהירות אבל ממש! והם כנראה כולם היו לגמרי בג'ט-לג (
) בגלל הטיסה מאוסטרליה כי הם נראו לגמרי מסטולים חח בעיקר ניקי. הם קצת הפחידו אותי חח אחרי שג'ט סיימו נשארתי כבר שם לחלוקת החתימות של מיוז. התפדחתי לאללה לגשת אליהם אחרי שפגשתי את מאט ודום לילה לפני אבל האמת שבחיים לא קיבלתי חתימה ממאט, אני לא מבקשת בדרך כלל. אז זו הייתה הזדמנות.. וגם לפגוש את כריס
כשניגשתי אליהם שמתי את הכובע שלהם על הפרצוף שלי, שהם לא יראו אותי חח דומיניק היה הראשון שראה אותי וישר אמר "Hello again!" חח אני התפדחתי קשות. נתתי אז למאט את האלבום, הוא הסתכל על האלבום אבל לא עלי חח אז כבר אמרתי "היי מאט" ואז הוא הסתכל למעלה והתחיל לגחך קשות כשראה אותי חח אז אמרתי "I'm SO embarrassed" אז מאט אמר "don't be" והתחיל לצחוק שוב! חח אבל אז הוא חתם לי love from Matt.. ופייר, הוא בדרך כלל לא כותב כלום, רק חותם מאט. ולפי מה שראיתי אני היחידה שם שהוא כן הוסיף לה משהו אז מאוד התרגשתי מהעניין חח כשניגשתי אל דומיניק אחרי מאט הזכרתי לו את השאלות שנתתי לו יום לפני והוא אמר שהם באוטובוס והוא יעבור עליהם ויביא לי אותן לאחת ההופעות הבאות (רשמתי מאחורה לאן אני הולכת חח) ואז הגעתי אל כריס, הזכרתי את הספר שחברה שלי נתנה לו ונראה היה שהוא ממש התלהב ממנו. הוא גם אמר שהוא מרגיש קצת יותר טוב ובכלל נראה סבבה. התור לחלוקת החתימות שלהם היה מטורף.. בעיקר כי תוך כמה דקות נודע כי 2 ההדליינרס האחרים עם חלוקות חתימות מתוכננות (AFI והקילרס... היו 4 הדליינרס, מיוז, AFI, הקילרס וMCR.. ורק לMCR לא היה מתוכנן כלום) - ביטלו! אז בקיצור, מיוז היו ההדליינרס היחידים שבאמת עשו את זה. והתור אליהם שיקף את העניין חח דיי ריחמתי עליהם. למזלי הצלחתי להחזיר את האלבום של הקילרס וAFI ולקבל חזרה את הכסף, למרות שכבר פתחתי אותם! חח