לילה אחרון.......

thisisme4

New member
וואלה? אז שווה להצביע?

אני כן בעדה.. הלוואי תהיה מקום שני או שלישי. מבחינתי שתזכה בגמר

רותי167

Well-known member
יש לי חדשות בשבילך,מצביעים לליהי וגם אני!

שהכסף ילך להפקה כמו הכספים של מקום שני ושלישי. הרבה אנשים שאני מכירה וכל הפייסבוק שלה. ההמצאות כאן ואנשים שיודעים הכל הכל מדהימים. כולם בוחני לב וכליות וכמובן כל נושא ההצבעות.

KEEK

Member
גב וקרן מגדילים את הפער..

אורטל ממש מצמצמת את הפער בינה לבין דניאל וליהי.. אוי ליהי.. אפילו סיון אברהמי היתה פחות מיותרת ממנה.. בכל אופן.. אחרי אתמול אני כבר לא בטוח שמדובר באגוז המקורי (אגוז צרפתי)

thisisme4

New member
טובבב אולי נשמח קצת?

לא בא לי ללכת לישון וכנראה לא ארדם בכל מקרה... ולא בא לי ללכת למיטה לקרוא את הספר העצוב שאני קוראת עכשיו. מה האופציות? למישהו יש הצעה לסרט ממש טוב? מהנה וכייפי ומעורר מחשבה... משהו בסגנון של ג'ו נגד הוולקנו... מידה כנגד מידה... ביס אין כלום עכשיו

KEEK

Member
לי המליצו הערב על משחקי הכס

מעביר לך את ההמלצה..

KEEK

Member
הזכירו לי שאגוז צרפתי נעצר בעבר

על הבלוג המפורסם שהיה לו, בו הוא חשף הצבעות וספויילרים על תוכניות ריאליטי. שכחתי מזה לגמרי.. קשה לי להאמין שאותו אגוז, אחרי שנעצר ונחקר יחזור על זה שוב..

andy181

New member
אני מניחה שמחר ניהיה חכמים יותר. אגב, מה

החלטת בסוף אורטל או דניאל?

KEEK

Member
כן! חחח איפה היית בשישי בערב?

ערכנו פה דיון שלא מבייש ועדות בכנסת
מי שישמע כמה כוח יש בהחלטה.... אני הצבעתי לדניאל בסוף וגם רוב המתלבטים הגענו למסקנה שאורטל כנראה מחוץ למירוץ גם בגלל הנתונים של אגוז, ובעיקר כי עכשיו גם ההצבעות מהקרובים של איתן יגיעו, ויהיה להם כוח כפול. אורטל לבד יהיה לה קשה..

andy181

New member
יום שישי יצא לי הציץ יחסית בקטנה, ראיתי שהיה

דיון סביב זה אבל לא ראיתי מה כל אחד בחר בסופו של דבר. נקווה שתהיה הפתעה היום :)

thisisme4

New member
כן הוא עשה טריקים מלוכלכים

מה שהוא עשה זה לייצר דף של מייל, ככה שיראה אמיתי לחלוטין, ובטעות אנשי ערוץ 10 הכניסו את הססמאות שלהם לאותו דף פיקטיבי העתק מדוייק, וככה הוא קיבל את כל האינפורמציה של כולם ופירסם אותם בבלוג. אבל בטוח יש אחריו אלפים שעושים אותו דבר.

טלומרז

New member
מצד שני יש לו ספוילרים ממש מפורטים על הישרדות

סלבס. מצד שלישי, הספוילרים שהיו לו על מאסטר שף התבדו והוא מחק אותם. מצד רביעי, הוא לראשונה פירסם/סימן את התחזקותה של קרן בהצבעות, לפני שידענו מזה בכלל וכשחשבנו שאורטל ודניאל הרבה מעליה.

KEEK

Member
נכון, אתמול דיברתי על הספויילרים של

השרדות אולסטארס, ספויילרים בלעדיים שלו, שנתנו לי הרגשה שזה אותו אגוז. אבל העלו פה נקודה נכונה, שהוא מפרסם תוצאות בסמיכות לסקרים, ויש מצב שהוא מסתמך על זה בלבד. וכמובן עניין המעצר שלו.. נראה לי שאחרי המעצר הזה טיפשי מצידו לפתוח בלוג שוב, ועל אותו שם..

טלומרז

New member
אם זה לא הוא, הוא מחקה אותו ממש טוב

בסגנון הכתיבה ובצביעת הטסקטים וההתניות כמו שאגוז היה מתנה ספוילרים לפי כמות הכניסות לאתר. מצד שני הוא כתב שהפעם המידע שהוא משיג הוא בדרך חוקית בלבד, שזה קצת לא אמין. והעובדה שהספוילרים של מאסטר שף התגלו כלא נכונים, גם קצת מחשידים אותו.

KEEK

Member
נראה לי מעשה ממש טיפשי

לחזור על זה אחרי שעצרו אותו על זה.. תרדי למטה, יש לכוכב השערה בעניין שלו..

למעלה