לילה אחרון.......

קשקשה9

New member
מעניין מי המטורף שירצה לעשות על זה מחקר

הוא ייצא מבולבל יותר משנכנס אין בדברים האלה מסקנות חד משמעיות היות ומדובר בבחירות של הלב

גייל 7

New member
נועה, כתבתי לה ש -

"לבושתי ולדאבוני אני בוגרת שלש עונות של הפח הגדול ועונה זו של הדור הבא כבר ראיתי את כל סוגי הזוועות האפשריים, כל מתמודד ויהיה הטמבל או הרשע או המטורף או המאנייק הכי גדול - יש לו את קהל המעריצים שלו ... הכי מוזר ושווה מחקר בעיני, זה שאת ואני יכולות למצוא את עצמנו בעונה הבאה של איוולת כלשהי - משני צידי המתרס ... וכל אחת מאיתנו תשאל את עצמה - איך זה יכול להיות שידידתי מהעונה הקודמת לא רואה את ה"אמת המוחלטת" .... ככה זה בחיים ... תופעה מרתקת ... אבל בינתיים, עד העונה הבאה של משהו - קבלי ממני
גדול "

noaxxx

New member
גם לך ../images/Emo24.gif

צודקת, אני גם חושבת שזה שווה מחקר

חני 57

New member
נועה אני בדיוק כמוך ,בכל

העונות של האח הייתה תקופה קצרה שאהבתי את נופר בגלל שהתחברה לדנה והייתה נגד פרידה .כל העונה אהבתי את עמיר ולא סבלתי את סיון . בעונה הראשונה אהבתי את עינב ויוסי הצחיק אותי ,גם את וונסה והבחור החמוד שהיה חבר של עינב ועזר לה בבישולים לא זוכרת את שמו את שפרה וכל החבורה שלה לא אהבתי במיוחד רנין שחשבתי שהיא צבועה ,את אלירז אהבתי אך לקראת הסוף תמכתי בסער.ובדור הבא אני תומכת באורטת המקסימה!!!!

thisisme4

New member
אני מבואסת... ואין לי מה לעשות...

לילה אחרון של הפורום נכון. אבל הרי לא נתכנס לדיון לאחר הגמר? משעמם לי. איפה מייטולה המתוקה? קייזר סוזי? שאפולי?

סתיו7337

New member
דניאל תמיד יכולה למכור את השרשרת שאיתן נתן לה

אם היא לא תזכה. אם זכור לי נכון, זאת שרשרת של כמה עשרות יהלומים

thisisme4

New member
טוב שידור מעניין כבר לא יקרה הלילה

אלא אם כן יתחילו לדיירים נדודי שינה מרוב התרגשות ולחץ...

noaxxx

New member
לילה טוב לונדי. מקווה שראית שהגבתי לך למטה

טיפה באיחור

thisisme4

New member
יהיה עוד פרק חדש? כלומר מהימים האחרונים בוילה

חשבתי שהגמר יהיה כמו באח הגדול, יוציאו כל פעם מישהו אחר החוצה ובסוף יוציאו את האחרון בלי להראות מה קרה בשבוע האחרון

למעלה