לילה אחרון.......

easternstar

New member
יש השערה שדווקא לוקחת בחשבון את המעצר

אני וקליי דיברנו עליה כבר בתחילת התוכנית והתחלת ההדלפות. אמרנו שלפי התוצאה הסופית נדע אם ההשערה שלי נכונה. לפי הנתונים שפורסמו כעת היא מקבלת חיזוק.

easternstar

New member
אתה עדיין פה, KEEK.? יש לי כמה השערות

זוכר שדיברנו על הימים הראשונים והנוסטלגיה של דיונים רציניים? יש לי כמה השערות לגבי אגוז ומבט בנתונים עצמם נראה מעניין. חסר לי קליי שירוץ איתי על השערות פרועות של אסטרטגיה. בהיעדר עניין במועמדים עצמם האסטרטגיה של התוכנית עדיין נשארת מעניינת. אני לא בטוח שמדובר על זיוף חסר משמעות.

easternstar

New member
ההשערה הבסיסית שלי היתה שאחרי המעצר

אגוז לא יעז לפרוץ למחשבים ומצד שני הוא ירצה להרגיע את העניין. מצד שני הוא מדליף ללא הפסק ואף אחד מההפקה לא מנסה לעצור אותו. מכאן המסקנה שלי שההפקה קשורה לעניין ומשתמשת במוניטין של אגוז כדי להדליף תוצאות חלקיות. אם תהיה התאמה בין התוצאות של אגוז לנתוני הגמר הבלוג של אגוז הוא הדלפה של ההפקה בעצמה.

KEEK

Member
הבנתי אותך..

ולדעתך ההפקה בקשר עם האגוז המקורי, ומיידעת אותו שהשתמשו בשמו? ומה אתה אומר על זה שהוא נותן ספויילרים על תוכניות של ערוץ 2? כתב על מאסטר שף ועל רוקדים על כוכבים..

easternstar

New member
בוא נקח תסריט שאגוז רוצה לסגור עסקה

הוא עשה להם נזק והוא מוכן "לפצות" אותם על הבעיה שבפריצה למחשבים שלהם. מה הבעיה להגיד לו שהם יתנו לו נתונים והוא יפרסם? יתכן שהנתונים אפילו מאוד קרובים לאמת או אפילו כמעט לגמרי אמיתיים. שני הצדדים מרויחים. אגוז מנסה למזער את הנזק שעשה, כמו כל מי שנתפס ומנסה להגיע להסכם עם הניזוק. להפקה יכול להיות אינטרס לפרסם נתונים, בלי שהיא מחויבת רשמית. תביט על נתון מעניין.: קרן היתה מקום ראשון ו 42000 בפרסום הקודם. כמה אורטל כעת? מישהו לקח את הנתונים ברצינות.

KEEK

Member
אני מבין את התיאוריה שלך, ויש בה הגיון

אבל איך אתה מסביר את הספויילרים שהוא נותן לתוכניות בערוץ 2?

easternstar

New member
אין קשר. הרי הבעיה שלו עם רייף המאירי

כל עיתונאי יודע שחלק "מהגילויים" מגיעים מהמקורבים עצמם. למשל "מקור בכיר בלשכת ראש הממשלה". זו הדלפה מכוונת לציבור בלי להתחייב. לא תמיד צריך להתאמץ.
לפעמים זה פרומו טוב ובאזז לתוכנית.

KEEK

Member
הבעיה שלו לא רק עם רייף המאירי

גם עם טדי הפקות וגם עם קופרמן הוא פתח גם על כוכב נולד והאח הגדול אולי גם על תוכניות מרשת.. לא זכור לי אבל זה לא היה רק ערוץ 10

easternstar

New member
הבעיה שלו היא עבירה פלילית של פריצה למחשבים

מי שהגיש את התלונה היו אנשי השרדות. לא בטוח שקופרמן לא נותנים לו חומר כדי שיעשה להם פרומואים. עיתונאים שמפרסמים "גילויים" לפעמים מקבלים חומר מהאנשים עצמם. אגב, גם צלמי פפרצי מסוימים מקבלים הזמנות לצלם.
זה ידוע..

KEEK

Member
אני יודע על עיתונאים וה"סקופים" שלהם..

כאן זה אחרת.. אבל בוא נשאר במקום אחד.. איך התפצלנו ל-3 הודעות?!

KEEK

Member
שאלה נוספת בעניין -

מי הגיש את התביעה? לא נראה לי שהתיק שלו זה רק מול מאירי הפקות (או איך שלא קוראים להם) הוא נתן ספויילרים על עוד דברים, חוץ מההפקות שלהם. מה עם כוכב נולד? הוא גם נתן הרבה ספויילרים שלהם, איפה ערוץ 2 בתביעה? האח הגדול?

easternstar

New member
אני דווקא מכיר גם את הפן המשפטי.../images/Emo13.gif

רייף המאירי הגישו תלונה למשטרה. מכאן העסק כבר לא בידיים שלהם כי זו עבירה פלילית לפרוץ למחשבים. כדאי לו שהם פחות יכעסו עליו בגלל שלבים שונים במהלך המשפט אבל התביעה היא של הפרקליטות. הוא עבר עבירה פלילית.

easternstar

New member
אחרי שהגישו תלונה הם כבר לא יוכלו לעצור אותה

כמו שאם אני דיווחתי על שוד אצלי בבית וזה נכון אני יכול להגיד מהיום עד מחר שאני סולח לשודד. אני יכול להעיד בצורה כזאת שתעזור לו. אני לא יודע באיזה שלב התביעה אבל אני יודע שהמשטרה מצאה פריצה למחשב. מבחינה חוקית זה דומה לפריצה לבית. זה אסור.

KEEK

Member
בוא נעשה סדר בדברים

יש את אגוז צרפתי, שזה בעצם 3 אנשים, לא אחד. ערוץ 10 (רייף מאירי) הגישו תביעה לפריצה במחשבים שלהם, ופרסום פרטים סודיים. התביעה הגיעה לאגוז, ומשם כבר נוספו לאשמות גם טדי הפקות, קופרמן, וכל מי שמעורב בבלוג שלו. אז יש את אגוז צרפתי שמתנהל מולו (מולם תכלס) משפט, לא יודע אם התיק נסגר או שהתביעה בעיצומה.. ואתה טוען שרייף מאירי, מתחת לשולחן, הגיעו לסיכום עם אגוז צרפתי, שהם יקחו צעד אחורה בתביעה שלהם, בתנאי לשיתוף פעולה. אני מבין נכון? והאם לקחת בחשבון שאגוז צרפתי זה 3 אנשים שונים, ולא 1?

easternstar

New member
מה זה משנה? הם רוצים להדליף תוצאות

מה אכפת להם אם "העתון" שלהם עם כמה בעלים או עיתונאים? אם סדרי הגודל יהיו נכונים אין מצב שהם היו טפשים ושוב פרצו למחשבים. האפשרות היחידה שההפקה בעצמה נתנה להם נתונים. לפעמים כדאי להדליף לעיתונאים או בלוגרים. זה נעשה כל הזמן.

KEEK

Member
למה שחברת הפקות בסדר גודל שלהם

תעשה יד אחת בסתר עם בחורים מורשעים, או שנמצאים בתהליכי חקירה? נניח שהום כבר הורשעו, נראה לך הגיוני שהחברה תלך לאותם 3 אנשים, שהורשעו בדבר פלילי, ותציע להם עסקה כזאת עם סיכון עצום לנזק תדמיתי? ונניח שהם לא הורשעו, ועדיין בתהליכי משפט, אם הם יציעו להם דבר כזה שהמשפט עדיין לא נסגר, זה עוד יותר גרוע. זה גובל בסעיף של שיבוש בתהליכי משפט.. וכל זה בשביל שהוא יעלה בשבילם ספויילרים? לא עדיף להביא ילדון אחר להגיד לו לקרוא לעצמו אגוז, וזהו?

KEEK

Member
עוד משהו קטן -

אתה כל פעם מזכיר שיתוף פעולה בין גוף מסויים לעיתונאי/בלוגר שידליף עבורם נכון שזה דבר שקורה הרבה אבל כאן מדובר בשיתוף פעולה עם בחורים שמתנהלת נגדם תביעה זה לא סתם איזה עיתונאי או בלוגר.

למעלה