לילה אחרון.......

גייל 7

New member
"דנה, יש לך חצי דקה

לשכנע אותי ......." זה נבלה וזה טרפה
ואנחנו נמשיך לצפות, כמובן

noaxxx

New member
באסה שזק חזר בו והחליט לחזור לאח.

הייתי מרגישה הרבה יותר בנוח אם ה'עין' שלו שאמורה היתה להחליף אותו אכן היתה מתיישבת בכסא שלו במקומו.

KEEK

Member
ולמרות זה, זק הוא גאון בעיני

הוא לקח פורמט שמצליח במלא מדינות אך בערוצי נישה הפך אותו לפורמט פריים טיים (שהוא לא במקור), מבלי להזיק לו, שעדיין מאוד מוצלח ומרתק. אפשר לא לאהוב את מה שאמר לדנה, ואת האישיות בכלל אבל הבחור יודע לעשות טלויזיה

גייל 7

New member
קיק,

אולי הוא כל כך מצליח כי אנחנו אהבלים ??? ומה שיותר חשוב - ראית את מסי הערב ???

KEEK

Member
ראיתי בזפזופ

בלייב ראיתי את ה-2 האחרונים ובתקציר את הכל
לגבי זק, אני חושב שהוא מצליח כי הוא יודע לעשות טלויזיה טובה. אני לא חושב שאנחנו אהבלים האח הגדול, ובכלל הניסוי החברתי הזה מוכיח את עצמו בכל העולם בהמון פורמטים. גם את זה בטיולים מסביב לעולם או באי בודד או בבית סגור השאלה איך עורכים אותו ומוסיפים את התבלינים הנכונים כדי שזה יצא מושלם. כאן נפלו ערוץ 10, וכאן מצליח מאוד יורם זק וקופרמן.

noaxxx

New member
לגמרי ../images/Emo6.gif

רק לראות תכנית עם הפקה רצינית שיודעת מה היא רוצה מעצמה יהיה שיפור יחסית לבזיון הדור הבא.

thisisme4

New member
אני לא יודעת אם אתם זוכרים מי זה אבל

אני הייתי מאוהבת ומעריצה של איתי!!! מספר 3 בעונה הראשונה. את בובלילית חיבבתי. את שפרה לא סבלתי. היא כל הזמן לעסה לי ברמקולים. אהבתי את ליאון ההומו. כך קראו לו ? בעונה 2 אהבתי את אלירז כמו כולם ורציתי שיזכה. היום כמובן כולנו מתחרטים על כך כי הוא מאוס בערך כמו מסטיק שנלעס לעייפה ונדבק לסוליה של הנעל. זה אלירז של היום. בעונה השלישית אהבתי מאוד את נופר וג'קי היה חביב בעיניי. עמיר גם חמוד וגם סיוון , בעצם אהבתי את כל חמישיית הגמר.

noaxxx

New member
איתי זיו היה חמוד!

לאון היה שר יותר מידי, וההתחפרות שלו תחת שפרה וצבר הגעילה אותי. אלירז של היום הוא בדיוק אלירז של האח, צר לי להודיע לך. לגבי ג'קי, אהבתי אותו בהתחלה, אבל ירד לי ממנו מהר מאוד וממש לא הגיע לו לזכות, לדעתי. אם כבר לעמיר ואם לא הוא אז לנופר. אהבת את ליהיא והעציץ ? איזה קטע

adiyon2

New member
מי בכלל הצביע לליהיא?

איך הגיעה למקום שני. גם אני לא מתומכי ג'קי. אהבתי את נופר.

adiyon2

New member
איתי איש מקסים גם בחיים הפרטיים שלו,

משהו שאני לא בטוחה שאפשר לומר על כל שאר המשתתפחם. אולי רק על שפרה.

thisisme4

New member
לא יודעת חח לא הכרתי את איתי בחיים האישיים

אבל לא פלא שהוא זכה מקום שלישי, הוא קסם של בחור

גייל 7

New member
בוף,

גישה מעניינת ... ודיי בריאה, הייתי אומרת ... זה בטח היה תלוי גם בטיב החומר ... (
)

adiyon2

New member
חחח, באמת תלבשי אפוד

בובליל?! סער?! עמיר?! וכל מילה מיותרת

adiyon2

New member
אני כלל לא הייתי צפוה אדוקה כמו עכשיו

אילוצי פרנסה ושיעבוד לעבודה. אהבתי את נופר באחרון, שפרה כמובן ואלירז. אבל זה עם מעט שעות צפייה.

גייל 7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נועה - אפוד וקסדה ../images/Emo6.gif

קשקשה, את רואה ? על זה כתבתי לך למטה .....

למעלה