שרשור קדחני לילה

בוףברכה

New member
אפשר..לשלוח..אותהאליי..--->../images/Emo193.gif

(שמעתי היא אחרית על..האישורים הרפואים..ל..
סופחתי.....,כל יום.,..אצל..חברים..אחרים.. אני כבר 3..ימים מנסה..להגיע לבית..,(נכנסתי בדלת לפני..שעה...

לואיזה7

New member
הם מבואסים שמס הכנסה לוקח להם סכום מהמליון

שכבר , למעשה, ניתן להם ע"י ההפקה.

גב וקרן יזכו

אין מה לעשות יש לה כוח גדול של הצבעה מעריצי קרן, מעריצי גב והאבא של גב שיגיד לאנשים לסמס

הם שומרים את הכוחות\הצגות לימים הנותרים

בשביל מה למשוך פוקוס עכשו? הם השיגו את שלהם היום מעל ומעבר למצופה.קרן חיזקה את מעמדה כאחת מהשתיים הכי חזקות,היא הובילה מהלך עם גב להעפת אתי חזן. לילה מוצלח מאוד בגזרה שלהם.את ההצגות והפוצי מוצי הם ישמרו ליום עבודה אחר.

רותי167

Well-known member
מיטלי,התאכזתי קשות מהחיבור לאתי

אולי עכשיו דניאל תחזור לעצמה. היא נשאבה למסע הריכולים של אתי עד גועל. אני אוהבת את דניאל וחושבת שהיא הכי איכותית בוילה.

meytula

New member
היא ממש לא נשאבה ומה שהיה לה לומר

היא אמרה בפרצוף לקרן!! וההוכחה הכי יפה לזה זה השידור היום שאתי וחן ניפחו את דניאל על אורן והיא ביקשה מהן להפסיק לחמם אותה עליו.

דיי3

New member
רותי, אני אוהבת את אורטל. אבל זה משני-

בהודעה אחרת שלי כתבתי שחלק מהקהל התאכזב מדניאל שהתחברה לאתי בשנית. כתבתי שזו אחת הסיבות למועמדותה של דניאל ולא רק שהם לא משעשעים. למה אני מספרת לך את זה? רק כדי להסביר לכמה אנשים כאן שהדעה שלהם לא תמיד צודקת. וכשאומרים על דניאל משהו נכון, זאת לא השמצה.

KEEK

Member
דניאל מתוקה אמיתית

אולי זה ישמע מוגזם, ורק בחוץ אפשר לדעת באמת אבל נכון לעכשיו גם אם גב יזכה בחצי מיליון, איתן הרוויח הרבה יותר.

למעלה